Şimdi Ara

Ekmek Yapma Makinası (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.824
Cevap
62
Favori
607.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalım bu gece bi yumurtalı ekmek deneyelim bakalım nasıl olacak...
    ben önce suyu (ılık) sonra tuz şeker yağ en son un ve mayayı koyuyordum gene anyı şekilde yumurta+suyu koyayım ilk bakalım nasıl olacak
  • Değerli arkadaşlarım chefmax diye bi ekmek makinası aldım ama un kabı biraz farklı ml geçiyor su için fakat un için sembol yok...tariflerinde ise 3 1/2 falan diye yazıyor ve aklım çok karıştı bilen varsa bana tarif edebilirmi?
  • Arkadaşlar esse de indirim varmış sinbo alacaltım aynı fiyata essenso aldom 99,90 TL ye malzeme kalitesi olarak fena değil, doğal olarak bunların hepsi çin malı ürünler, hatta üretici firmasının web adresi www.donlim.com, henüz denemedim ekmek yapmayı ilk fırsatta deneyeceğim.
    herkese selamalar.
  • ya beyler bende almaya karar verdim zaten aklimdaydi uzun süredirde şimdi fırsat buldum hemde hepsiburadanın Play karta %25'inden yararlanarak ucuza almak istiyorum.
    herkes Simbo diyor okuduguma göre bunu kullanmanızdaki sebeb nedir ucuz olmasi mi yoksa başka nedeni var mi ?

eğer simbo al , kafan rahat olur diyorsanız şu ürünü tavsiye eder misiniz ?Simbo 4708 ? nasıldır?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sinbo-sbm-4708-ekmek-yapma-makinesi-pilav-ve-yogurt-yapabilme-ozelligi/ProductDetails.aspx?productId=mtsinsbm4708&categoryId=22276

birde şu alttaki ürün var 4705 ?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sinbo-sbm-4705-ekmek-yapma-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=mtsinbosbm4705&categoryId=22276

galiba bu sadece ekmek yapiyor. ilk verdigimde pilav yogurt vs özellikler var ? ya da hepsinde aynımıdır tam bilmiyorum.
    Bugun bitmeden bi cevap yazarsanız gün bitmeden sipariş vermek istiyorum.

• kimseden ses cikmayinca bende 4708 olan modeli sipariş verdim. yanında birde tartı aldım.
    önceki konulari inceliyorum dahada derin inceliycem makine gelene kadar ama şöyle ilk aşamada çuvallamadan güzel bir ekmek tarifi verecek olan var mi ?

birde bu üründe hiç mısır Ekmegi yapan veya yapmaya çalişan oldumu ? Hepsiburadanın bi yorumunda gördüm onun için soruyorum ?
  • yeni makina alanlara hayırlı olsun. içinden çıkan ölçü kabına sadık kalıp mükemmel sonuçlar alabilirsiniz! mısır ekmeği fazla kabarmaz. ekmek kabaran ve iri delikli bir yapı içeren bir sonuç olsun istiyorsanız, küçük boy ekmek malzemesi ile mayası biraz fazla kullanılabilir.
  • Ekmek Sanatı adresini incelemenizi tavsiye ederi orda çok güzel tarif ve dokümanlar mevcut faydalı olacağiını düşünüyorum.
    Benim essenso emy e gelince kendi içinden çıkan kitapçık hiç güzel değil ve kanımca verdikleri tarifler bu makineye uymuyor.
    o yüzden kullanmıyorum
    genelde 500 gr lık hazır karışım un alıyorum içine kutu üstündeki yazan eklemeleri uyguluyorum güzel ekmekler ortaya çıkıyor. (su ve maya miktarını hava sıcaklığına göre kendiniz ayarlamalısınız çünkü sıcak havalarda bunların miktarını azaltmak gerekebiliyor)
  • 3,5 yıllık Simbo 4705 iflas etti.

Motor dönüyor ama bıçak dönmüyor.
    Yeni tava almıştım servisinden. İçini açıp bi bakayım ama tamire vermeyi düşünmüyorum.
    90 liraya yenisini alırım daha iyi. Yedek tava da var nasıl olsa.
  • ya beyler bu yuva maya diyor herkes bu toz halinde olandan dimi ? bide paketleri var bu mayanın. benımde cihaz bugun geldi ilk denemeyi yapicam bakalim ne cikacak ortaya
  • instant maya kullanacaksınız.
  • dün bişeyler yapmaya caliştim ekmegim ilk seferde aslında iyi oldu ben biraz acele yaptim onu anladım hemen sonrasinda bir kek yaptim süper oldu
    şimdide bi ekmek yapiyorum bakalim. 2.cide biraz daha tecrube kazandim diyebilirim.
  • bana bitane eym önerirmisiniz arkadaşlar ben bu ürünü camdan dışarı firlatacam az kaldı
  • ben toz maya kullanıyorum. ekmek yapmak hem zevkli hem yemek ve ikram etmek keyifli... diyet sebebi ile ara versem de ben sinbo 4708'i herkese öneriyorum...
  • Ben ESSE yi öneririm ben aldığım zaman kampanya vardı 99 TL ye almıştım şu an sitesinde 149 TL içinden çıkan kitap içerik olarak çok iyi değil ama
    emy çok güzel ekmek pişiriyor bence. ESSENSO EKMEK YAPMA MAKİNESİ
  • Tefal 3001 kitabını kaybettim tariflerini nerden bulabilirim? Varmı elinde olan pdf dosyası yardımcı olıurmusunuz?
  • bende sinbo 4705 aldım ilk ekmeğim gayet lezzzetli ve iyi pişmiş
     Ekmek Yapma Makinası
  • 10gr lık hazır mayaların üstünde tek kullanımlık saklamayın yazıyor siz napıyorsunuz .Çünkü 2-3 gr mını kullanıyoruz en fazla
  • yaş maya kullanmayın, hem ekmeğe çok uygun değil hem artanı dolabı kokutur. kuru toz maya tavsiye ederim...
  • Merhaba arkadaşlar. bundan 5 sene önce "art 2050" ekmek yapma makinesi aldım. ama aradan geçen süre zarfında kullanım kitapcığını kaybetmişim .Acaba art firmasının telefon numarası bilen varmı . tekrar kullanım kitapcığını isticeyeceğimde.
  • 10 mesaj kadar yukarıda yeni makima alacağımı yazmıştım.
    Bugün itibarı ile çok memnun olduğum için yine Simbo 4705 aldım. Zaten kabını yeni değiştirmiştim. Yedeği var yani.
    Farklar:
    1-Makinenin bıçağını biraz küçültmüşler.
    2-İçinden bıçağı çıkartmak için kullanılan tel çıkmadı.
    3-Eski kitapçığı biraz büyültüp koymuşlar ama yanına da Renkli basım büyük bir kitapçık daha eklemişler. Çok güzel tarifler var. Taratayım da eklerim buraya.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.