Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yali_4

Alfabeye göreyse yandık, ismim Y ile başlıyor. Sınava 1 gün kaldı.

Ovv bir hayli uzun bir bekleme olacak sanırım sizin için, çünkü bir kaç arkadaşıma sordum girenlere onlarda o şekilde olmuş.

@World So Cold'un dediği çok doğru, kalın tabanlı ayakkabılar ile kullanmak daha zorlu olur sınavda. olabildiğince ince ayakkabı tercih edin arkadaşlar.
  • Bütün kurslar toplanıp alfabetik olarak sıralanacaksa valla acıdım kendime. Ama her kurs kendince alfabetik sıralama yaparsa sorun yok. Fazla kişi yoktur bizim kursta heralde.
  • Bizimki alfabeye göre değilmiş. Rastgele yapılmış.

Ben 11'de gireceğim sınava.
  • Benim sinav saat 7:45 te görünüyor.Biraz erken oldu ana neyse girip kurtulalım :)
  • Kağıtta yazan vakite göremi giriyoruz ki? Ona bakarsanız benimkindede 07:45 yazıyor. İsmimde "Y" ile başlıyor..
  • Geldi çattı vakit.

Heyecan yapmayın, klişeleri uygulayın yeter zaten. Araba stop ederse de sıkıntı yok, eskisi kadar puan kırılmıyormuş. Artık anladılar otomatik vites egemen olacak yakın zamanda. Debriyaj gaz ayarını sallamıyorlar pek. Kalkıştan sonra zaten sıkıntı olmaz.

Koltuk-Kemer-Ayna, Vites boşa, Marş, Tak 1'e, indir el frenini, ver sinyali, bas gaza, geç sınavı :)

Hadi kolay gele.
  • hadi kolay gelsin yarın
  • Tüm arkadaslara başarılar...
  • 6 saat sonra kalkıp gideceğiz bakalım hayırlısı. heycan yapmayın arkadaşlar ve kesinlikle sorulan soruları arkanızı dönerek cevaplamayın. vites atarken de vitese bakmayın. bunlar kesin kaldıran şeylerdir.
  • Herkese başarılar arkadaşlar. Son hatırlatmaları yapmak istiyorum ben.

- Araca bindiğinizde araç içindekilere selam verin. ( Günaydın, merhabalar)
    - Koltuğunuza oturun ve koltuk ayarınızı yapın. (http://www.youtube.com/watch?v=lkiKJzu4MuU koltuk ayarı için '8.Etap' adılı programdan bir bölüm )
    - Aynalarınızı kontrol edin.
    - Emniyet kemerinizi son olarak takın, çünkü ayna ayarlarında sizi zorlayabilir.
    - Yarın bot tarzı ayakkabılar giymeyin, tabanlarının kalın olması kavrama noktasını yakalamanızda sıkıntı yaşatabilir.
    - Direksiyonu tek elinizle tutmayın, en güzel konum 09:15 konumudur. Vitesi değiştirdikten sonra iki elinizle direksiyonu kavrayın.
    - Dönüşlerde sinyal vermeyi unutmayın.
    - Ani soruların geleceğini okudum her yerde, bilhassa arkadan. Asla arkanıza dönüp cevap vermeyin. Hatta o anda trafiğin yoğun olduğu bir dakikaysa cevap sürenizi biraz erteleyin, cevabı aynaya bakarak verin.
    - Ani duruşlardan kaçının.
    - Sürüş esnasında arkanızdan arabanın gelmediğini, yolun boş olduğunu bilseniz bile aynalarınıza bakın, bu görevi yaptığınızı anlasınlar.
    - Araçtan inerken yine 'iyi günler, kolay gelsin' tarzı şeyler diyin.

100 ile geçmemek için hiç bir sebep yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noix~ -- 10 Mart 2012; 0:15:33 >

• An itibari ile sınav yerindeyim:)herkese başarılar..
  • İlk sırada olduğum için hallettim geldim.

Sınav yerine araçlar ve biz 8:30'da gittik ve saat 9:20'ye kadar bekledik. Arabada yaklaşık oraya gelirken max 2 dk çalıştı. Buz gibi arabaya ilk binince kaldırırken sorun yaşadım, ilk kalkışım istop oldu. Yanımda ki adam 'heyecan var galiba?' dedi - Hayır heyecan yok, bu soğuk ve gazlı arabayı sizlerde kaldırsanız böyle bişi yaşardınız dedim. Adam güldü. Güzergah değişmiş yeni haberim oldu. Allah'tan buralara hakimim bir sorun yaşamadım. İmza işleri uzadı diğer sürücü kurslarının arkasında kaldım cinnet geçirecektim neredeyse '30-40' la gide gide sıkıldım adeta sollamakta istemedim yanlış anlamasınlar diye. İnerken geçmiş olsun. dediler. 95 yada 98'le geçeceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

İlk sırada olduğum için hallettim geldim.

Sınav yerine araçlar ve biz 8:30'da gittik ve saat 9:20'ye kadar bekledik. Arabada yaklaşık oraya gelirken max 2 dk çalıştı. Buz gibi arabaya ilk binince kaldırırken sorun yaşadım, ilk kalkışım istop oldu. Yanımda ki adam 'heyecan var galiba?' dedi - Hayır heyecan yok, bu soğuk ve gazlı arabayı sizlerde kaldırsanız böyle bişi yaşardınız dedim. Adam güldü. Güzergah değişmiş yeni haberim oldu. Allah'tan buralara hakimim bir sorun yaşamadım. İmza işleri uzadı diğer sürücü kurslarının arkasında kaldım cinnet geçirecektim neredeyse '30-40' la gide gide sıkıldım adeta sollamakta istemedim yanlış anlamasınlar diye. İnerken geçmiş olsun. dediler. 95 yada 98'le geçeceğim sanırım.

gözün aydın hocam gecmiş olsun...
    hadi siz yine iyisiniz ben otobüs sürücem aranızda E sürücü belgesi alan vamı..?

• naptınız panpalar noix gibi anlatin noix hayırlı olsun hehehe
  • Bende sınavdan geleli 2 saat civarı falan oldu.Rahat geçti muhtemelen 100 ile geçmişimdir öğleden sonra kurs bilgilendirecekmiş.

Araba sürerken geri geri bile geldirmedi hoca

Bir tur attıktan sonra

Ben:Hocam geri geri geleyim mi?

Hoca:Gerek yok olum inebilirsin.

• darısı bizim başımıza bende 14 nisanda giricem sınava işallah geçeriz daha hiç çalışmadım
  • Noix

Bende 9.30 civarı ordaydım,1 saat kadar bekledim sıra geldi araca bindim selam verdim,yaşlıydılar zaten,direk dibimde araba vardı rahatça kalktım hiç istop,tekleme olmadan kalktım,yol zaten aynıydı talimatları aynen yerine getirdim max 50 km hız ile gittim,en son park edeceğimiz sıra bizim hoca, Fatih olm bizi resmen uyuttun arabada,sarssaydın azcık dedi, hocam şu an böyle gerekliydi böyle oldu,isterseniz başka zaman sizi sarsarım dedim gözetmenler falan güldü

hiç bir sorun yaşamadım yani,100 alırsın dedi hoca, ama bir yerden kusur bulurlar mı bilmem artık
  • En kolay aşamasıydı bugün ki sınavın, hepimizin direksiyon sınavını geçtiğimizden eminim. Artık belgelerin hazırlanmasıydı oydu buydu bir 10 gün sonra herhalde ehliyet elimizde olur.
  • Hayırlı olsun herkese :)
  • Biraz önce kursu aradım 90 ile geçmişim.

Bundan sonraki süreçte sanırım cumaya kadar dosyamızı veriyorlarmış.Emniyete falan para yatırmak gerekiyormuş onları sormak lazım.Toplamda 375 lira daha gerekiyor maalesef
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.