bu tür şeyleri marifetmiş gibi lütfen anlatmayın.. ehliyetsiz insanlaın araba sürmesi bence cinayettir.. hoş ülkemizde ehliyetlerin nasıl alındığı da malum ama en azından kağıt üstünde haklısınız.. yani başınıza bir kaza bela gelince yasal dayanağınız olacak.. ama ehliyetsizlerin başı ciddi anlamda belada.. artık 2008 e girmemize 3 gün kala bur tür konuların açılması beni çok rahatsız ediyor.. bu tür şeylerin artık aşılması lazım hiç yakışmıyor bu tür konular... hiç...
Böyle diyorsunuz da, ehliyeti alacak olanlar sanki derslere gidiyorlar mı? Kursa formalite olarak yazılıyorlar. En azından benim çevremde, direksiyon derslerini dahi asan bir sürü kişi biliyorum. Teoriye gidenler zaten sayılı. Var mı derslere hiç kaçırmadan giden?
Ben.
Kayıt oldum. 1 hafta geç kaldığımı söylediler.
Ehliyetsiz araç kullandım. Arabayı kaçırdım, kaza yaptım(Önemsiz ufacık bişey. durmadım bile). Şimdi deseler yapar mısın hayatta yapmam. Araba sürmeyi de ehliyetsiz öğrendim. Ama abim ve babam sağolsun bilinçli kişiler olduğu için ehliyetsiz hiç bir zaman arabanın anahtarını veripte şuraya git demediler. Yanlarındayken ufak mesafelerde (tenha yerlerde - AKM-) veya evin önündeyken aracın yerini değiştirme, çevirme vs. şeylerde verdiler.
Ehliyeti aldım. 6 ay oldu 6 defa direksiyon başına geçmişimdir toplasam. Ehliyet olunca insanın araba süresi gelmiyo. Nasıl olsa ehliyet var istediğim zaman çıkarım diyosun.
utanarak soyluyorum
tam tamına 4 sene
quote:
Orjinalden alıntı: selimiye
Ehliyet almadan araba kullanmadım ama. Arabasız, ehliyeti uzun yıllar kullandım
güzeldiii (:
Yaşım 16 2 senedir ehliyetsiz arabaa kullanıyorum çoğu ehliyetli kişiden daha dikkatli kullanıyorum.Annemin ehliyeti var annem mi trafik kurallarına uyuyor trafik kuralları mı anneme uyuypor belli değil dikiz aynalarını kullanamıyor sadece ortadakii aynadan bakarak şerit değiştiriyor.Ehliyetsiz araba kullanırken daha dikkatli oluyor insanlar ama ehliyeti aldıktan sonra nasıl olsa ehliyetim var diyip herşeyi yapıor.
4 sene kullandım ehliyetsiz 3 kere yakalandım
ehliyetsiz çok kullandım ama yanımda mutlaka babam vardı. uzun yoldada kullandım şehir içindede ama şu bir gerçekki ehliyet alınca eskisi kadar dikkatli kullanamadığımı farkettim..
ne yalan söyleyim bizimkilker iş seyahatine cıktıgında okula bile gittigim olmustur arabayla ama simdi yap deseler yapmam ama sunuda söylemem lazım nedense ehliyetsiz daha cok zevk alıyordum arabadan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme