Şimdi Ara

Ekonomi kötü diye yazar kasa fırlatan adam, yıllar sonra itiraf etti: Ecevit'i özledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dolar son yıllarda %400 artınca eceviti özlemiş, şimdi yazarkasa atsın sıkıyorsa

2001 krizinde dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne yazar kasa fırlatarak tepki gösteren Ahmet Çakmak isimli vatandaş, yıllar sonra itiraf gibi açıklamalarda bulundu. O gün hak aradığını, Ecevit'e düşman olmadığını belirten Çakmak, "Tüm samimiyetimle söylüyorum Ecevit'i özledim, en az 20 defa da mezarını ziyaret ettim" dedi.

Ahmet Çakmak, 2001 krizinin sembolleri arasında yer alıyordu. O dönem doların 600 liradan 1.100 liraya yükselmesiyle krizin eşiğine gelen Ahmet Çakmak, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in önüne yazar kasa fırlatarak tepki göstermişti. Çakmak'ın o hareketi, dönemin ekonomik krizini gözler önüne sermişti.

Çakmak, 2019 yılında bu şekilde bir eylemi gerçekleştirebilir miydiniz sorusuna da, "Mümkün değil" cevabını verdi.

https://www.haberler.com/ekonomi-kotu-diye-yazar-kasa-firlatan-adam-12590138-haberi/

• O gunu de 2001 krizini de dun gibi hatirliyorum. Yemin ederim o gunlerde ulkemiz cennetmis bu gunlere kiyaslarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

O gunu de 2001 krizini de dun gibi hatirliyorum. Yemin ederim o gunlerde ulkemiz cennetmis bu gunlere kiyaslarsak
    Aynen öyle, cennetten cehennemin dibine düşüyoruz an itibari ile ama daha dibi görmedik
  • Şu adamı popüler etmeyin

Daha bir kaç yıl önceki röportajda şekil yapma derdindeydi

"Ben yaptığım hiçbir şeyden pişman olmam" diyordu
  • Ecevitte Atatürk degildi elbet ama basimizdakilerden 1000 kat iyidi Allah yattigi yerde dinlendirsin ne diyelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradan bir akapeliye göre :

Yazar kasa fırlatmak > siyanürle intihar etmek
  • Şu olayı anımsattı:

m.ensonhaber.com
    Saddam'ın heykelini yıkan Iraklı pişman
    http://m.ensonhaber.com/saddamin-heykelini-yikan-irakli-pisman-2016-07-06.amp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha bunlar iyi günleri.
  • kimse ülkenin yönetim olarak ileri gittiğini iddaa edemez ispat hele hiç edemez.

Dünya bilişim çağında yerinde duracak değil ya ama onu da bizim hükümete bağlayan ileri zekalar yok değil tabi.
  • Daha düne kadar AKP yi yalıyordu bu adam
  • ya bu adam akp tarafından tutulmuş paralı troldu. aynı mahalleddeydik bununlada. küçük bi barakada çiçek satıyordu. yazar kasası bile yoktu. mahallede çiçek satan adamın ne geliri olacak. üstelik gecekondu mahallesi. yani her şey planlanmış bir eylemdi. büyük ihtimal de cemaatçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.