Şimdi Ara

Egzoz Manifold Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2000 model polo aracım var egzozcu egzoz manifold contasından kaçırdığını söyledi neyse motorcuya gidip contayı değiştirdiler seste değişme olmadı egzozcuya tekrar gittim düzgün yapamamışlar dedi acaba sorun nerde olabilir nerde hata yapmış olabilirler arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • problem neydi ?
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

problem neydi ?
    Gaza basınca motor bloğuyla egzoz manifoldunun ordan ses geliyor tam aradan

• Usta diye arabanı götürdüğün hayvana deki...350 - 450 C sıcağa dayanıklı silikon contalar varmış sıvı conta onu niye sürmüyorsun ?? Ustayım diye utanmadan para kesiyorsun ??? Bu dediğim ısındımı porselen seramik gibi tam yerine göre kalıp oluyor....Gram hava , ses, gaz çıkamaz....

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Usta diye arabanı götürdüğün hayvana deki...350 - 450 C sıcağa dayanıklı silikon contalar varmış sıvı conta onu niye sürmüyorsun ?? Ustayım diye utanmadan para kesiyorsun ??? Bu dediğim ısındımı porselen seramik gibi tam yerine göre kalıp oluyor....Gram hava , ses, gaz çıkamaz....
    Egzoz Manifold Sorunu

Bu conta aracın orjinal contası hocam bunun yerine sıvı contada olur mu?

• İyi sıkılmamış olabilir

Motor üfleme sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

Bu conta aracın orjinal contası hocam bunun yerine sıvı contada olur mu?

Alıntıları Göster
    İşte o contayı yerine takmadan önce vida deliklerinin iç kısmından daire şeklinde dolaşarak contanın tamamına kurşun kalem ucu kalınlığında yanmaz sıvı conta silikon çeker gibi çekiliyor....Kurşun kalem ucu kalınlığında....Ondan sonra getirip o contayı yerine takıyorlar... Ustayım diye gezen cahiller bilmez..... Aldığınız conta hasarlı olabilir...Ezik olabilir....İşte bu sıvıyı çekerse asla sıkıntı yaşamaz....Ömrümün 16 yılı Dolapderede şirket araçlarını tamir ettirmekle geçti...18 araçlık filoyu ben tamir ettiriyordum...5 Krş hırsızlık yapmadım..Çok şükür...

• quote:

İşte o contayı yerine takmadan önce vida deliklerinin iç kısmından daire şeklinde dolaşarak contanın tamamına kurşun kalem ucu kalınlığında yanmaz sıvı conta silikon çeker gibi çekiliyor....Kurşun kalem ucu kalınlığında....Ondan sonra getirip o contayı yerine takıyorlar... Ustayım diye gezen cahiller bilmez..... Aldığınız conta hasarlı olabilir...Ezik olabilir....İşte bu sıvıyı çekerse asla sıkıntı yaşamaz....Ömrümün 16 yılı Dolapderede şirket araçlarını tamir ettirmekle geçti...18 araçlık filoyu ben tamir ettiriyordum...5 Krş hırsızlık yapmadım..Çok şükür...

Alıntıları Göster
    Bu conta varsa sıvı contaya ne gerek var onu anlamadım ben

• Bu conta varsa sağlamsa ve doğru düzgün takıldıysa sıvı conta ne olacak ??? Lüzumsuz….Soruya cevap verdim...Sayfanın başı....."". Polonun conta yeni değişti....Eksozcu contadan kaçırdığını söyledi...""… Bu contayı hiç kullanmadan tamamına sıvı conta çekerse yine gram gaz kaçırmaz.....Bunu diyorum....Takılı yeni conta ezik bir yerden kaçırıyorsa YÜKSEK ISIYA DAYANIKLI.....sıvı contayı dolaştır.....Gram gaz kaçmayacak... Bunu gidip ustaya anlatacak halim yok...Soruya cevap yazdım.....İyi geceler.... Saygılarımla....

• quote:

Bu conta varsa sağlamsa ve doğru düzgün takıldıysa sıvı conta ne olacak ??? Lüzumsuz….Soruya cevap verdim...Sayfanın başı....."". Polonun conta yeni değişti....Eksozcu contadan kaçırdığını söyledi...""… Bu contayı hiç kullanmadan tamamına sıvı conta çekerse yine gram gaz kaçırmaz.....Bunu diyorum....Takılı yeni conta ezik bir yerden kaçırıyorsa YÜKSEK ISIYA DAYANIKLI.....sıvı contayı dolaştır.....Gram gaz kaçmayacak... Bunu gidip ustaya anlatacak halim yok...Soruya cevap yazdım.....İyi geceler.... Saygılarımla....
    O ustaya yaptırmamak lazım o zaman

• Ya gerçek bilmiyor....Yada paraya kıyamadı.... Taktığı conta sağlam olsa zaten kaçırmayacaktı...Başka yere para vermeyin...Götürün düzeltsin...Yeni conta isterse rest çekin..5 krş ilave para ödemeyin...hatasını düzeltsin....Parasını aldı....Bedava yapmadı.... Kolay gelsin... Geçmiş olsun...

• quote:

Ya gerçek bilmiyor....Yada paraya kıyamadı.... Taktığı conta sağlam olsa zaten kaçırmayacaktı...Başka yere para vermeyin...Götürün düzeltsin...Yeni conta isterse rest çekin..5 krş ilave para ödemeyin...hatasını düzeltsin....Parasını aldı....Bedava yapmadı.... Kolay gelsin... Geçmiş olsun...
    Teşekkür ederim usta eyvallah

• Manifoltta atıklık varsa yeni conta koymak fayda etmez. Keza manifolta baglanan portlardada atıklık olabilir. Bi mastarla baksaydı bari. Koyu gri eksoz contası sürüp takması daha iyi olur.

Orijinalden alıntı: CLİO SYMBOL

Manifoltta atıklık varsa yeni conta koymak fayda etmez. Keza manifolta baglanan portlardada atıklık olabilir. Bi mastarla baksaydı bari. Koyu gri eksoz contası sürüp takması daha iyi olur.
    Atıklık nasıl oluyor hocam

Yani silidir kapagı eksoz çıkışı ve eksoz giriş yüzeyi tam düz olacak. Bi mastarla bakıp egilme bükülme var mı diye bakacak. Kısaca terazisine göz atacak. Bunlar duzgun degilse sökülüp taşlanması gerekir. Manifolt degişimi gerekebilir ki bu da epey tutar.

Yani silidir kapagı eksoz çıkışı ve eksoz giriş yüzeyi tam düz olacak. Bi mastarla bakıp egilme bükülme var mı diye bakacak. Kısaca terazisine göz atacak. Bunlar duzgun degilse sökülüp taşlanması gerekir. Manifolt degişimi gerekebilir ki bu da epey tutar.
    Atıklık dediğin durum olduysa bunun sebebi nedir yani neden olmuştur?

Orijinalden alıntı: Literaryy

Atıklık dediğin durum olduysa bunun sebebi nedir yani neden olmuştur?

Alıntıları Göster
    Hararet

Hararet

Alıntıları Göster
    Arabanın motoru hiç açılmamışki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.