Şimdi Ara

## EH AHALİ! NARGİLE ZARARLI MI? DEĞİL Mİ? ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

## EH AHALİ! NARGİLE ZARARLI MI? DEĞİL Mİ? ##

(En Son Oy Tarihi: 6.12.2007)
Giriş
  • Evet Türkiye' nin vazgeçilmezi Nargile keyfinin sizce zararı varmıdır? varsa nelerdir hep beraber konuya aydınlık getirip, tartışalım, eleştirelim.

• Nargile içinde ne vardır..Tütün.....Tütün zararlı mıdır?Zararlıdır...Öyleyse nargile de zararlıdır..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 30 Kasım 2007; 9:27:47 >
  • Ya bu duman, nargilenin içindeki sudan geçtiği için nikotinin %93 ünü suda bırakıyormuş diyorlar
  • bnm duyduguma gorede nargıle sıgaradan 2 kat daha zararlıymıs
  • Geçende milliyetin sitesinde okudum,2 kat değil arkadaşlar tam 10 kat daha fazla nikotin yolluyor ciğerlere haberiniz olsun.
  • Sigaradan daha zararlıdır diye biliyorum
  • aynen öyle sigaradan daha da zararlıdır ona göre bence ölçüsünü fazla kaçırmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM artık ucuz değil! Mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zararlı ama yinede güzel
  • ee doktorlar neden o zaman sigara yerine nargile için diyorlar anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alkan

ee doktorlar neden o zaman sigara yerine nargile için diyorlar anlamadım gitti

Dişler sararmasın diye olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

ee doktorlar neden o zaman sigara yerine nargile için diyorlar anlamadım gitti

Dişler sararmasın diye olabilir mi?

bilmiyorum ki alla alla, nargile zararsız diyorlar, bu konu hakkında tahmini değil de gerçek bilgiye sahip olan varmı
  • quote:

Ya bu duman, nargilenin içindeki sudan geçtiği için nikotinin %93 ünü suda bırakıyormuş diyorlar

Sigara ile nargileyi şu şekilde karşılaştır:Sigaradan bir nefes çekersin...Duman önce ağzındadır sonra içine çekersin...Yani duman direk ciğerlere gitmez...Nargilede,nargilenin yapısı gereği dumanı direk ciğerlerine çekersin...Ve dışarı üflediğin duman bir sigaranın dumanından çok daha fazladır...Ayrıca kim tam olarak nargilenin tütününün nasıl hazırlandığını, içine neler eklendiğini ve nasıl bir işlemden geçtiğini bilebilir ki.?Bir arkadaş doktorların Nargilenin daha az zararlı olduğunu söylediğini belirtmiş...Nargilenin sigaradan daha az zararlı olduğunu söyleyen doktorlar nargile tütününün nerden geldiğini hangi işlemlerden geçtiğini biliyorlar mı?Nargileyi öneren doktorlar aşağıdaki linklerde yazılanları okusunlar:

http://www.toraks.org.tr/journal/text.php3?id=439

http://www.sahtezevk.com/index.asp?page=6basinda_merkezimiz.asp&basindapage=55

www.realist.web.tr/arama/?nedir=nargilenin+zararlarını+kanıtları - 44k

http://www.ido-forum.org/saglik-haberleri/218320-nargilenin-zararlari.html

• Evimde var, dışarda da arkadaşlarla içtiğimiz oluyor, tütününün zararı bir yana bir akşam iyice kor olmamış kömür yüzünden 2 arkadaş zehirlendi soluğu acilde aldık!!! Dikkatli olmak lazım, her şeyin fazlası zarar. bunun azıda zarar.
  • Vücüt daha fazla nikotin alıyor ama daha az katran giriyor diye biliyorum.elbette zararlı.
  • 1 nargile kullanımı 101 sigara kullanımına bedeldir
  • zararlı mararlı evimde var valla hemen hemen her akşam yapar tüttürürüz
  • zararlı ve dinende sakıncalı ama şahsen ben sigara içmem nargileyi ayda yılda 1-2 defa içerim..
  • İç Geber
  • sigaradan daha zararlı diye biliyorum
  • Zararlı tabiki ama çok sık içmezsen fazla bir zararı olacağını sanmıyorum.Arada kaçamak yapmak lazım,mesela ben ayda bir içerim pek bir zararını görmedim şimdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-328F93D37 -- 30 Kasım 2007; 14:33:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.