Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Nasıl Çalışılır ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usta ben ehliyeti 2012 de aldım bir kere kursa gitmedim kitap açmadım ,%90 genel kültür sorusu zaten sıkıntı olmadan halledersin

1 akşam öncesinde geçmiş 2 sınavı çözdüm (nette var), yetti zaten. Sınav 75 dakikaydı, 15 dakikada bitirdim
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • Ben 4 leventte çalışırken 500T'de kitabı okurdum.Hafızam çok kuvvetli olduğu için unutamıyorum.Askeri ehliyeti alırken çok yardımını gördüm

97-92-86 almıştım galiba.Motor-trafik-ilk yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A073D9EAA -- 7 Ocak 2014; 1:09:33 >
  • sallayacan tutacak :D bende motor bilmiyodum 89 aldım misal vantilatör motorda ne işe yarar gibi sorular cıkmıştı sınavdan sonra sınavdan geçemeyenlerin hali cok güldürdü beni ilkokul5 seviyesinde sorular ama kurs sana döküman verebilir de video cd ler daha cok işine yarar diye tahmin ediyorum internette videoları da vardır
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.