Bildirim
ehliyetsiz uzun süre veya arada sırada trafikte sürdünüzmü?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sürmedim kimsede sürmesin ehliyeti olanların bile nasıl sürdügü ortada iken bir de ehliyetsizler cıkmasın bence
Fakat su bir gercek mantıklı çercevesinde hızlı ve agresif arac kullanmak kotu kullanmak degildir kotu kullanmak dikkatsiz kullanmaktır. Trafikte bence onemli olan karsıdaki surucununde durumunu degerlendirip arac surmektir. -
3 sene... Ama o zamanlar ıtıraf etmelıyım kı o zamanlar daha dıkkatlıydım.quote:
Orijinalden alıntı: BlindGuardian
Sürmedim kimsede sürmesin ehliyeti olanların bile nasıl sürdügü ortada iken bir de ehliyetsizler cıkmasın bence
Fakat su bir gercek mantıklı çercevesinde hızlı ve agresif arac kullanmak kotu kullanmak degildir kotu kullanmak dikkatsiz kullanmaktır. Trafikte bence onemli olan karsıdaki surucununde durumunu degerlendirip arac surmektir. -
Ehliyetsiz çok kullandım ama inanılmaz dikkatli bir şekilde şuanda o halimde kat be kat dikkatsiz kötü kullanıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: RONNIE
3 sene... Ama o zamanlar ıtıraf etmelıyım kı o zamanlar daha dıkkatlıydım.
Alıntıları Göster -
ehliyetsiz iken şehir içinde arasıra kullanırdım. bazı kişiler ehliyetsizlere tepki verir fakatquote:
Orijinalden alıntı: K@lken
Ehliyetsiz çok kullandım ama inanılmaz dikkatli bir şekilde şuanda o halimde kat be kat dikkatsiz kötü kullanıyorum...
Alıntıları Göster
bence insanlar ehliyeti trafige çıkmadan en az iki yıl alıştırma yapmalı pratik kazanmalı ki ülkemizde bilinçli sürücüler olsun kazalar azalsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 28 Aralık 2007; 16:45:13 > -
ehliyet olmadımı insan sanki bir güvensizlik duyuyo ve dikkatli kullanıyo ama ehliyet olunca nasıl olsa var diye tüm herşeyi yapıyo insanlar zaten artık bu devirde yani 2008 den sonra kaza yapsan polis gelmiyecekmiş kaza yaptığınla anlaşılcakmış e kırmızıda geçtin plakaya yazsınlar e bu ehliyet ne işe yarıyacak tamam ilk alırken bir ton şey öğrendik ama sadece trafik polisi çevirince göstermek içinmi yanımızda taşıyoruz... -
sevgili arkadaşlar,quote:
Orijinalden alıntı: K-Z-M
ehliyet olmadımı insan sanki bir güvensizlik duyuyo ve dikkatli kullanıyo ama ehliyet olunca nasıl olsa var diye tüm herşeyi yapıyo insanlar zaten artık bu devirde yani 2008 den sonra kaza yapsan polis gelmiyecekmiş kaza yaptığınla anlaşılcakmış e kırmızıda geçtin plakaya yazsınlar e bu ehliyet ne işe yarıyacak tamam ilk alırken bir ton şey öğrendik ama sadece trafik polisi çevirince göstermek içinmi yanımızda taşıyoruz...
bu tür şeyleri marifetmiş gibi lütfen anlatmayın.. ehliyetsiz insanlaın araba sürmesi bence cinayettir.. hoş ülkemizde ehliyetlerin nasıl alındığı da malum ama en azından kağıt üstünde haklısınız.. yani başınıza bir kaza bela gelince yasal dayanağınız olacak.. ama ehliyetsizlerin başı ciddi anlamda belada.. artık 2008 e girmemize 3 gün kala bur tür konuların açılması beni çok rahatsız ediyor.. bu tür şeylerin artık aşılması lazım hiç yakışmıyor bu tür konular... hiç...
-
17 yıldır ehliyetim var, ne bir çevirme ne de başka bir sebeple ehliyetim sorulmadı polis tarafından...quote:
Orijinalden alıntı: meteg
sevgili arkadaşlar,
bu tür şeyleri marifetmiş gibi lütfen anlatmayın.. ehliyetsiz insanlaın araba sürmesi bence cinayettir.. hoş ülkemizde ehliyetlerin nasıl alındığı da malum ama en azından kağıt üstünde haklısınız.. yani başınıza bir kaza bela gelince yasal dayanağınız olacak.. ama ehliyetsizlerin başı ciddi anlamda belada.. artık 2008 e girmemize 3 gün kala bur tür konuların açılması beni çok rahatsız ediyor.. bu tür şeylerin artık aşılması lazım hiç yakışmıyor bu tür konular... hiç...
Alıntıları Göster
Kimlik niyetine taşıyorum!
-
quote:
Orijinalden alıntı: lrfan
17 yıldır ehliyetim var, ne bir çevirme ne de başka bir sebeple ehliyetim sorulmadı polis tarafından...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: irf@n
17 yıldır ehliyetim var, ne bir çevirme ne de başka bir sebeple ehliyetim sorulmadı polis tarafından...
oda bir gercek...
-
Ehliyet almadan araba kullanmadım ama. Arabasız, ehliyeti uzun yıllar kullandımquote:
Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!quote:
Orjinalden alıntı: irf@n
oda bir gercek...
Alıntıları Göster
-
ehliyet yaşım gelene kadar çok uzunca bir süre kullandımquote:
Orijinalden alıntı: selimiye
Ehliyet almadan araba kullanmadım ama. Arabasız, ehliyeti uzun yıllar kullandım
Alıntıları Göster -
6ay kadar okula gidip geldim.. Hakkaten insan daha bir dikkatli kullanıyor o zamanquote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
ehliyet yaşım gelene kadar çok uzunca bir süre kullandım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BlindGuardian
Fakat su bir gercek mantıklı çercevesinde hızlı ve agresif arac kullanmak kotu kullanmak degildir kotu kullanmak dikkatsiz kullanmaktır. Trafikte bence onemli olan karsıdaki surucununde durumunu degerlendirip arac surmektir.quote:
Orjinalden alıntı: BlindGuardian
Fakat su bir gercek mantıklı çercevesinde hızlı ve agresif arac kullanmak kotu kullanmak degildir kotu kullanmak dikkatsiz kullanmaktır. Trafikte bence onemli olan karsıdaki surucununde durumunu degerlendirip arac surmektir.
Kesinlikle..Harfi harfine katılıyorum.
İnsanların hayatını tehlikeye atmaktan başka bir işe yaramaz. Uçakta cep telefonu ile konuşmaktan bir farkı yok bana göre..İkisi de cahil adam işi...
-
Ehliyeti olmayınca insanın daha dikkatli kullandığı kesinlikle doğru;quote:
Orijinalden alıntı: asilx
6ay kadar okula gidip geldim.. Hakkaten insan daha bir dikkatli kullanıyor o zaman
Alıntıları Göster
Zaten ehliyetsiz olarak araba kullanmayı göze alması için adamın gerçekten biliyor olması lazım..
14-15 yaşımdan beri araba kullanırdım zaten tenha yerlerde, yaşım tutuncaya kadar 8-9 ay trafikte de sürmüştüm ama ehliyet yokken polis arabası görmenin nasıl bi duygu olduğunu iyi hatırlıyorum...
Çek kenara dese arabayı da bağlar seni de götürür..
Şimdi ehliyetim var, polisten kaçmamak dışında pek bişey değişmedi. Hatta daha az dikkat verdiğimi de söyleyebilirim.
Öte yandan araba sürmeyi beceremeyenlerin; ehliyetle bile sürmemesi gerektiğini düşünüyorum.
-
3-4 senedir devamlı sürüyorum. Fakat son 2 aydır bıraktım. Yalnız şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki trafikteki birçok ehliyetliden çok daha fazla dikkatli sürüyor ve kesinlikle kural ihlali yapmıyordum. Öyleki sağa sola dikkat etmekten ağzım kururdu bazen. Zaten genelde trafiğin yoğun olmadığı saatlerde kısa mesafelere giderim. Aşırıya kaçılmadığı sürece kısa mesafelerde ve boş saatlerde araba kullanmak tecrübe kazanmak açısından önemli bence. Çünkü asıl araba kullanmayı ehliyetsizken öğreniyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: gokhancobanquote:
Orjinalden alıntı: BlindGuardian
Fakat su bir gercek mantıklı çercevesinde hızlı ve agresif arac kullanmak kotu kullanmak degildir kotu kullanmak dikkatsiz kullanmaktır. Trafikte bence onemli olan karsıdaki surucununde durumunu degerlendirip arac surmektir.
Kesinlikle..Harfi harfine katılıyorum.
İnsanların hayatını tehlikeye atmaktan başka bir işe yaramaz. Uçakta cep telefonu ile konuşmaktan bir farkı yok bana göre..İkisi de cahil adam işi...
Alıntıları Göster
-
Tenha yer ve yollarda araç kullanmayı öğrenmek için tecrübe etmek çok doğru bir davranış. Ayrıca acemi kişilerin hangi konu olursa olsun daha fazla dikkat vererek konuya yaklaştıkları da doğrudur.quote:
Orijinalden alıntı: [dodo]
3-4 senedir devamlı sürüyorum. Fakat son 2 aydır bıraktım. Yalnız şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki trafikteki birçok ehliyetliden çok daha fazla dikkatli sürüyor ve kesinlikle kural ihlali yapmıyordum. Öyleki sağa sola dikkat etmekten ağzım kururdu bazen. Zaten genelde trafiğin yoğun olmadığı saatlerde kısa mesafelere giderim. Aşırıya kaçılmadığı sürece kısa mesafelerde ve boş saatlerde araba kullanmak tecrübe kazanmak açısından önemli bence. Çünkü asıl araba kullanmayı ehliyetsizken öğreniyorsunuz.
Alıntıları Göster
Fakat ne kadar tecrübeli de olsanız ehliyetiniz yoksa ve hayati tehlike vb. bir durum söz konusu değilse trafiğe çıkmanın yanlış olduğu konusunda yukarıdaki sözlerimin sonuna kadar arkasındayım.
Saygılarımla..
Not: Buradaki trafiğe çıkma kavramının tenha veya boş bir yol olmadığını varsayıyorum..
-
forumda cok var ehliyeti olmayanquote:
Orijinalden alıntı: gokhancoban
Tenha yer ve yollarda araç kullanmayı öğrenmek için tecrübe etmek çok doğru bir davranış. Ayrıca acemi kişilerin hangi konu olursa olsun daha fazla dikkat vererek konuya yaklaştıkları da doğrudur.
Fakat ne kadar tecrübeli de olsanız ehliyetiniz yoksa ve hayati tehlike vb. bir durum söz konusu değilse trafiğe çıkmanın yanlış olduğu konusunda yukarıdaki sözlerimin sonuna kadar arkasındayım.
Saygılarımla..
Not: Buradaki trafiğe çıkma kavramının tenha veya boş bir yol olmadığını varsayıyorum..
Alıntıları Göster
-
kullandım evet ama en fazla 10 km mesafelerde bi de şu var ehliyetim yokken heran polis yakalayacak veya bi hata yapacağım bi yere vuracağım polis gelecek korkusuyla çok fazla dikkatli sürüyordum artık öyle değil sanki ehliyet var diye özgürmüşüz gibi geliyoquote:
Orijinalden alıntı: ceyhunberber
forumda cok var ehliyeti olmayan
Alıntıları Gösterama öyle olmaması lazım tabi
-
yok nasip olmadı dahaquote:
Orijinalden alıntı: multimind
kullandım evet ama en fazla 10 km mesafelerde bi de şu var ehliyetim yokken heran polis yakalayacak veya bi hata yapacağım bi yere vuracağım polis gelecek korkusuyla çok fazla dikkatli sürüyordum artık öyle değil sanki ehliyet var diye özgürmüşüz gibi geliyoama öyle olmaması lazım tabi
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: meteg
sevgili arkadaşlar,
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: meteg
sevgili arkadaşlar,
Böyle diyorsunuz da, ehliyeti alacak olanlar sanki derslere gidiyorlar mı? Kursa formalite olarak yazılıyorlar. En azından benim çevremde, direksiyon derslerini dahi asan bir sürü kişi biliyorum. Teoriye gidenler zaten sayılı. Var mı derslere hiç kaçırmadan giden?
Benzer içerikler
- istanbul'da arabayla gidilecek manzaralı yerler
- geri geri araba kullanmanın püf noktaları
- plakadan taksi sorgulama
- en iyi jant markaları
- servis aracı ile şehir dışına çıkmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X