Şimdi Ara

çift monitör ve oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
67.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerli dostlar çift lcd monitörüm var dual dvi ile ikincil monitörü uzatılmış masaüstü olarak kullanıyorum. oyunların bazılarında output display seçeneği ile ikinci monitörü seçerek onunla oyun oynayabiliyorken bazı oyunlarda -örneğin counter strike- ikincil monitörü kullanamıyorum ne yaptıysam default olarak birincil monitörü kullanıyor. ikincil monitörde ayarları değiştirmeksizin -display swap yapmadan- counter strike nasıl oynayabilirim ?... şimdiden teşekkürler

ekran kartı radeon hd4850

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çift Monitörde Oyun Oynama: Oyunu İkinci Ekranda Açma

Çift monitör kullanmak, oyun deneyimini önemli ölçüde geliştirebilir. Oyunu ikinci ekranda açmanızı sağlar, bu da çoklu görev yapmayı ve oyun oynarken başka uygulamaları kullanmayı kolaylaştırır.

Oyunu İkinci Ekranda Açma

Oyunu ikinci ekranda açmak için aşağıdaki adımları izleyin:

• Her iki monitörü de bilgisayarınıza bağlayın.
    • Oyunu başlatın.
    • Oyun penceresini ikinci monitöre sürükleyin ve bırakın.
    • Bazı oyunlar, oyunu varsayılan olarak ikinci ekranda açmanıza izin veren özel bir ayar sunar. Oyunun ayarlar menüsünü kontrol edin.

Ekran Değiştirme

Oyun penceresini farklı bir ekrana taşımak için aşağıdaki adımları izleyin:

• Windows tuşuna + P tuşlarına basın.
    • "Yalnızca ikinci ekran" seçeneğini belirleyin.
    • Artık oyun diğer ekranda açılacaktır.

Diğer Ekranda Açma

• Oyunu ikinci monitörde açmak için oyunun kısayolunu sağ tıklayın.
    • "Özellikler" seçeneğini belirleyin.
    • "Kısayol" sekmesine gidin.
    • "Çalıştırma:" alanının sonuna " /secondary" ekleyin.
    • "Tamam" düğmesine tıklayın.

Çift monitör kullanarak oyun deneyiminizi geliştirebilir, çoklu görev yapabilir ve genel oyun keyfinizi artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benimde böyle bi sıkıntım var baya eski konu ama benim için güncel cevabı olan var mı? ekran kartı nvidia 160m notebook. kendi ekranı 1.ekran dviden 2.ekranım var. oyunları 2.ekranda açmak istiyorm pencerli kaydırılabilen oyunları 2.ekran sürükleyebiliyorum ama diğer tam ekran oyunların hiç biri 2. ekranda açamadım.
  • Hocam sorununu tam olarak anladım desem yalan olur Ama anladığım kadarıyla cevap vereyim;

Sanırım laptop bilgisayarına harici bir monitör bağladın ve oyunları bu monitör üzerinden oynamak istiyorsun ama tam anlamıyla bu ekrana geçiş yapamıyorsun. Eğer doğru anladıysam;

(Win7 kullandığım için onun üzerinden anlatıyorum)

Masaüstünde sağ tıklayıp ekran çözünürlüğüne girdikten sonra senden monitör tercihi yapmanı isteyen sekmede ikinci monitörü seçiyorsun. Ama sadece bu yetmiyor; altta bir sekme daha var; Masaüstünü sadece 1 üzerinde veya sadece 2 üzerinde göster şeklinde. Sen bu sekmelerden harici monitöre ait numarayı seçerek uygula demelisin. Böylece laptop monitörün kapanacak ve 2. ekran açılacak

Dediğim gibi seni yanlış anlamış olabilirim ama yinede yazayım dedim; belki faydası olur.

• ben 2 monitörüde kullanıyorum uzatılmış masaüstü olarak. ben ikisinide kullanırken 2. ekran olan harici ekranda oyun oynamak aynı anda da 1. ekranıda görmek istiyorum istediğim zaman geçiş yapabilmek için. normalde 2. ekranda filmleri falan açıyorum sıkıntı oyunlarda. oyunların nerdeyse hepsi bana bu desteği vermiyor. başka bi yolu varmı diye sordum.
  • Çözüm bulmuşsunuzdur muhtemelen ama gene de yazayım, birilerinin işine yarar. Uygulamayı tam ekran değil de pencere modunda başlatıp ikinci ekrana taşıyıp uygulama ikinci ekrandayken tam ekran moduna çevirebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle bu şekilde istediğiniz gibi çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkexorcist

Çözüm bulmuşsunuzdur muhtemelen ama gene de yazayım, birilerinin işine yarar. Uygulamayı tam ekran değil de pencere modunda başlatıp ikinci ekrana taşıyıp uygulama ikinci ekrandayken tam ekran moduna çevirebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle bu şekilde istediğiniz gibi çalışacaktır.

bu resmen sistemi kandırmak ama
  • Oyunlar için birşey söyleyemeyeceğim, ancak diğer programlar darkexorcist 'in anlattığı şekilde 2. ekranda çalışıyorlar. Ben de Windows Media Center'i o şekilde kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Bende Pc Monitörü Var bide Plazma İkisinide Kullanıyorum Ekran Kartım hd6850 2 dvi çıkışı var bir hdmi çıkış üstteki dvi monitöre Bağladım Alttaki Dvi Çalıştıramıyorum Plazmayıda Hdmi Çıkışa Takıyorum Pc Açıkken Görüyo Plazmada Film İzliyorum Monitörde Neti Kullanıyorum Yalnız Pc Kapatıyorum Açtığımda Hiç Birisine Görüntü Gelmiyo Ne Yapmalıyım Bilgisi Olan Varmı ?
  • Konuyu hortlatıyorum ancak benimde çözemediğim bir konu bu. Yeni bir konu açmak saçma olacaktı.

Daha açık bir ifade ile;

Tek pc'de 2 monitör kullanıyorum, oyunlarda diğer monitöre geçemiyorum. Yani oyun sırasında diğer monitöre geçiş yapamıyorum. Bunun herhangi bir ayarı var mı? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakecharmer -- 26 Ağustos 2013; 16:55:05 >
  • konu hort

bunu bende merak ediyorum. yardımlarınızı bekliyorum ...
  • kimse bilmiyormu ya ara tara hiç bi yerde yok galiba olmayan bir şey istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: microzift

Konuyu hortlatıyorum ancak benimde çözemediğim bir konu bu. Yeni bir konu açmak saçma olacaktı.

Daha açık bir ifade ile;

Tek pc'de 2 monitör kullanıyorum, oyunlarda diğer monitöre geçemiyorum. Yani oyun sırasında diğer monitöre geçiş yapamıyorum. Bunun herhangi bir ayarı var mı? Teşekkürler.

Aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama Windows 8'de çift monitör kullanırken ve 2. monitörde tam ekran bir oyun açıkken alt+tab yaptığımda ben de fare imlecinin tek bir monitörün içine sıkışıp kaldığını, diğer monitöre geçemediğini fark ettim. Buna çözüm olarak tam ekran bir oyun açmadan önce herhangi bir klasörü iki monitörde de görünecek şekilde, iki monitörün arasına köprü gibi yerleştiriyorum. Durum böyleyken alt tab ile oyundan çıkıp o klasöre geçtiğimde imleç iki monitör arasında o köprüden geçebiliyor Saçma ama çözümü böyle buldum ben; daha kalıcı bir şey bulan beri gelsin.

• hocam herkez açıklama yapmış ama birde ben yapmak istiyorum.İzninizle Şimdi labtop a lcd ekranı veya crt yi bağladınız win 7 için üç seçenek var
    1----sadece lcd ekran lapto ekranı kapanır
    2----her ikiside yani labtopta ne varsa lcd de o olacak
    3----ekranı genişletmek yani pc ayrı iki ekran gibi davranır varsayılan ana ekran labtopun ekranındır yani baslat-görev çubuğu vs bunlar labtopdadır diğeri boş duvar kağıdı vardır labtopda mesela bir resim dosyasında yazılar var siz bu resime bakaraak wordde yazı yazacaksınız bunun için labtopta resimi açtınız pencere bölümünden tutarak diğer ekrana geçiş yapabilirsiniz ve laptoptda word ü açıp işi hallerdersiniz
    biricil ekran gibi ayarlamaları yada harici bağladığınız ekran çözünürlük ayarlarını win7 de sağ tık ekran çözünürlüğünden ayarlayabilirsiniz.
    http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1069503/4108e9c3-5c9e-4672-a469-018adfcb8052.jpg&size=6&border=1&bound=3

*******Benim anlamadııım olay Şu ki ben bir oyun açtım ve bu oyun ekranlara yayılacak Tek bir ekranmış gİbi olacak Film açtınız filimin yarısı labtopta yarısında harici ekranda olmasını istiyorum bu nasıl mümkün olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esat37500 -- 27 Ocak 2014; 23:05:50 >

• Beyler ben BF^3 oyuncusuyum denildiği gibi pc'm de çift monitör kullanıyorum rahatlıklar Win8. Ancak geçen bir arkadaş gördüm internet üzerinde tam da istediğim şeyi yapmış.
    Yardımlarınızı bekliyorum yalvarırım.. :D

çift monitör ve oyunlar

• dostum buldun mu çözümünü şimdi bende 21.5 inc var bide 15 bağlasam 15 i net ve map olarak kullanabilirmiyim ? ayrı yetten 21.5 sadece oyun için ve oyundan çıktıkdan sonra net gibi şeleri kullanabilirmiyim 15 de origin tarzı steam tarzı şeleri kullanabilirmiyim eğer kullanabilirsem ayarları nelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idea of evil -- 6 Haziran 2014; 15:29:02 >
  • idea of evil kullanıcısına yanıt
    En fazla yapabildiğim bu, konuyu araştırıyorum ama bulamadım çıldırıcam Olsa çok iyi olur ya adam nasıl yaptıysa..
     çift monitör ve oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ok3n

En fazla yapabildiğim bu, konuyu araştırıyorum ama bulamadım çıldırıcam Olsa çok iyi olur ya adam nasıl yaptıysa..
     çift monitör ve oyunlar

dostum az sabret büyük ihtimal yarın dönüştürücü alacağım ayarları kurcalarım bulursam sana yazarım

• idea of evil kullanıcısına yanıt
    Olumlu olumsuz cevap bekliyorum dostum. İyi forumlar..
  • quote:

Beyler ben BF^3 oyuncusuyum denildiği gibi pc'm de çift monitör kullanıyorum rahatlıklar Win8. Ancak geçen bir arkadaş gördüm internet üzerinde tam da istediğim şeyi yapmış.
    Yardımlarınızı bekliyorum yalvarırım.. :D

çift monitör ve oyunlar

Tablet öneririm :)

• quote:

Olumlu olumsuz cevap bekliyorum dostum. İyi forumlar..

MurphsGamingyoutube
    Battlefield 4: How to Battlescreen Dual Monitor Setup
    http://www.youtube.com/watch?v=X9qp4mp2RK4
    dostum şu linke bak bakalım aradığın şey bu değil ama buna yakın ayar yok tahmin edebildiğim kadarıyla windows + p ye basınca çoğalta basmıştır büyük ihtimalle öyle olmuştur başka çaresi yok bildiğim kadarıyla ama yarın dönüştürücü aldığımda detaylı bakıp tekrar bilgilendireceğim seni

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.