Şimdi Ara

ehliyet sınavı park konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler siz nasıl park ediyorsunuz? ben iki duba arasına giriyorum ama kaldırımla mesafe oluyor. ilk sınavda o yüzden bırakmışlardı

• shasta17 S kullanıcısına yanıt
    Dubaların yanına yanaşırken, aracın arka tamponu öndeki dubanın hizasında olmalı.Arka kelebek camından dubayı görebilmelisiniz.

Geriye takın.Öndeki duba tam olarak sağ aynaya geldiği anda direksiyonu tam sağa kırın.Direksiyonu çevirirken eliniz hızlı ayaklarınız yavaş hareket etsin.

Ne zaman ki kaldırımın önündeki çizgiye arka sağ tekerlek değdi , o zaman direksiyonu tam sola kırın.

En son da araç kaldırıma tam hizalı şekilde durması için ileri sağa doğru ilerleyin..
  • pc in kaldırıyosa gta 5 i indir pratik yap ciddiyim
  • 70 km hizla ve 90 derecelik aciyla iki dubanin ortasina sur. 2 metre kalinca En soldaki ve en sagdaki pedala ayni anda bas. sola dogru aniden yarim tur kir ve el frenini sonuna kadar cek.
    ben bu sekilde aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hornitorenk H kullanıcısına yanıt
    Debriyaj ile gaza niye aynı anda basıyor?Araç kayarken arabayı bağırttırmak için mi?
  • Leonidas* kullanıcısına yanıt
    kaldırma değincede bırakıyorlar diye biliyorum. duba ve kaldırıma değmicek
  • motor frenlemesin diye debriaj, ses icin dip gaz
    @dawras

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shasta17 S kullanıcısına yanıt
    quote:

Ne zaman ki kaldırımın önündeki çizgiye arka sağ tekerlek değdi , o zaman direksiyonu tam sola kırın.

Tam okumamışsınız.Kaldırıma demedim, kaldırımın önündeki çizgiye dedim.Orada uzunca çizgi olur.
  •  ehliyet sınavı park konusu

Hocam aracınız varsa boyunu ölçün ve 1.5 ile çarpın.Çıkan sonuca göre 2 adet duba koyun karşılıklı en sağ tarafa düz bir çizgi çekin baştan sona kadar o sizin kaldırımınız olsun ona göre park yapmayı deneyin.Ne kadar video izleseniz yazı okusanız boş pratik yapmadan olmaz.
  • öndeki duba arabanın tam ortasına gelecek şekilde yanaş ve dur, tam kır direksiyonu içeriye doğru, araba yaklaşık 45 derece olduğunda dur yine tam tersine kır direksiyonu tek harekette gidersin böyle, ama pratik lazım birazda hiç gitmedinmi derse filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hanzee -- 14 Mayıs 2015; 22:08:32 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=199QsWyBhpo

şöyle bir video buldum. yarın falan denicem bakalım bunu
  • Arkadaşlar bu tek hamlede park edemeyenler kalacak mı gerçekten?
  • Hornitorenk H kullanıcısına yanıt
    Sürücü kursunun adini versene bi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.dream

Sürücü kursunun adini versene bi

Orasini garistirmayalim

• Bir şeyide öttürmeseler, nolmuş tek seferde park edemese, yolda iyi gitsin yeter. Daha bir kaç sene önce yolda düz gidemeyene bile eve ehliyet veriyorlardı.
    Hele bu teknoloji çağinda arabalar artik kendi parkediyor, bunlarla uğraşan mi kaldı!

Bu işler tecrübe ve zamanla elde edilir. Onun için çok saat uçana kaptan pilot, az uçana çaylak pilot denir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.