Şimdi Ara

Ekran çözünürlüğüğü ve oyun :s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceki monitöründe açılan oyunları yeni monitörümde açamıyorum. Ornegin 1 gun önce oynadığım company of heroes bugün açılmıyor. Aynı sorun fm 12de de görülmekte. Oyunu tıklıyorum ve tekrar masaüstüne atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?? Yardım ederseniz cok sevinirim

• bi önceki monitöriniz neydi şimdiki ne acaba bu arada sisteminizden ekran akrtı felan çıkarıp başka bi kart felan takılmadı demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

bi önceki monitöriniz neydi şimdiki ne acaba bu arada sisteminizden ekran akrtı felan çıkarıp başka bi kart felan takılmadı demi

Degisen tek sey monitor. Herhangi birsey cikarilip takılmadı.
    Bir önceki monitor : SAMSUNG SYNCMASTER 943 19"
    Şuan kullandığım ise : SAMSUNG S23A550H

Eski kullandığım monitörün çözunurlulugu daha düsuktu. Suanlik 1600 x 1080. Alen Wake ve Modern Warfare 3 açılıyor ancak fm12 ve company of heroes daha önce açılmasına rağmen suan acıkmıyor. Çift tıklıyorum tam oyuna girer gibi olup sonra masaüstüne atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun eskı monıtorunuzun ayarlarını kayt ettıgı ıcın olabılr .. oyun klasorunde yada save dosyalrı gıbı kayıt yaptıgı yerı bulup bu ayarları sılebılrsınız ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrking

quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

bi önceki monitöriniz neydi şimdiki ne acaba bu arada sisteminizden ekran akrtı felan çıkarıp başka bi kart felan takılmadı demi

Degisen tek sey monitor. Herhangi birsey cikarilip takılmadı.
    Bir önceki monitor : SAMSUNG SYNCMASTER 943 19"
    Şuan kullandığım ise : SAMSUNG S23A550H

Eski kullandığım monitörün çözunurlulugu daha düsuktu. Suanlik 1600 x 1080. Alen Wake ve Modern Warfare 3 açılıyor ancak fm12 ve company of heroes daha önce açılmasına rağmen suan acıkmıyor. Çift tıklıyorum tam oyuna girer gibi olup sonra masaüstüne atıyor

bence bu sorunu yapan oyunların üstüne gelip mouse ile sağ tıklayıp özellikler-uyumluluk modunu seçin ordaki 640-480 ekran çözünürlüğünde çalıştır diyin o şekil bi açmaya çalışın olmazsa nıggaa'nın dediği gibi oyunların save dosylarında yada oyunun kendi klasöründeki setting vb. ayarlar bölümlerinde oyunun eski açıldığı ayarlar saklanıyo ordan eski çözünürlüğü bulup değiştirebilirsiniz

• Tesekkur ederim eve gidince tekrar deneyeceğim. Bazı oyunlarda olup bazılarında olmayışı ilginç ? Peki oyuna girmeden oyunun çözünürlukugunu nasıl değiştirebilirim ? ( Windows 7 )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tesekkur ederim eve gidince tekrar deneyeceğim. Bazı oyunlarda olup bazılarında olmayışı ilginç ? Peki oyuna girmeden oyunun çözünürlukugunu nasıl değiştirebilirim ? ( Windows 7 )

???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Tesekkur ederim eve gidince tekrar deneyeceğim. Bazı oyunlarda olup bazılarında olmayışı ilginç ? Peki oyuna girmeden oyunun çözünürlukugunu nasıl değiştirebilirim ? ( Windows 7 )

???

monıtorunun destekledıgı herhangı bır ayar acılması ıcın yeterlı ... tabıkı eger sorunun kaynagı buysa eger ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

quote:

???

monıtorunun destekledıgı herhangı bır ayar acılması ıcın yeterlı ... tabıkı eger sorunun kaynagı buysa eger ..

oyunları silip tekrar kurdum ve sorunsuz :)
    teşekkür ederim yardımlarınız için @makarnacanavarı ve @nıggaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 10 Mart 2012; 1:14:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.