Araç Muayenesi Hakkında
Herkese merhaba araç muayenesinde tüm alt takım kontrolleri yapılıyormu teker bilyaları amortisör takozları vs bu soruyu şundan soruyorum aracım çukurlarda çok vuruyor ve yüksek hızlarda uğultu var amortisör takozları ve teker bilyaları arızalı gibi ama ya problem yok yada detaylı incelenmiyor
Volkswagen Polo Direksiyon Gıcırtısı
Herkese selamlar aracımın özellikle direksiyonu sola çevirince gıcırtı sesi geliyor sağa çevirince hiç ses yok aynı zamanda bozuk yolda sola dönüşlerde tıkırtı sesi yapıyor problem ne olabilir sizce?
Polo mu Fiesta mı?
Arkadaşlar hangi araç genel anlamda daha sağlam ve dayanıklı
Çeyrek Deponun Altında Yakıt Kalması
Arkadaşlar aracımda benzin pompasının valfimi öyle bişey değişti ve bu durumdan sonra aracımda çeyrek depo benzin varken aracım çalışmıyor yarım depo benzin varken problem yok ustam çeyrek depoda kesinlikle kullanma dedi fakat eskiden en dipte olduğu halde bile direk çalışıyordu başka biyerde problem olabilir mi acaba
.
.
Motor Kompresyon Değerleri Kaç Olmalı
Herkese merhabalar benzinli motorun kompresyon değerleri kaç olmalı 4 silindirde eşitmi çıkması gerekiyor bide bu değerler araçtan araca göre değişiyor mu?
Volkswagen Polo Beyin Arızası
Arkadaşlar 2000 model polo aracım ateşlemeyi kesiyor beyin arızalı dediler çıkma bulunurmu daha önce bu tarz problem yaşayan oldumu?
Aracım Çalışmıyor
Arkadaşlar 2000 model polo aracımın bugün sensör soketlerini falan balata spreyi ile temizledim beyin soketinide söktüm içi oksit yapmış onlarıda temizleyip taktım sonra marş yapayım dedim marş alıyor ama çalışmıyor çalışacak gibi oluyor çalışmıyor problem ne olabilir çekici ile ustaya bıraktım bugün bilgi gelmedi daha
Silinsin
.
2014 Model Golf 7 Alınır mı?
Meslek: Kimya
İlgi Alanları: Spor
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.783
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 536.310 (Bu ay: 15.441)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 311 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası