Bildirim
PS3 için En Uygun ekran boyutu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: maunal
Merhabalar ps3 ve lcd almayı planlıyorum.Size sorum playstation3 için en uygun ekran boyutu nedir olucak ?
81 cm / 32" iyi mi en çok kullanılan nedir?
bende ps3 için odama lcd almayı düşünüyorum.salonda sıra bana bir türlü gelmiyor.ps3 için ekran boyutunun bir önemi
yok.ama gözlerin için önemli.oda büyüklüğü , izleme mesafen önemli.mesela küçük bir odam var 42'' düşünüyordum ama sonra
vazgeçtim.şimdi 32'' düşünüyorum oyun için fazlada para harcamaya gerek yok.
alttaki linki tıklayıp incelemen sana yardımcı olacaktır. her türlü bilgi var.
http://forum.donanimhaber.com/m_29624663/tm.htm
-
Bende 32''kullanıyorum.Tavsıye ederım.Bence en ideal boyut bu.Kardesım 42'' te oynuyor.Ama sankı ekrana hakım olmak zorlasıyor. -
Aslında PS3 HD içerik sunduğundan ne kadar büyük olsa o kadar iyi diyeceğim ama yine de bu sorunun tam cevabını verebilmek için izleme mesafesini bilmek lazım.
Genelde sırf oyun için kullanılacaksa evin salonu haricinde daha küçük bir odaya konumlandırılıyor tv. Hatta çoğu oyuncular TV'yi adeta bir monitör gibi yakın bir mesafeden kullanıyorlar. Bir masanın üstüne TV'yi koy, masanın önüne sandalyeyi çek gibi...
Bu durumlarda bence de 32" yeter; daha büyüğüne gerek de yok. Amma şöyle salon gibi nispeten büyük bir odaya sistemi kurayım, sonra geçeyim koltuğa, alayım elime oyun kolunu başlıyayım oyuna veya HD film izlemeye gibi düşünceler varsa ve dahi arada film, tv yayınları vs. seyretmek gibi bir niyet varsa bütçenin yettiği en büyük ekranı almakta fayda var. -
PS3 için uygun mesafe sizin oturma mesafenize göre değişir. Yani izleme mesafesine göre ekran boyutunu ayarlayabilirsiniz. -
Bence olay bütce ile alakalı.Bütçenizin elverdigince büyük ekran bir tv almanız oyunlarda size daha çok keyif verecektir.Tabii genel izleme kaynaklarınızda göz önüne alarak teknik detaylara girebilrsiniz ama ebat olarak ps3 için büyük ekran tavsiye ederim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X