Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

evet başlık sahibi kardeş 14 nisan

len bi dur şu sınavın direksiyonu da bitsin komple süreç tamamlansın değistircem
  • Bugün gittim konuştum sürücü kursuyla. 17 Mart'a alınmış sınav. Ama para istemediler benden direksiyon parası diye. Orasına sevindim.
  • Bizden 70 TL isteniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

evet başlık sahibi kardeş 14 nisan

len bi dur şu sınavın direksiyonu da bitsin komple süreç tamamlansın değistircem

• Direksiyon Martin 17 sine ertelenmis gibisinden soylentiler var dogrumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

Direksiyon Martin 17 sine ertelenmis gibisinden soylentiler var dogrumu

Hocam bana denen bu oldu hocafan aldigim bilgilerde oyle nedenini soylemedi
  • Arka sayfada direksiyon sınavı için bazı önemli noktalara değinilmiş,bir kaç şeyi düzeltmek istiyorum.

Araca bindiğiniz de ilk olarak emniyet kemerini sakın takmayın,çünkü en başta takarsanız aynalara uzanmada,koltuk ayarında vs sorun çekersiniz.Buda sizi hatalı duruma düşürür eksi puan alırsınız.

Önce koltuk ayarı yapın,sonra aynaları ayarlayıp ardından emniyet kemerini takın.
    Sakin olun aracı kullanırken.Hata yaparsanızda kasmayın fazla olmuştur artık yapacak bir şey yoktur.
    Sınav parkurunun belli kuralları vardır,bir kavşağa gelince bazı şeyler yapılması istenir(vitesi 3 e kadar çıkarmak,sağ,sol şeritten gitmek gibi) bunları yerinde ve doğru şekilde yapın.

Bu tarz şeyleri geçen hafta direksiyon hocası bir kez gösterdi,beyin bedava olduğu için attım beyne sınavda kullanacağım

Herkese sınavda başarılar..

• Arabaya ilk bindiğinizde sıranız koltuk,kemer,ayna yani KKA şeklinde olsun arkadaşlar :)
  • 17 Mart olayı fasa fisomu ?
  • Sınav 10 Mart.
  • Kurs bana herhangi bir şey söylemedi 17 mart'a ertelendiğine dair. 10 Mart sınavı için 50 lira harç gerekiyor dedi sadece. 7 Mart'a kadar verecekmişiz parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 2 Mart 2012; 19:41:45 >
  • Benden para istemediler.sınav belgemide bugün verdiler 10 martta sınav.
  • Benden de para almadılar, bugün aldım belgeyi. Sınav 10 martta.
  • Para istemediler benden giris belgesini aldim 10 mart
  • Ve kaldı ehliyete son adım, 6 gün..

Bilenler, bilmeyenler direksiyon eğitimleri nasıl geçiyor, nelerle karşılaştınız?

Ben başlıyayım; 3 Tur attım toplamda sınav güzergahında, çok güzel geçti. Max çıktığım kilometre 90 oldu, ötesine de giderdim ancak güzergahın hız yapmaya müsait olduğu yol bitti. Başka kullananları gördüm adeta işkence gibi hocalara Allah sabır versin. Sadece gün öldürüyorum ehliyete kavuşmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Ve kaldı ehliyete son adım, 6 gün..

Bilenler, bilmeyenler direksiyon eğitimleri nasıl geçiyor, nelerle karşılaştınız?

Ben başlıyayım; 3 Tur attım toplamda sınav güzergahında, çok güzel geçti. Max çıktığım kilometre 90 oldu, ötesine de giderdim ancak güzergahın hız yapmaya müsait olduğu yol bitti. Başka kullananları gördüm adeta işkence gibi hocalara Allah sabır versin. Sadece gün öldürüyorum ehliyete kavuşmak için.

araba kullanmak basit

trafigide yönetmen lazım kimin nerden cıkcagı belli degil barzolar ülkesiyiz nasılsa manyak dolu sırf arabayı saga sola cevirmekle olmuyo arkandakı kendin onündekini yönetcen trafikte .hadi kolay gelsin barzolara dikkkattt

• hangi tarihteki sınav marta ertelendi nisandakimi
  • Arkadaşlar direksiyon sınavında kuzende benim ile gelse problem olurmu. Arkaya otursa bir problem çıkarırlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

hangi tarihteki sınav marta ertelendi nisandakimi

Herhangi bir ertelenme durumu yok.
  • Arkadaşlar ehliyeti almak için karakola ne kadar ücret ödememiz gerekiyor. kart bedeli ve harç toplamı. Kurs ücretimi ödedim başka da bir ödeme yok diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.