Şimdi Ara

EKO ENERJİ E-101 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
6
Favori
67.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bu tip ürünleri incelerken ciddi kullanıcı bilgilerine bakarım ve teknolojilerine..

bu üründe görebildiğim sadece 2 adet mıknatıs mevcut

evet manyetik alan ile çok şeyler yapılabilir ama bir yere kadar.

ne bileyim teknoloji derken insan daha farklı şeyler bekliyor

dyson diye bir süpürge aldım

bir profesör patentini alıp siklon denen emiş teknolojisi ile donatmış

motoru bir boeing 747 motorundan 3 kat daha hızlı çalışıyor motoru fırçalı elektrik motorlarına göre yüzde 30 daha az tüketim yapıyor ve neodmiyum mıknatıslı motoru ile emiş gücünde başlangıçtan bitişe kadar hiç kayıp yok.

filtreside olmaması cabası kullan kullan dur.

şimdi konuya dönersek teknoloji derken ben daha randımanlı ve elle tutulur şeyler bekliyorum

hocam sizde dyson hiçbiryerde görmediğim kadar etkili mi etkili bir reklamını yaptınız satır arasında he :) o süpürgeye 1500 tl para vereceğime giderim hanıma 8 tane renk renk marka marka süpürge alırım ömrümün sonuna kadar süpürge lafı işitmem...

Ama o 8 tanesi 1 dyson'ın yaptığını yapamaz..

morhpy richards var ingiliz markası, aynı çekim gücüne sahip. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Şimdi geriye ODTU önüne gelene rapor veriyor mu, bu iş nasıl oluyor ona bakacağım.

http://www.highpower.com.tr/Eklenti/234,01-orta-dogu-teknik-universitesi-makina-muhendisligi-bo-.pdf?1

Bu linkteki testte, motor çalıştırılıp aletsiz ölçülüyor. Hemen ardından aletli çalıştırılıyor. Arada bekleme yapılmadığını özel olarak yazmışlar. Tahminen İlk çalıştırmada motor soğuk, ikinci çalıştırmada haliyle sıcak... Böyle bir üçkağıt var gibi. Başlı başına araştırma meselesi...

Ancak yukarıda yazdıklarımdan da anlaşılabileceği gibi bu gibi aletler özgün olmayan DOLANDIRICILIK ÜRÜNLERİDİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: mu®atasar

Yukarıda yazdıklarımı görmediyseniz, okumadıysanız diye tekrar belirtelim:

Bu ürünlerin Atası ABD'den gelmektedir. Aynı üçkağıtlar orada da dönmüş. "Federal Trade comission", yani ABD'nin ticaret düzenleyici kurumunun bu aletlere aldığı ciddi önlemler var. İngilizce bilen şu makaleyi okusun:
    http://www.internetnews.com/news/article.php/1012251

Bu da doğrudan FTC'nin sitesinden:
    http://www.ftc.gov/opa/2004/11/fuelsaver.shtm
    Yazının içinde yöntemler sıralanıyor. Yöntemlerden biri "fuel-line magnets", yani yakıt hattına takılan mıknatıslar... Durun bir dakika, bu meret bizim alet değil mi yahu ?!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kısaca bu bir yenilik, yeni teknoloji, bir Ar-Ge, Türk buluşu değil. DOLANDIRICILIK. Herşeyde olduğu gibi DOLANDIRICILIKDA DA ABD'nin gerisindeyiz. Adamlar çok önce yapmış. Bir Türk dolandırıcılığı da değil. ABD dolandırıcılığı. FTC de önlem almış. İş bitmiş... Bir kaç çakal Türk yıllar sonra görüp taklit etmişler. Para kazanıyorlar. Kısaca butür numaraları yemeyin. Bakın elin gavuru yapmış. Olmuyor. Kasmayın...

Bu tür ürünleri üreten, satan, aracılık eden, vesile olan herkes üçkağıtçılığın bir parçasıdır. Bu işten kar edende zerre şeref ve namus aramamak gerekir. Bu millet muzdarip olduğu bir mesele sırtından dolandırıcılık ile para kazanmaktır. Gözümde keneden farksızlar. Bir de yaratıcı da değiller. Agalar 10 yıldan fazla oldu bu üçkağıtçılıklar ABD'de patlayalı...

• quote:

Şimdi geriye ODTU önüne gelene rapor veriyor mu, bu iş nasıl oluyor ona bakacağım.

http://www.highpower.com.tr/Eklenti/234,01-orta-dogu-teknik-universitesi-makina-muhendisligi-bo-.pdf?1

Bu linkteki testte, motor çalıştırılıp aletsiz ölçülüyor. Hemen ardından aletli çalıştırılıyor. Arada bekleme yapılmadığını özel olarak yazmışlar. Tahminen İlk çalıştırmada motor soğuk, ikinci çalıştırmada haliyle sıcak... Böyle bir üçkağıt var gibi. Başlı başına araştırma meselesi...

Ancak yukarıda yazdıklarımdan da anlaşılabileceği gibi bu gibi aletler özgün olmayan DOLANDIRICILIK ÜRÜNLERİDİR.

Peki Hüseyin Bey,

ODTÜ gibi güzide bilim adamları yetiştirmiş bir kuruma basit bir köşebaşı işletmesi gibi davranmanızı burada bizi okuyan insanlar nasıl karşılar bilemiyorum. Ancak bana çok garip geldiğini bilmenizi isterim. Yani ODTÜ bu tarz çalışmaları olan insanlara getirin hemen size uygun belgesi verelim. Üzerine de ODTÜ logosu koyalım, ağırlığı mı olur diyor? Yani böyle bir döküman verirken kendi ağırlığını düşünmüyor. Enteresan...

Sizin burada yaptığınız açıklamalara birçok insan biraz zaman harcayarak ulaşabilir.

Ayrıca bu gibi önemli konular öyle anlamını bilmeden "Nazar için Ayet El Kürsi" makuldur demek gibi olmaz. Rica ediyorum uzmanlık alanlarınızdan biri ise bunu da araştırın. Ayet El Kürsi'nin içinde bir tane nazar, bioenerji, büyü, tılsım, sihir ile ilgili kısım var mı??? (Nazar Değmesi ile alakalı başlık altında sizin yaptığınız yorumlardan birinde dikkatimi çekti. Buraya almayı uygun gördüm.)

• quote:

quote:

Bu ürünlerin Atası ABD'den gelmektedir. Aynı üçkağıtlar orada da dönmüş. "Federal Trade comission", yani ABD'nin ticaret düzenleyici kurumunun bu aletlere aldığı ciddi önlemler var. İngilizce bilen şu makaleyi okusun:

Yazının içinde yöntemler sıralanıyor. Yöntemlerden biri "fuel-line magnets", yani yakıt hattına takılan mıknatıslar... Durun bir dakika, bu meret bizim alet değil mi yahu ?!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kısaca bu bir yenilik, yeni teknoloji, bir Ar-Ge, Türk buluşu değil. DOLANDIRICILIK. Herşeyde olduğu gibi DOLANDIRICILIKDA DA ABD'nin gerisindeyiz. Adamlar çok önce yapmış. Bir Türk dolandırıcılığı da değil. ABD dolandırıcılığı. FTC de önlem almış. İş bitmiş... Bir kaç çakal Türk yıllar sonra görüp taklit etmişler. Para kazanıyorlar. Kısaca butür numaraları yemeyin. Bakın elin gavuru yapmış. Olmuyor. Kasmayın...

Bu tür ürünleri üreten, satan, aracılık eden, vesile olan herkes üçkağıtçılığın bir parçasıdır. Bu işten kar edende zerre şeref ve namus aramamak gerekir. Bu millet muzdarip olduğu bir mesele sırtından dolandırıcılık ile para kazanmaktır. Gözümde keneden farksızlar. Bir de yaratıcı da değiller. Agalar 10 yıldan fazla oldu bu üçkağıtçılıklar ABD'de patlayalı...

Yazdıklarınızın tamamını büyük bir dikkatle okuyorum. Gereken notlarımı da alıyorum. Çünkü sizin yazdıklarınıza JasonBurak'ın yazdıklarından bir katre daha çok değer veriyorum.

• quote:

quote:

Peki Hüseyin Bey,

ODTÜ gibi güzide bilim adamları yetiştirmiş bir kuruma basit bir köşebaşı işletmesi gibi davranmanızı burada bizi okuyan insanlar nasıl karşılar bilemiyorum. Ancak bana çok garip geldiğini bilmenizi isterim. Yani ODTÜ bu tarz çalışmaları olan insanlara getirin hemen size uygun belgesi verelim. Üzerine de ODTÜ logosu koyalım, ağırlığı mı olur diyor? Yani böyle bir döküman verirken kendi ağırlığını düşünmüyor. Enteresan...

Sizin burada yaptığınız açıklamalara birçok insan biraz zaman harcayarak ulaşabilir.

Ayrıca bu gibi önemli konular öyle anlamını bilmeden "Nazar için Ayet El Kürsi" makuldur demek gibi olmaz. Rica ediyorum uzmanlık alanlarınızdan biri ise bunu da araştırın. Ayet El Kürsi'nin içinde bir tane nazar, bioenerji, büyü, tılsım, sihir ile ilgili kısım var mı??? (Nazar Değmesi ile alakalı başlık altında sizin yaptığınız yorumlardan birinde dikkatimi çekti. Buraya almayı uygun gördüm.)

Beyfendi orada inanan-inanmayan muhabbeti çevirdim yukarıda. "Şov yapmayın. İnanıyorsanız okuyun birşeyler, inanmıyorsanız şov yapmayın. Pagan mısınız, kurban kesmek de nedir? Kurban Bayramı dışında, kurban kesmek Pagan adetidir" dedim. Şahsen ben deistim. Kısaca müslüman değilim. Bunu da çekinmeden söyleyebilirim. Ama Müslüman bir toplumun bireyiyim. Deist olan Dedemi de Müslüman gibi gömdüm. Benim için bu bir kültürdür. Bu konu ile de ne alakası vardır bilmem.

Dış cephe ürünleri üreticisiyiz. Kandi sınıfının yaratıcısı bir ürün üretmekteyiz. Tübitak ve TTGV destekli projemiz. Kendilerinden alınmış hibe kredilerimiz mevcut ve 3 ayrı patentimiz var. Gebze Organize sanayideki fabrikamızda üretim yapıyoruz. Üretim yaptığımız makinalar da bizim üretimimiz ve bu 3 patentten ayrı olarak patentli. Yanlış adama çattınız derken ciddiydim.

Bizim sektörde herkes bir üniversiteden gidip test raporları alıp, üstün dayanım özellikleri iddia edebilmektedir. En basitinden su emme testinde dökülerek üretilen bir çimento ürün %2 su emme ile rekor kırmış. Normalde %7'nin altında olmaması gerek. Neden? Çünkü Cephe malzemesinin etrafını bir katman ile kaplamışlar. Bu katman maksimum 2 sene dayanır. Sonra malzemeniz gene %7 su emen malzeme olur, ilk donma-çözünmede patlar. Veya reçine bazlı bir ürün test raporu almış, çimento bazlı bir ürün kadar iyi UV dayanımı var. Normalde imkansız. Gene bir katman sürmüşler dışına. UV filtresi görevi görüyor. 2 sene sonra o katman yok olduğunda, cephedeki malzeme solacak... Ama Üniversiteye göre UV dayanımı yüksek... Fiziksel dayanımını olduğunun 1.5 katı olarak vereni bile gördüm. O yüzden bu tür testlerde Üniversite gayet de sorgulanabilir. Kaldı ki aynı kurum ekoyak'a da belge vermiş. Herkes ekoyakın kolpa olduğunu biliyor. Bu da işi daha da sorgulanabilir yapıyor. Neyse konuyu niye sadece buraya çekiyorsunuz? ABD'deki ürünlere, FTC'nin tanımı arasında doğrudan bu ürün sınıfının da geçiyor olmasına, FTC'nin "bunların alayı kolpadır" açıklamasına ve önlem almasına ne diyeceksiniz?

Geçiniz. Bu tür ürünler Kolpadır. Dolandırıcılık ürünüdür. Daha neyi konuşuyoruz? FTC'nin uygulamasına ne kulp takacaksınız? Onlar bizden daha mı salak veya daha az mı profosyonel?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 29 Mayıs 2012; 10:13:25 >

• Sayın mu®atasar

Benim anlamadığım mesele, madem bu eko 131 babanın malı değil, teyze oğlu, askerlik arkadaşı falanda pazarlamıyor. Niye Hüseyin-ZTS nin cevaplarına bu kadar kızıyorsun?

Adam ne güzel izah etmiş sana hemde dayalı döşeli.

Sorun nedir ?
  • quote:

quote:

quote:

Yazdıklarınızın tamamını büyük bir dikkatle okuyorum. Gereken notlarımı da alıyorum. Çünkü sizin yazdıklarınıza JasonBurak'ın yazdıklarından bir katre daha çok değer veriyorum.

Çok da tın. Yok notunu alıyormuş da, bir katre daha çok değer veriyormuş da 2 gündür vik vik vik. Geç bu işleri, senin gibi kimleri gördük. Resmi yazarak prim yapmaya çalışıyorsun basit numaralar bunlar. Dolandirmışlar seni, uyan artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 29 Mayıs 2012; 12:02:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben kullanıyorum 9 lıtre olan tuketımım 5 lıtreye düştü
  • quote:

Arkadaşlar lütfen rica ediyorum bana bu firmanın yetkilisi veya temsilcisi gibi değil, bu cihazı denemiş birinin yorumu olarak cevap verin. Böyle bir yere varamayız. Bu firma benim değil, hiçbir ortaklığım yok, kar payım yok, yüzdem yok. Sadece denedim faydasını gördüm. Bunu anlatmak için yanlış yerde miyim? Bu ağızbirliği edilmiş yorumlar tamamen sabitfikirlilik göstergesi. Aslında şaşkınlığım biraz düşününce geçti. Çünkü alelade bir kişi için böyle bir forum sayfasında olmak ve uygunsuz yorumlar yapmak o kadar basit ki. Bunun için bir bilgisayar ve internet bağlantısı yeterli. Ha unutmadan bir de klavye gerekl. Malum harfleri kullanarak kelime türetmek için.:) Bunları engeli olmayan birçok insan yapabilir. Bu bağlamda olumsuzdan ziyade tamamen kişisel egoları tatmin için yazılmış yorumlar beni bildiğim doğrudan caydıramaz. Bunun siz değerli forumdaşlarım tarafından bilinmesini ısrarla rica ediyorum.

Bu forum'a bu konuyla başlamam tamamen tesadüften ibaret. İsteyen alır dener, istemeyen almaz. Konunun bu kısmı benimle alakalı değil. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Selam ve saygılar...

bu formda herkesin sana yakın davranmasını istiyorsanız ,tamdonanımlı bir test merkezinden videoya alın,10 dk yeterli,böylece herkes ikna olur
    iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

ben kullanıyorum 9 lıtre olan tuketımım 5 lıtreye düştü

2 tane tak daha etkili olur 3 litreye düşer..

• @Hüseyin-ZST ; cevapların çok güzel ve geçerli dayanaklara dayalı. Tebrik ediyorum , belki de çoğu almayı düşünen insan Google'den baktı ve bunları okuyup işin farkına vardı-mantığını kavradı. Çoğu kişinin hayır duasını aldınız , ne kadar inanmasanızda.
  • quote:

quote:

1 e kadar yolu var hoca

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

@Hüseyin-ZST ; cevapların çok güzel ve geçerli dayanaklara dayalı. Tebrik ediyorum , belki de çoğu almayı düşünen insan Google'den baktı ve bunları okuyup işin farkına vardı-mantığını kavradı. Çoğu kişinin hayır duasını aldınız , ne kadar inanmasanızda.

Yanlış anlaşılmasın, ben "öldüğümüzde Dünya'da Allah için, orayı daha güzel bir yer haline getirmek için ne yaptın diye soracaklarına" inanıyorum. İyi insan olabilimiş miyiz, hak yemiş miyiz, bunlara bakacaklarına inanıyorum. Yoksa birini yahudi, birine hristiyan veya birine müslüman diye ayrı muamele yapılacağına inanmıyorum. Netice hepsinin Allah'ı bir, kul olarak hepsi de bir. O yüzden dinimizi soracaklarını bile düşünmüyorum. "Ne yaptın aga sen?", "Ne ah aldın?", "ne işe yaradın?" budur soracakları.

Müslümanlığın, hristiyanlığın, museviliğin gerçek olmadığını, peygamberlerin var olmadığını da söylemiyorum. Bilimsel açıdan mümkün gözükmese de, benden zeki, benden bilgili binlerce alim, din bilgini ve hatta filozof ve bilim adamı bunlara inanmış ve bunları savunmuş. Milli kütüphane kadar kitap yazmış. Benim bir küçük raf dolusu kitabı okuyarak edindiğim bilgi bunca çalışmayı hiç etmeye yetmez. Dolayısı ile gerçek değildir demek haddim değildir. İnanmıyorum da demiyorum. Genel-geçer ve herkesçe kabul edilen anlamda müslüman değilim sadece. İhtiyacım yok diyorum. İyi insan olmayı biliyorum. Hak yememek, karşılık beklemeden iyilik yapmak, toplumun faydasına çalışmak, gereksiz kalp kırmamak, mümkün olduğunca mütevazi olmak, uzar gider...

Bu bağlamda bana edilen duaya inanmıyor değilim. Ancak Dua edilmese bile, bir iki kişiye mani olsak, o kişiler "eyvallah" demese bile Allah biliyor o bir iki kişiyi kurtardığımı. O yüzden mesele yok.

Bazılarına çarpık gelebilir; ama inancımda Allah'ı insanlaştırmamak, bilmeden de olsa aşağılamamak mevcut. Herşeyi bilen Allah, içinizden geçeni de biliyor. Dolayısı ile şov yapmanın kimseye bir sevap kazandırmayacağı, sevap olsun diye birşey yapmanın da aslen bunu düşünmeden yapan kadar sevaba girmeyeceğini düşünmekteyim. Aynı şekilde inancımda korkmamak mevcut. Ben babamdan korkarak yetiştirilmedim. Severek yetiştirildim. Nasıl ki babamdan korkmuyorsam, beni yaratan Allah'tan da korkmam. Severim ve şükrederim. Mantığım böyle işler.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Konunun çok dışında bir konuşma oldu. Konuya geri dönecek olursak:

BU TÜR ALETLER DOLANDIRICILIK ÜRÜNLERİDİR. ALMAYINIZ. MAĞDUR OLMAYINIZ.

• quote:

quote:

@Hüseyin-ZST ; cevapların çok güzel ve geçerli dayanaklara dayalı. Tebrik ediyorum , belki de çoğu almayı düşünen insan Google'den baktı ve bunları okuyup işin farkına vardı-mantığını kavradı. Çoğu kişinin hayır duasını aldınız , ne kadar inanmasanızda.

Yanlış anlaşılmasın, ben "öldüğümüzde Dünya'da Allah için, orayı daha güzel bir yer haline getirmek için ne yaptın diye soracaklarına" inanıyorum. İyi insan olabilimiş miyiz, hak yemiş miyiz, bunlara bakacaklarına inanıyorum. Yoksa birini yahudi, birine hristiyan veya birine müslüman diye ayrı muamele yapılacağına inanmıyorum. Netice hepsinin Allah'ı bir, kul olarak hepsi de bir. O yüzden dinimizi soracaklarını bile düşünmüyorum. "Ne yaptın aga sen?", "Ne ah aldın?", "ne işe yaradın?" budur soracakları.

Müslümanlığın, hristiyanlığın, museviliğin gerçek olmadığını, peygamberlerin var olmadığını da söylemiyorum. Bilimsel açıdan mümkün gözükmese de, benden zeki, benden bilgili binlerce alim, din bilgini ve hatta filozof ve bilim adamı bunlara inanmış ve bunları savunmuş. Milli kütüphane kadar kitap yazmış. Benim bir küçük raf dolusu kitabı okuyarak edindiğim bilgi bunca çalışmayı hiç etmeye yetmez. Dolayısı ile gerçek değildir demek haddim değildir. İnanmıyorum da demiyorum. Genel-geçer ve herkesçe kabul edilen anlamda müslüman değilim sadece. İhtiyacım yok diyorum. İyi insan olmayı biliyorum. Hak yememek, karşılık beklemeden iyilik yapmak, toplumun faydasına çalışmak, gereksiz kalp kırmamak, mümkün olduğunca mütevazi olmak, uzar gider...

Bu bağlamda bana edilen duaya inanmıyor değilim. Ancak Dua edilmese bile, bir iki kişiye mani olsak, o kişiler "eyvallah" demese bile Allah biliyor o bir iki kişiyi kurtardığımı. O yüzden mesele yok.

Bazılarına çarpık gelebilir; ama inancımda Allah'ı insanlaştırmamak, bilmeden de olsa aşağılamamak mevcut. Herşeyi bilen Allah, içinizden geçeni de biliyor. Dolayısı ile şov yapmanın kimseye bir sevap kazandırmayacağı, sevap olsun diye birşey yapmanın da aslen bunu düşünmeden yapan kadar sevaba girmeyeceğini düşünmekteyim. Aynı şekilde inancımda korkmamak mevcut. Ben babamdan korkarak yetiştirilmedim. Severek yetiştirildim. Nasıl ki babamdan korkmuyorsam, beni yaratan Allah'tan da korkmam. Severim ve şükrederim. Mantığım böyle işler.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hiçbir şart altında kızmıyorum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Burayı köy kahvesine çevirmişsiniz. Bilirkişiliğe soyunmuş bir muhtar ve geriye kalan bir miktar şakşakçı aza. Siz önce insana insan gibi davranmayı öğrenin ondan sonra birşeyler öğretmeye çalışın. Burada kimse benimle aynı fikirde olmayabilir. Ama insan olma zorunluluğu vardır. Ve ben insanlarla muhatap olurum. Bana insanca yorum yapıp yaklaşanların tamamına teşekür ederim. Beni kimsenin inancı da ilgilendirmez. Birçok farklı inançtan arkadaşımızda var. Ama hiçbiri bilmediği halde diğerine bu makuldur demiyor. Bu alem sizin gibi çok sert kayalar gördü. Önemli olan kafanızın içindekiler kaya gibi olmasın. Herşeyi ben bilirim demeyin. Çevrenize karşı biraz elastiki olmanızda fayda var. Ayrıca JasonBurak "Sen rahatına bak çocuk, sen ekmeğe mama derken biz hayat mücadelesi veriyorduk. BİLİYONSAN KONUŞ İLHAM ALSINLAR, BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR..."

Benim mesleğimin Grafik-Tasarım olduğunu söylemiştim daha ilk mesajımda. Ancak karar verdim bu cihazın bayiliğini alacağım. Hüseyin Bey sizde elinizdeki o eşsiz dayalı döşeli verilerinizle (Malum bazı arkadaşların sizin dayalı döşeli cevap vermeniz hoşlarına gitmiş. Canları çekti herhalde. Onlara da dayalı döşeli o çok bildiginiz konularda fikir verirsiniz artık.)

Son olarak bizim buralarda bir laf vardır. Söylemeden edemeyeceğim. "BOŞ BAKKAL MİSKETLERİNİ TARTAR."

• quote:

quote:

yok artık Burak kardeşim beni güldürdün Allahta senin yüzünü güldürsün..

acaba 3 veya 4 tane taksam alacaklı konuma geçermiyim ne dersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 29 Mayıs 2012; 22:46:42 >

• quote:

quote:

quote:

Hiçbir şart altında kızmıyorum. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Burayı köy kahvesine çevirmişsiniz. Bilirkişiliğe soyunmuş bir muhtar ve geriye kalan bir miktar şakşakçı aza. Siz önce insana insan gibi davranmayı öğrenin ondan sonra birşeyler öğretmeye çalışın. Burada kimse benimle aynı fikirde olmayabilir. Ama insan olma zorunluluğu vardır. Ve ben insanlarla muhatap olurum. Bana insanca yorum yapıp yaklaşanların tamamına teşekür ederim. Beni kimsenin inancı da ilgilendirmez. Birçok farklı inançtan arkadaşımızda var. Ama hiçbiri bilmediği halde diğerine bu makuldur demiyor. Bu alem sizin gibi çok sert kayalar gördü. Önemli olan kafanızın içindekiler kaya gibi olmasın. Herşeyi ben bilirim demeyin. Çevrenize karşı biraz elastiki olmanızda fayda var. Ayrıca JasonBurak "Sen rahatına bak çocuk, sen ekmeğe mama derken biz hayat mücadelesi veriyorduk. BİLİYONSAN KONUŞ İLHAM ALSINLAR, BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR..."

Benim mesleğimin Grafik-Tasarım olduğunu söylemiştim daha ilk mesajımda. Ancak karar verdim bu cihazın bayiliğini alacağım. Hüseyin Bey sizde elinizdeki o eşsiz dayalı döşeli verilerinizle (Malum bazı arkadaşların sizin dayalı döşeli cevap vermeniz hoşlarına gitmiş. Canları çekti herhalde. Onlara da dayalı döşeli o çok bildiginiz konularda fikir verirsiniz artık.)

Son olarak bizim buralarda bir laf vardır. Söylemeden edemeyeceğim. "BOŞ BAKKAL MİSKETLERİNİ TARTAR."

Sen en iyisi 3-5 tane daha al onlardan, lastiklerine falan da tak sürtünmeyi azaltır tasarruf edersin. Böyle kafa görmedim ben, yazık sana sömürmüşler kabullenemiyorsun..

• quote:

quote:

quote:

Şakşakçı mı? Ya kardeşim git işine.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

quote:

quote:

yok artık Burak kardeşim beni güldürdün Allahta senin yüzünü güldürsün..

acaba 3 veya 4 tane taksam alacaklı konuma geçermiyim ne dersin..

Dediğin olur ama şu şekilde, yeni projem var, aslında patentini almadan buradan paylaşmayacaktım ama bu forumla gizlim saklım yok. Lastiklere geçirmeyi düşünüyorum araç bu mıknatıslar üzerinde yürürse dünyanın manyetik alanından faydalanarak yakıt tüketmeden ilerleyebilir. Motora da bir jeneratör bağlarsak ona da bir eko cihazı bağlarsak alacağımız katlanır. İyi saçmaladım di mi? Ama bu cihazın tasarruf sağladığı fikrinden çok daha mantıklı..

• Atalarımız "at yalanı, seveyim inananı" demişler, siz daha ne konuşuyorsunuz?

(tarifeye binaen düzeltildi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 29 Mayıs 2012; 23:37:20 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.