Çok şükür bitirdik sınav faslını. Şimdi pamuk eller cebe, neredeyse şu ana kadar verdiğimiz para kadar emniyete para vereceğiz. Yazık günah.
ee bu kadar kişimi girdi :D
Bende 100 ile geçmişim
Haftaya cuma dosya hazır olurmuş,geriye parayı toparlamak kaldı.
quote:
Orijinalden alıntı: :Fatih:
Bende 100 ile geçmişim
Haftaya cuma dosya hazır olurmuş,geriye parayı toparlamak kaldı.
helal panpa ne kadardır araba kullaniosun
küçüklükten bu yana araba kullanmışlığım var ama tam olarak 3-4 yıldır böyle kullanıyorum,ehliyete yazılıp almak yeni nasip oldu.
Bana 95 vermişler.asıl maraton şimdi başlıyor emniyette taksitte yapmayacaklar:)artık bayılacağız 380 kağıt..
Bende bugün saat 14.00 gibi girdim sınava. İlk çıkışta önümde başka araba vardı azcık geri al dediler 1 metre falan geri aldım arkaya bakarken elimi arkaya koymadım. Neyse şimdi az gittin arkanın boş olduğunu da biliyordun ama her zaman pozisyonunu al dedi, okey dedim. Sonra yolda çok tümsek vardı 1-2 tanesinde istediğim yavaşlıkta geçemedim(toplam 6 tümsek vardı). Bi de yokuşta u dönüşü yaparken stop ettirdim. Diğerleri hatasızdı inş. böyle ufak şeylerden kalmam büyük ihtimal geçmişimdir. Yarın kursu arar sorarım.
Herkes girmiş çıkmış sınava noluyorrr :D Bana 11inde sabah 8de gel kursun oraya otobüs kaldıracaz dediler yoksa 10u mu dedilerde yanlış anladım acaba :S
bugunki a2 mi B sınıfı mı acaba
Araca bindim merhaba dedim, aynaları ayarladım, kemeri taktım. Sonra arkadan komisyon üyesi hazırmısın dedi. Evet dedim. Sinyal verdim çıktım. Allah ne verdiyse 1-2-3 taktım, sonra yavaş dediler. Yavaşladım Nerden öğrendin araba sürmeyi dedi. Tabi arkama bakmadan cevap veriyorum. Kumlukta öğrendim dedim, kurs harici eğitimden bahsediyorsanız tabi dedim. Bi U dönüşü yaptırdılar zaten bide düz yol.
Saat 15:00 de aradım kursu 100 almışım valla
quote:
Orijinalden alıntı: ns.xombe
bugunki a2 mi B sınıfı mı acaba
2'si de vardı diye biliyorum bugün.
Giren herkese geçmiş olsun öncelikle :) Başlığı yeni sınav tarihine güncelledim :)
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
Al ulan oldu mu
quote:
Orijinalden alıntı: World So Cold
Giren herkese geçmiş olsun öncelikle :) Başlığı yeni sınav tarihine güncelledim :)
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
Al ulan oldu mu
helal kardeeşşşşşşşşşşşşşşşşşmmm
hayırlısı olsun herkeze
bugünde biz gireceğim fiat punto ile sınava
Benimde sabah 8'de sınavım vardı.Beklediğimden iyiydi hata yapmadım, 3 kez farklı yerlerde rampa kalkışı yaptım tebrik ettiler.Arkadaki eleman sürekli soru sorup durdu.Trafiğin tıkandığı yerde durdum, yandaki görevli durduğumda frene bastı, trafik açıldı bu hala çekmiyor ayağını frenden.Ben arabayı kaldırmaya çalışacağım ahanda stop ettirdin diyecekler.Öyle olmadı tabi ayağınızı frenden çekerseniz devam edeceğim dedim.Pardon alışkanlık olmuş dedi.Bunun dışında güzeldi bir sorun çıkmadı...
sinav yerindeyim daha sira gelmedi en sona koymus insafsızlar
Bugün aradım kursu sonucu öğrenmek için. Haftaya açıklanacak dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: deadle
Bugün aradım kursu sonucu öğrenmek için. Haftaya açıklanacak dedi.
Haftaya mı Hemen akşam açıklanıyor genelde. Sanırım notların bir kopyasını kursa veriyorlar. 95 almışım bende bu sabah aradım hemen