Şimdi Ara

Ehliyet için sağlık raporu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar, Ehliyetimi kaybettim yeniden çıkarmak için sağlık raporuna ihtiyacım var. İnternetten baktığım kadarıyla bazı yerlerde artık e-devlet üzerinden alınıyor deniyor bazı yerlerde de hastanelere müracaat edip alınması gerektiği yazıyor.

Ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aurorax

sağlık ocağında bedava, ilk aldığımda enayi gibi 40 lira vermiştim özel kuruma

Sağlık ocağına gittim hocam. O hastaneye gitmemi söyledi. Siz ne zaman almıştınız yakın zamanda mı ?

• Ben yakın zamanda yeniledim sağlık ocağı yeterlidir demişlerdi tabi memurdan memura fark var bazı amirler istemiyor sağlık ocağını yakın zamanda çekilen biyometrik fotoğraf ta isteniyor geri veren de var vermeyende
  • Chesley C kullanıcısına yanıt

2018 sonbaharında aldım, önceden ehliyetim olduğu için detaylı sormadı bile. gözler iyi mi problem var mı dedi, yok dedim imzaladı verdi. virüsten dolayı ya da uğraşmamak için hastaneye göndermiş olabilir. isterseniz sağlık ocağındaki farklı bir doktora sorun

3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum git aile sağlık hekiminden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerkes555

Dostum git aile sağlık hekiminden al.

Okumuyon mu mesajı? Vermedi dedim ya

Orijinalden alıntı: byhackermstf

E-devlet üzerinden kisisel sağlık bilgi formu doldurup hastaneye gidiyorsun ondan sonra rapor veriyorlar formu doldurmadan gittiğinde alamiyorsun

Özele gideceğim hocam, yani para vericem. Yine de orada da kontrol yapıyorlar mı ? Göz vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Bu aile hekimi tam olarak ne iş yapıyor peki?? Muayne etmiyor, rapor vermiyor, özel dükkan açar kapatır gibi sabah açıp akşam kapatıp evemi gidiyor yani her geleni hastaneye git diyorlar

Aynen öyle hocam. Ama uğraşmaya değmez bile giderim özele veririm 75-100 neyse 5 dakikada hallederler. Gerek yok bunlarla uğraşmaya bilseydim zaten uğramazdım bile.

• Sağlık raporu için dün gittim sağlık ocağına, göz için git muane ol gel dedi. Göz için gidince para ödeniyormuş devlet bile olsa, sağlık ocağındaki diğer doktor bana dedik git tıp merkezine git 50 liraya al, uğraşma randevu filan uzun iş dedi bende 60 TL ye tıp merkezinden çıkardım, yaşadığın yerde tıp merkezi vardır, yaşadığın yerin merkezin adı tıp merkezi şeklinde bakarsan çıkar. Kan grubu kartım yoktu, olsaydı 40 TL idi. Sağlık ocağı verebilir muhtemelen ama risk almıyorlar.

Orijinalden alıntı: merhamet62

Sağlık raporu için dün gittim sağlık ocağına, göz için git muane ol gel dedi. Göz için gidince para ödeniyormuş devlet bile olsa, sağlık ocağındaki diğer doktor bana dedik git tıp merkezine git 50 liraya al, uğraşma randevu filan uzun iş dedi bende 60 TL ye tıp merkezinden çıkardım, yaşadığın yerde tıp merkezi vardır, yaşadığın yerin merkezin adı tıp merkezi şeklinde bakarsan çıkar. Kan grubu kartım yoktu, olsaydı 40 TL idi. Sağlık ocağı verebilir muhtemelen ama risk almıyorlar.

Hocam ben özele gideceğim hiç uğraşmamak adına. Direk hallediyorlar dediler. 100 TL söylediler fiyat olarak gerçi fiyat önemli değil veririm uğraştırmasınlar yeter.

Hocam siz almışsınız peki gitmeden önce randevu falan aldınız mı ? Birde ne kadar süre ile hallediyorlar ? Ekstra şeyler var mı yani hazırlıklı gideyim.

aralık bitmeden halletmek istiyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chesley -- 16 Aralık 2020; 3:28:59 >

• Mesajı geç gördüm, ehliyet muanesi için tıp merkezi diye geçen yere doğrudan gittim ve onayı aldım. Ehliyet için hastahanelerde durum nasıl bilmiyorum.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.