Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atten

Arkadaşlar direksiyon sınavında kuzende benim ile gelse problem olurmu. Arkaya otursa bir problem çıkarırlarmı?

Oturamaz hocam. Yer kalmıyor zaten arabada 1 gözetmen önde, bir gözetmen arkada ve arkadaki gözetmenin yanında da sürücü kursunda görev yapan bir hoca bulunuyor :)
  • @World So Cold

Hız sınırlarına dikkat etmek lazım o zaman bu gözetmenler giriyorsa, ben direksiyon hocası yapacak sanıyordum sınavları. Bu adam alıştı artık benim hızlı gitmeme ama bu yeni komite tarzı gezen gözetmenlerin yanında sakin kullanmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

hangi tarihteki sınav marta ertelendi nisandakimi

Herhangi bir ertelenme durumu yok.

tamam dostum ben peki nisan 14te giricek olanlar varmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

quote:

hangi tarihteki sınav marta ertelendi nisandakimi

Herhangi bir ertelenme durumu yok.

tamam dostum ben peki nisan 14te giricek olanlar varmı

var lae varr :D
  • Bende dün yazıldım Nisan'daki sınava giricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.turan28

Arkadaşlar ehliyeti almak için karakola ne kadar ücret ödememiz gerekiyor. kart bedeli ve harç toplamı. Kurs ücretimi ödedim başka da bir ödeme yok diye biliyorum.

Maliyeye 284 TL Harç Parası
    +
    il Emniyet Müdürlüğüne 85 TL Kart Parası yatıracaksınız.

Tabi Kurs ile Herşey dahil anlaştıysanız o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

quote:

Orijinalden alıntı: mr.turan28

Arkadaşlar ehliyeti almak için karakola ne kadar ücret ödememiz gerekiyor. kart bedeli ve harç toplamı. Kurs ücretimi ödedim başka da bir ödeme yok diye biliyorum.

Maliyeye 284 TL Harç Parası
    +
    il Emniyet Müdürlüğüne 85 TL Kart Parası yatıracaksınız.

Tabi Kurs ile Herşey dahil anlaştıysanız o ayrı.

Yok kurs ile herşey dahil anlaşmadım. Yani yaklaşık 370 400 arası bir ücret daha ödediğim zaman ehliyeti elime alıcam kısmetse. :)
  • Evet miktar öğle. Önce maliye ye harcı yatıracak ardindan makbuzla emniyete gideceksiniz parmak izi verecek ve kart parasını da yatırıp ertesi gün ehliyetinizi alabileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_tahnal

Merhaba 11 Şubat taki yazılı sınavda ilkyardımdan kaldım. Kursa yeniden sınava girebilmek için ne kadar diye sorduğumda 100 lira dedi. Açıkçası rakam çok fazla 100 lira ödemek istemiyorum. Kursa vermek yerine bankaya kendim gidip ödesem ve dekontu ödediğime dair kursa bıraksam sizce olur mu? Kurs görevlisinin ukala tavırları cidden sinirimi bozdu komisyon almalarını zerre istemiyorum, kurstanda memnun değildim zaten.

sınav harci 50 tl degilmi hoca tekrar 50 verip girilmiormu zaten.
  • Bugün son eğitimi de aldık. Ne güzel sürüyordum u dönüşü yaparken stop etti araba 1 kere.

Hayırlısı geçeriz umarım
  • beyler herkes sinav ayın 17 sinde diyor...

10 mart olayını tam bilmiyorum..

Sanırım ilden ile değişiyor sınav takvimi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: idris-tolar

beyler herkes sinav ayın 17 sinde diyor...

10 mart olayını tam bilmiyorum..

Sanırım ilden ile değişiyor sınav takvimi..

Belki kar falan etkilemiş olabilir bazı illeri.

Ama genel bir ertelenme söz konusu değil. Bugün kurstaydım 10 mart günü olacak sınav, saatini de perşembe günü öğreneceksiniz dediler.
  • İstanbulda 17 mart gibi bir efsane yok sanırım. Çünkü giriş belgesini dahi aldım 10 mart yazıyor.

Hatta kurs sabah 8 de burda olun biz götürücez dedi. Son 2 gündür havada gayet güzel. 10 marta kadar sorun çıkmaz inşallah.

Herkeze başarılar arkadaşlar, ne olur ne olmaz acemi olanlar çalışsın. Sınav sırasında heycana hiç gerek yok.
  • Bende bugün aldım direksiyon sınavına giriş belgemi.

Cumartesi 9,30 - 10,00 gibi gideceğim.

Sınavdan ne kadar süre sonra alabilirim dedim ehliyeti, 1 hafta dedi adam ama ben onu 2 hafta olarak düşünüyorum.O kadar çabuk iş yapacaklarını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

@World So Cold

Hız sınırlarına dikkat etmek lazım o zaman bu gözetmenler giriyorsa, ben direksiyon hocası yapacak sanıyordum sınavları. Bu adam alıştı artık benim hızlı gitmeme ama bu yeni komite tarzı gezen gözetmenlerin yanında sakin kullanmam lazım.

Şehir içinde 50'yi çevre yolunda falan da 70i geçme sıkıntı olmaz :) Ha bu arada gözetmenlerle muhabbet etmek zevkli oluyor :) Bana daha önce araba kullanıp kullanmadığımı sormuşlardı bende kursta öğrendim deyince şaşırıp dumur olmuşlardı 98 ile geçmiştim direksiyonu

• Arkadaşlar en yakın kayıt tarihi nedir bende ehliyet aşıcam
  • Bizim sınav 17 Mart'ta.
  • Aradım sürücü kursunu bugün, isimim Anıl. Alfabeye göre yapılıyormuş ve benim ilk sırada olduğum söylendi. Sabah 8:45'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

Aradım sürücü kursunu bugün, isimim Anıl. Alfabeye göre yapılıyormuş ve benim ilk sırada olduğum söylendi. Sabah 8:45'de.

Hadi gözün aydın :)

Beyler sınava bot vb. kalın tabanlı ayakkabıyla değilde daha çok tabanı biraz ince ve hafif ayakkabılarla gidin :) Gaz ve debriyaj pedallarını hissetmeniz açısından önemlidir bu :)
  • Alfabeye göreyse yandık, ismim Y ile başlıyor. Sınava 1 gün kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.