|
Bildirim
|
Konu geyik falan sandım ciddiymiş. Yahu 3000 TL ne demek? Ben 2006 yılında aldığımda herşey kurs + sınav + harç vs 248 TL ye almıştım. Asgari ücrette 450-500 falandı sanırım o dönem. Yani hemen hemen yarısına denk geliyordu maaşın. Şimdi asgari 2000 desek herşey dahil 1000 TL olmalı kaba bir hesapla. Adamlar 2000 TL daha fazladan halkı düdüklüyor. Helal olsun ne diyeyim. Zor çok zor yaşamak bu ülkede.
|
yakında 5 ide gecer
![]() |
2003
![]() |
Sana 15 liraya olur
|
Pazarlık et ben 1300 anlaştım.Sinav ücretleri hariç
|
ABD'de 50-100 dolar arası ehliyet sınav ücretleriyle beraber. Biz amerikan vatandaşından daha fazla zengin oldugumuz için asgari ücretin 1.5 katını ödemek zorundayız. Yakışır benim halkıma :)
|
paraya göre mi oluyor peki bu ayılık ? parası olanlar daha çok yapıyor bu dediğini. parası olmayan daha çok dikkat ediyor masrafları ödeyemeyeceği için.
|
Istanbul da anadolu yakası.Birkaç yer gezin telfonla fiyat indirmezler.
|
İsterse 1 yılda 2 kere sağlık psikoloji testine sok ne yazar.O testlerin hepsi palavra, hiç bir halta yaradığı yok.Sadece esnaf kesimini ve bürokrasideki işe yaramazlar kan emicilerini zengin etmek için getirilmiş saçmalıklardan birkaçı.
İsterse 20 bin olsun, makasçı magandalar gider yine o parayı verir ehliyeti alır.Çünkü o tiplerin hayat görüşü ve geleceğe dair tek hedefleri altına bir araba çekip otobanda makas atmak üzerine kuruludur. Asıl fiyat yükselip 20 bin olunca düzgün potansiyelli sürücüler ehliyet almaktan vazgeçecektir. Şuanki nesil yanlış eğitim sistemiyle yetişti ve çöp nesil oldu.Eğitim sistemi düzelmedikçe ister 2 günde bir psikolojik teste sok, ister 30 bin yap bunlar asla çözüm olmayacak. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|