Şimdi Ara

Ekran Kartı Aldım Ama Sorun Yaşıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi ekran kartınıa alalı 2 gün oldu asus radeon hd 7790. Memnunum fakat yazılar sürekli olarak silikleşip düzeliyor ve ayriyeten videolarda nasıl anlatsam... Renklerde sorun oluyor tam olarak öyle değil ama Videoda farklı çizgiler oluşuyor elektirik şeklinde. Driverlerde problem olabilirmi.Aldığım ekran kartının driverini yükledim.Bide sitesinden daha günceldir diye yükledim ama sorun devam ediyor.Eski driverleride silmedim acaba bu sorun donanımsal olabilirmi. format atsam düzelirmi acaba. ?

• hd 7790 ne sorunlu kartmış neredeyse her alan sorun yaşıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

hd 7790 ne sorunlu kartmış neredeyse her alan sorun yaşıyor

Bir AMD klasiği daha.
  • Yine 7790, kabus gibi.
  • İçim karardı yorumları okurken :D Bu yazıların silikleşip geri gelmesi olayı Kendiliğinden çözüldü. Ama şu yazılar nasıl kalınlaşıcak gerçekten İnce gözüküyor.Ama videolarda veya arka plandaki o milimetrik boyuttaki yıldırımlar hala oluşmakta.
  • Hocam burda uğraşma git kartı aldığın yere değiştir 3 günlük kart sorunlu çıkmış amd nin bu tür klasikleri olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol hocam gerek kalmadı. Oyun oynarken birden ekran bozuldu reset attığımda tüm sorunları gitmişti. Mis gibi kullanıyorum şuan. Almak isteyenler alabilir bence gayet güzel kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngstar

Sağol hocam gerek kalmadı. Oyun oynarken birden ekran bozuldu reset attığımda tüm sorunları gitmişti. Mis gibi kullanıyorum şuan. Almak isteyenler alabilir bence gayet güzel kart.

Bir reset klasiği hocam aç kapa düzelir hesabı eski toprağız biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

quote:

Bir AMD klasiği daha.

Asus klasigi
    Sapphire 1gb modeli sikintisiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

quote:

quote:

Bir AMD klasiği daha.

Asus klasigi

Polemik yaratmayın , ben tartışmak v.b amaçlı bir yorum yapmadım Polemik yaratmak içinde bir yorum yapmadım Neden üzerinize alınma gereği duyuyorsunuz AMD'nin ortağı , çalışanı veya avukatı mısınız ? AMD'nin ürettiği gpu'larda hatta cpu'larda yaşanan sorunları bilen biliyor En azından forumu düzenli olarak takip edenlerin bildiğini sanıyorum Neyse kimse ile bir markayı ya da görüşü tartışacak değilim Marka fanı falan da değilim Ama daha önce amd kullanmak da nasip olmadı Ama ürünleri yeterli kalite ve düzeyde olsaydı intel ile aynı fiyata satar veya satabilirdi Hatta ve hatta daha yüksek fiyata da satardı Amd neden alınıyor ucuz olduğu için İntel niçin alınıyor kaliteli olduğu için Sen veya bir başkası burada intelin veya nvidia'nin ürettiği cpu'ların ve gpu'ların kalitesini tartışamaz Fiyatlar tartışılabilir ok Ama bana kalkıp amd'nin ürünleri intel ve nvidia'dan kaliteli demesin kimse F/P olabilir Ama kalite konusunda tartışmam Forumda da AMD ürünlerini öneren biriyim Tarafsız ve objektif bir insanım Kimseye kalkıp parası yokken alamayacağı birşeyi önermem Bütçesi neye uygunsa ve verdiği paranın karşılığını hangi marka ve üründe alacaksa onu öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 24 Kasım 2013; 22:01:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kngstar

Sağol hocam gerek kalmadı. Oyun oynarken birden ekran bozuldu reset attığımda tüm sorunları gitmişti. Mis gibi kullanıyorum şuan. Almak isteyenler alabilir bence gayet güzel kart.

Hayırlı olsun düzelmiş kartınız Kartınızın düzeldiğine sevindim Fakat HD 7790 ile ilgili forumda da alan arkadaşlar hep şikayetçiydi Bildiğim kadarıyla AMD ona özel bir bios yazmış ve becerememiş bu sebeple kartın sorunları olduğu söyleniyordu Hatta bugün o biosun sitesinden kaldırıldığını bile okudum 7000 series biosunu bırakmışlar deniyordu diğer kartlara sundukları biosu kullanmayı tercih etmişler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 24 Kasım 2013; 22:11:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

quote:

quote:

Bir AMD klasiği daha.

Asus klasigi

Polemik yaratmayın , ben tartışmak v.b amaçlı bir yorum yapmadım Polemik yaratmak içinde bir yorum yapmadım Neden üzerinize alınma gereği duyuyorsunuz AMD'nin ortağı , çalışanı veya avukatı mısınız ? AMD'nin ürettiği gpu'larda hatta cpu'larda yaşanan sorunları bilen biliyor En azından forumu düzenli olarak takip edenlerin bildiğini sanıyorum Neyse kimse ile bir markayı ya da görüşü tartışacak değilim Marka fanı falan da değilim Ama daha önce amd kullanmak da nasip olmadı Ama ürünleri yeterli kalite ve düzeyde olsaydı intel ile aynı fiyata satar veya satabilirdi Hatta ve hatta daha yüksek fiyata da satardı Amd neden alınıyor ucuz olduğu için İntel niçin alınıyor kaliteli olduğu için Sen veya bir başkası burada intelin veya nvidia'nin ürettiği cpu'ların ve gpu'ların kalitesini tartışamaz Fiyatlar tartışılabilir ok Ama bana kalkıp amd'nin ürünleri intel ve nvidia'dan kaliteli demesin kimse F/P olabilir Ama kalite konusunda tartışmam Forumda da AMD ürünlerini öneren biriyim Tarafsız ve objektif bir insanım Kimseye kalkıp parası yokken alamayacağı birşeyi önermem Bütçesi neye uygunsa ve verdiği paranın karşılığını hangi marka ve üründe alacaksa onu öneririm

Hocam konuyu siz direk amd intel yaptiniz.
    Cogu asus anakart reset sorunu var
    7790 asus modelide cok sorunulu

Bende bunu soyledim.
    Siz amd intel direk girdiniz.
    Bende fanboy degilim ancak bir marka sorun yaparsa daha onermem almam

• İşte bunu yapmayın la Kasayı ancak ocakta alabileceğim için sistemi ocakta birleştirip kullanabileceğim ancak Kart 2 haftadır evde duruyor bişey olmaz bende de inşallah

• Ya kartta bir sıkıntı yok gayet oynuyorum ve sorunun nerden kaynaklandığınıda çözdüm. Bu asus GPI Tweak den GPU Clock(MHZ) yi oyun açarken tam güçle çalıştıyorum sonra kapayınca indiriyorum.İşte indirince o sorun başlıyor resle olmadı yani Res attım çünki Birkaç kere dediğin gibi ilk onu deneriz biz :D .
  • ben 1 ay boyunca 2 gb 7750 kartını kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım crysis 3 hariç diğer oyunları full detayda oynatabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.