Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Nasıl Çalışılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 Şubatta sınava gireceğim kurslar başlayacakmış 1-2 haftaya. Nasıl çalışılır beyler Trafik ile İlk yardımın çoğunu biliyorum da Motoru ne yapacağım ? ehliyet sınavını kazanan varsa söylerse sevinirim.

Orijinalden alıntı: Software Developer

12 ocakta gireceğim,daha kitap açmadım takip

aynen hocam 3.kez giriyorum kursa gidemedim problemlerdn dolayı bu seferde geçemezsem benim hatun yakacak beni
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • Sınavdan 1 gün önce çıkmış soruları çöz yeter

Orijinalden alıntı: The Governor

Sınavdan 1 gün önce çıkmış soruları çöz yeter

katılıyorum.çıkmış soruları çözersen geçmemen imkansız gibi bir şey

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

quote:

12 ocakta gireceğim,daha kitap açmadım takip

aynen hocam 3.kez giriyorum kursa gidemedim problemlerdn dolayı bu seferde geçemezsem benim hatun yakacak beni

hocam ben geçmiş sınavların çıktısını aldım onları çözerim, yeter galiba. çoğu mantık sorusu gibi geldi bana. hatta bi soruda sağ sinyal lambası işaretini soruyodu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KPDS İÇİN NASIL HAZIRLANMALI??
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: justreal

quote:

Orijinalden alıntı: The Governor

Sınavdan 1 gün önce çıkmış soruları çöz yeter

katılıyorum.çıkmış soruları çözersen geçmemen imkansız gibi bir şey

Çıkmış soruları çözerim çözmesine de yetersiz kalmaz mı? kursun kitabını da bitirirsem daha iyi olmaz mı ?

Saka bi yana hala eskisi kadar basit ise (1 yil once kadar eski) ckkmis sorulari cozmeniz yeter, hatta bazi soryular birebir ayni idi. Ama yinede dikkat etmekte fayda var, mesela saglikte benim girdigim donem sorular azaltilmisti ve 3 veya 4 yanlista kaliniyordu, kil payi kalmamak icin dikkat etmek gerek.

Orijinalden alıntı: odiyus

çıkmış soruları çözün yeter. ben kursa gitmedim hiç, sadece 3 sınav çıkmış sorularını çözdüm geçtim sınavı. çıkmış soruları bol bol çözün sürekli aynı sorular zaten. başarılar dilerim.

Kursun vereceği kitabı bitirsek ?
    Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

motor en kolayı. uygulamalı sınav için çalış şimdiden. direksyon sınavında daha okul bahçesinden çıkmadan sınavı geçemeyenler vardı.

hocam şimdi önümde sınav olduğu için direksiyonu düşünmüyorum ama tabii arada arabayla sürüşe çıkıyorum. Birde direksiyon dersi ne zaman başlar

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

motor en kolayı. uygulamalı sınav için çalış şimdiden. direksyon sınavında daha okul bahçesinden çıkmadan sınavı geçemeyenler vardı.

hocam şimdi önümde sınav olduğu için direksiyonu düşünmüyorum ama tabii arada arabayla sürüşe çıkıyorum. Birde direksiyon dersi ne zaman başlar

sınavdan sonra

Dji Mavic Air 2
  • Kitap açmadan son 3 yapılan sınavın sorularını çöz gir tabi derslere katıldıysan %100 geçersin

Orijinalden alıntı: canbaz67

Kursa gitmedn oluyo mu beyler 6oo lira istiyolar

350 tl dersler dahil burda
  • Kursa gitmede olur mu demis bi arkafas kursa gitmen lazim ki o sinavlara girmeye hak kazan :) Kursu tamamlamis sayilmazsan sinavlarada giremezsin. 600 istiyosa vermek zorundasin ve ya daha uygununa git.

Arti sistem degisti artik tek puan aliyosuniz motordan ayri ilk yardimdan ayri kalmak gibi bi sey yok. Ve sorular inanin kolay mantikla rahat cozuluyor. Genel bi puan aliyosunuz arti 50 soru oldu sinav. Ben 60 soruyken girdim hic bakmadan 78 aldim ve gectim 1 ay once.

quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

Kursa gitmedn oluyo mu beyler 6oo lira istiyolar

350 tl dersler dahil burda

orası neresi :)

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.