Şimdi Ara

EKO ENERJİ E-101 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
6
Favori
67.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar bende bi seyler soyleyeyim. E101 cihazindan yaklasik 2 sene once bir cift aldim. Bir tanesini 1997 f kasaopelimde denedim ama tam olarak bisy anlamadim. Digeri evde uzunca bi sure durdu. Gecen memleketten donuste bi akrabamin 1993 bmw 520i ile geldim yolum uzun yaklasi 2000 km. Bi depo ile 200-220 yapmistim
    Eve gelince diger cihazi taktim. Benim bi huyum vardir. Araci her zaman tam dolu depo yapar lpg tabiki, km sifirlar ve araba tekleyene kadar giderim.be sonuc olarak defalarca denemelerim sonucu her zaman sehir ici ve sehir disi karisik olarak bir depo yani 25 litre ile 250-270 km araliginda gittim. Bu benim tecrubem. Reklam yapmiyorum cunku ben polis memuruyum. Agrida gorev yapiyorum ve aydinliyim. Saygilar arkadaslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chineli -- 15 Eylül 2014; 9:36:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chineli

Arkadaslar bende bi seyler soyleyeyim. E101 cihazindan yaklasik 2 sene once bir cift aldim. Bir tanesini 1997 f kasaopelimde denedim ama tam olarak bisy anlamadim. Digeri evde uzunca bi sure durdu. Gecen memleketten donuste bi akrabamin 1993 bmw 520i ile geldim yolum uzun yaklasi 2000 km. Bi depo ile 200-220 yapmistim
    Eve gelince diger cihazi taktim. Benim bi huyum vardir. Araci her zaman tam dolu depo yapar lpg tabiki, km sifirlar ve araba tekleyene kadar giderim.be sonuc olarak defalarca denemelerim sonucu her zaman sehir ici ve sehir disi karisik olarak bir depo yani 25 litre ile 250-270 km araliginda gittim. Bu benim tecrubem. Reklam yapmiyorum cunku ben polis memuruyum. Agrida gorev yapiyorum ve aydinliyim. Bu arada memleketimdeki aldigim yeni arac icin benzinli oldugundan 1 tane yeterli olmaz diye 1 tane daha siparis vericem. Saygilar arkadaslar...

İnanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.