En azından zengin çocuğu olurdum babam olacak sefilin kendine hayrı yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 22 Aralık 2021; 0:20:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ulan bi köy ağasının oğlu olsam daha iyiydi
-
-
Striptizci ol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allahım verme böyle evlat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bezos'ta zaten gunde 5 vakit namaz kiliyor hocam, gizli musluman.
-
kanka mesaidesin yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden acaba hiç sordun mu kendine
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Allah inananlarla beraberdi hani? Yahudiler müslümanlardan daha müslüman heralde, Allah torpil geçmiş baksana.
-
Paralel evrende belki maraz böylesindir.
-
İşte böyle böyle hepinize vurdular prangayı. Ev-iş döngüsüne girin, şükredin diyen adamların altında milyon dolarlık araçlar, milyon dolarlık evler var ama şükredin demekten geri durmuyorlar. Bazıları da ''Buna da şükür'' diye kendini kandırıyor. Devam etsinler kendilerini kandırmaya. Ben her zaman kendim için daha iyisini istedim ve istemeye de devam edeceğim. Ne zaman ''Ben daha iyisini hak ediyorum'' derse herkes o zaman belki ülkece daha iyi yerlere gelme şansımız olur. Buna da şükür diyerek sadece karnınızı doyurmaya devam edersiniz yoksa.
-
"babanızın kim olduğunu seçemezsiniz ama kayın pederinizi seçebilirsiniz" diye bir laf var hocam haberin olsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Allahım verme böyle evlat
|
Striptizci ol
|
Benzer içerikler
- arı poleni kullananların yorumları
- acilden en kolay nasıl rapor alınır
- banyoda karınca neden olur
- marlboro touch gray
- gece uyurken yanında biri varmış gibi hissetmek
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X