Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.824
Cevap
62
Favori
607.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aldım Sinbo, ilk ekmek şu anda içinde 50 dakikaya hazır olacak
  • hayırlı olsun bende bugun sınbo sıparısını verdım bı kac gune elımde olacak 50 dakıkayamı? gayet hızlıymıs foto falan olursa cok ıyı olur
  • Normalde 3 saatte yapıyor ama yazdığımda elli dakika kalmıştı
    İlk ekmeğimizi kahvaltıda yedik, muhteşem olmuştu.
    Şimdi ikinciyi yapıyorum, 2 buçuk saate biter..
    Fotoğraflarını paylaşırım

Ekmek makinesi ilhamını bu konuda yazanlardan ilham aldım gerçekten çok memnunum ekmeğin lezzeti harikaydı.
    Konuda emeği geçen herkese özellikle shadowofspirite çok çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 8 Mayıs 2010; 12:57:07 >
  • İlk ekmeğimden bir kare..
    Biraz dekor verdim profosyonel bir çekim olsun istedim
    Buyrun

Ekmek Yapma Makinası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 8 Mayıs 2010; 16:38:57 >
  • EdaisY hocam stutyodamı cekıldı bu foto ?
  • çekim prof olmuş

kullandığınız un nedir karışım mı yoksa malzemeler ayrı ayrı mı
  • Stüyo değil
    Arkaya koyu fon koydum ( Kumaş ) sonra da PS ile darken efekti verdim.

Spywar karıştırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

İlk ekmeğimden bir kare..
    Buyrun

Ekmek Yapma Makinası

yok artık pele

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: dark_prencess

merhabalar biz de de kenwood bm250 var ayarını bir türlü tutturamadık ayarını tutturamadığımız gb bir de kullanma klavuzunu kaybettik. nette deli gb aramama rağmen hiç bir yerde bulamadım. rica etsem elinde olan birileri pdf olarak atabilir mi? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler!

klavuzu burdan indirebilirsinhttp://www.ekmeksanati.com/documents/Ekmek%20tarifleri_Kenwood.pdf

bizdede kenwood var ilk başlarda klavuza bakıyordum ama yaptıkça zaten alışıyor insan, ortalama birşey tutturuluyor.örneğin 1kg lik ekmek için biz

330ml su, 2 kap un, 1,5 küçük ölçek maya, şeker, tuz, bir büyük ölçek sıvı yağ

ölçülerinizi kullanıyoruz.burda dediğim değerler makine ile gelen kap ve ölçek için geçerli.

öncelikle çok teşekkürler ama tarifler konusunda sıkıntım yok. bn hangi program hangii numaraya denk geliyor onu bilemiyorum yani orada temel ekmek yapma programı demiş ama bu kaç nolu program? ya da sadece yoğurtmak istiyorum bu hangi numara? bana bunlar lazım çünkü hangi numaralı programın hangi işi yaptığını bilemiyorum. esas sorunumda bu zaten hangi numara ne yapıyor bilsem bi şekilde tarifleri denicem de ne ne yapıyor bilmiyorum ki mesala dese ki 1numara: falan yapma pro.su gb... umarım yardımcı olabilirsiniz... en azından bana elinizdeki en kabarık en gzl ekmeği kaç nolu pro.da yaptığınızı sölerseniz bn de ona göre denesem?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

merhabalar biz de de kenwood bm250 var ayarını bir türlü tutturamadık ayarını tutturamadığımız gb bir de kullanma klavuzunu kaybettik. nette deli gb aramama rağmen hiç bir yerde bulamadım. rica etsem elinde olan birileri pdf olarak atabilir mi? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler!

klavuzu burdan indirebilirsinhttp://www.ekmeksanati.com/documents/Ekmek%20tarifleri_Kenwood.pdf

bizdede kenwood var ilk başlarda klavuza bakıyordum ama yaptıkça zaten alışıyor insan, ortalama birşey tutturuluyor.örneğin 1kg lik ekmek için biz

330ml su, 2 kap un, 1,5 küçük ölçek maya, şeker, tuz, bir büyük ölçek sıvı yağ

ölçülerinizi kullanıyoruz.burda dediğim değerler makine ile gelen kap ve ölçek için geçerli.

öncelikle çok teşekkürler ama tarifler konusunda sıkıntım yok. bn hangi program hangii numaraya denk geliyor onu bilemiyorum yani orada temel ekmek yapma programı demiş ama bu kaç nolu program? ya da sadece yoğurtmak istiyorum bu hangi numara? bana bunlar lazım çünkü hangi numaralı programın hangi işi yaptığını bilemiyorum. esas sorunumda bu zaten hangi numara ne yapıyor bilsem bi şekilde tarifleri denicem de ne ne yapıyor bilmiyorum ki mesala dese ki 1numara: falan yapma pro.su gb... umarım yardımcı olabilirsiniz... en azından bana elinizdeki en kabarık en gzl ekmeği kaç nolu pro.da yaptığınızı sölerseniz bn de ona göre denesem?

pardon ben onu kitaçık sandım bendekiyle karıştırdım sanırım.sadece tarifler varmış onda.aslında kutudan kitapçıkla beraber yapıştırma çıkıyordu programların hangisi için olduğu konusunda oda yok sanırım sizde.

burada kitapçık var bu işinizi görür.

kenwood 250-256 kitapçık-türkçesi sayfa 27 de.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

İlk ekmeğimden bir kare..
    Buyrun

Ekmek Yapma Makinası

yok artık pele

Anlamadım ?

• çekim çok harika bidaki sefere üstten görünüşü kumaşı ışıklarıda ekleyebilirmisiniz ışık kullandınızmı yoksa gün ışığı falanmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokan

çekim çok harika bidaki sefere üstten görünüşü kumaşı ışıklarıda ekleyebilirmisiniz ışık kullandınızmı yoksa gün ışığı falanmı?

Gün ışığı. Kumaş da sıradan siyah bir kumaş, koltuğun üzerine serdim çektim
    Teşekkürler
  • eda o eleman sana yok artık pele dedi diemi gitmiş acaba_? biliorum nüfuzlu birisin ama bukadarmı :D bu arada resim süper olmuş 1200 km uzağa yani bana kargoyla gönderdiğin ekmeklerden yedim yiyorum güzel olmuş valla...ama daha profunu bekliorm senden...biizimkiler en çok koyu olan cevizliyi beğendiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

eda o eleman sana yok artık pele dedi diemi gitmiş acaba_? biliorum nüfuzlu birisin ama bukadarmı :D bu arada resim süper olmuş 1200 km uzağa yani bana kargoyla gönderdiğin ekmeklerden yedim yiyorum güzel olmuş valla...ama daha profunu bekliorm senden...biizimkiler en çok koyu olan cevizliyi beğendiler..

Gitmiş vallahi
    O kadar ekmek yap, fotoğraf çek, düzenle koy.. Adam yok artık Pele desin

Bu arada son yaptığım iki ekmek haznenin sonuna kadar kabardı, çok lezzetliydi bayıla bayıla yedik Beyaz ekmek denedim, sırada sütlü ekmek var..

Afiyet olsun, göndermeye devam edeceğiz

• mrb son bi kaç seferdir bende kabaran ekmek yapmaya çalışıyorum şuan makinada başka bi tarif uyguladım bakalım istediğim kadar kabaracakmı benim istediğim çok dolgun olmauan yani kabaran orta renkte ekmek bildiğiniz bi tarif varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokan

mrb son bi kaç seferdir bende kabaran ekmek yapmaya çalışıyorum şuan makinada başka bi tarif uyguladım bakalım istediğim kadar kabaracakmı benim istediğim çok dolgun olmauan yani kabaran orta renkte ekmek bildiğiniz bi tarif varmı acaba?

Hocam son günlerde yumurtalı ekmek yapmaya başladım. Ununu biraz daha fazla koyuyorsunuz, çevirme zımbırtısında toplanacak hale gelinceye kadar birazcık daha un ekliyorsunuz yani.

İşin içine yumurta girince daha da çok kabarıyor ekmek, normal ekmeklerimin 0.5 katı daha fazla kabardı

Yumurtasını da, suyunu eklerken suyuyla çırpıp öyle koyuyorsunuz, un da elenerek konursa kabarma daha iyi oluyor.
    Şimdye kadarki deneyimlerine dayanarak da Dr.Oetker'in instant hazır kuru mayasını öneriyorum

Afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 17 Mayıs 2010; 12:56:45 >

• Herkese Merhaba
    Bazı markaların Almanya bazı markaların Türk olması çok önemli değil arkadaşlar Ben dış ticaretin 16 senedir içerisindeyim saydığınız bütün markaların Çin'de üretimleri ve ithalatları var bilginiz olsun
    Bunun yanında bazı ürün ve fiyat bilgilerini gönderiyorum.Karşılaştırma fırsatı bulabilirsiniz.

Saygılar

Sinbo SBM 4704 Ekmek Yapma Makinası
    # Somun büyüklüğü seçimi (750-900 gr)
    # 12 dijital program; çabuk program için hız butonu
    # 13 saattlik programlanabilir geciktirme zamanlayıcısı
    # 60 dakikalık sıcak tutma fonksiyonu
    # Kabuk rengi seçimi (Açık, normal ve koyu)
    # Yapışmaz yüzeyli tava ve yoğurma bıçağı
    # Çıkarılabilir pişirme tavası
    # Kaymaz ayaklar
    # Ölçü kabı ve kaşıkları
    # AC 230V / 50Hz / 600W
    # 2 yıl garantili

KDV dahil 93,37 TL
    http://www.pratikpazar.com/urun/sinbo-sbm-4704ekmek-yapma-makinasi_1201067.aspx?CatID=12335

Arçelik K 2710 Ekmek Yapma Makinası

Genel Özellikler

Güç (W) 700

Program sayısı 8

Pişirme Seçimi Çok, Orta, Az

Timer Var

Cam Pencere Var

Alarm Hazır Olurca

On/Off Düğmesi Var

Kapasite(gr) 1100

KDV dahil 97,60 TL
    http://www.pratikpazar.com/urun/arcelik-k-2710ekmek-yapma-makinasi_1196880.aspx?CatID=12335

•Kenwood Ekmek Yapma Makinesi BM210

•700 gr - 900gr ekmek kapasitesi
    •12 saatlik dijital zaman ayarı erteleme fonksiyonu sayesine her istenildiğinde taze ekmek elde edebilme imkanı
    •13 ayrı pişirme programı, 1 saat sıcak bekletme fonksiyonu
    •Yapışmaz kaplama kolay temizlenen ekmek kasesi
    •Reçel fonksiyonu sayesinde kolayca reçel ve marmelat hazırlayabilme
    •Elektrik kesildiğinde programı 15 dakika hafızasında tutabilme özelliği
    •Kıtırlık ayarı (ekmeğin dış yüzeyi az/orta/çok kıtır olabilir)
    •Ölçme kabı ve kaşığı
    •Pencere sayesinde pişirme prosesini izleyebilme imkanı
    •Pratik taşıma sapı
    •600 W gücünde
    •Ebat: 34 x 22 x 27.5 cm
    •Ağırlık: 6.8kg

KDV Dahil 135,20
    http://www.pratikpazar.com/urun/kenwood-ekmek-yapma-makinesi-bm-210_1200817.aspx?CatID=12329

Fakir Laris Ekmek Yapma Makinası
    Ürün Özellikleri
    •TAM OTOMATİK HAMUR VE EKMEK HAZIRLAMA ÖZELLİĞİ
    •YAPIŞMAZ PİŞİRME KABI VE YOĞURMA APARATI
    •1000g KAPASİTE
    •8 PİŞİRME PROGRAMI
    •LED EKRANLI ELEKTRONİK KONTROL PANELİ
    •EKMEK KABUĞU RENGİ AYARI : AÇIK, ORTA, KOYU
    •HIZLI PİŞİRME PROGRAMI
    •PİŞİRMEDEN SONRA OTOMATİK OLARAK 1 SAAT SICAK TUTMA
    •PROGRAMLANABİLİR ZAMAN AYARLAYICI
    •PİŞİRMEYİ 13 SAAT ERTELEYEBİLME ÖZELLİĞİ
    •İZLEME PENCERELİ ÇIKARILABİLİR KAPAK
    •ÖLÇÜ KABI VE KAŞIĞI
    •ELEKTRİK KESİNTİSİNDE HAFIZAYA ALABİLME ÖZELLİĞİ
    •ISI GEÇİRMEZ KAPLAMA

KDV Dahil 140 TL
    http://www.pratikpazar.com/urun/fakir-larisekmek-yapma-makinasi_1204865.aspx?CatID=12329

• Bu makineler arasında EV İÇİN yerli-yabancı- Türkiye de olan olmayan özetle en az şikayet konusu olan ve en kalitelisi hangisidir

Lütfen bilgi sahibi olan bilgi versin..

saygılar
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.