Şimdi Ara

FIAT STRADA ILE 210 KM/H????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla ben şaşırdım kaldım strada bıldıgınız pickup tarzı 1.6 motor kullanan bi araç ..

bilmeyenler için link aşagıda..

http://www.fiat.com.tr/strada_genel.htm

asıl şaşırdıgım link ise şu ..

http://www.need4speed.ws/speedpic.html?img=Alexpaz_FiatStrada1616v_208.jpg&title=Fiat%20Strada%201.6%2016v%20-%20208%20km/h

böyle bşy mumkunmu yoksa bi hile mi var bu işin içinde?

bayır aşşagı mı diosunuz ?

• var bu işiniçinde bi bit yeniği . aracın deviri 6000 de .
    bide o hızla giderken nasıl o derece net çekmişler resmi hayret doğrusu .
  • Türkiyede iki motor tipi var bunların 1.9 d ve 1.2 8 v benzinli....... İtalyada veya başka bi yerde 1.6 16 v varmı tam bilmiyorum.ama varsa palio albea grubunda kullanılan motor olması lazım.Eğer şanzıman ve diferansiyel oranıda bu araçlarınkiyle aynıysa 220 yi bile görür...............
  • araç 1.6 16v ..

walla bu tip bi aracın bu kdr istekli hızlancagınız zannetmıyorum o yuzden sormak ıstedım ..

tabi böyle çok çok akıllı arkadaslarımızda var ..

http://www.need4speed.ws/speedpic.html?img=speedopics/philip_kircher190m.jpg&title=Corvette%20C5%20,%20380%20ch%20-%20304%20km/h%20(190%20mph)

sımdı dusunuyodur nsl yedim elemanları diye ama zannediyoki bi o biliyo corvette de marşa basınca arabanın gostergelerinin en sona kdr gidip gelip surucusunu selamladıgını .. dikkat edersenız butun ışıkları yanıyor ABS-CHECK GASES fln fln

• O strada ile 60 km ile çaprsında görelim hızı :) iş yerinin var patron yaşlı adam kırmızı ışıkta girivermiş kavşağa hız 40 cıvarı çarptığı araba 90 lı model bir Audi audinin kaportada çizik yok Strada Komple yenilendi :) sigorta perth çıkarsın die dua ediyolardı ama olmadı tamir ettiler arabayı masraf bi araba parası ???????
  • Hız göstergesi bozuktur...
  • GÖSTERGEYİ BİR ŞEKİLDE SABİTLEMİŞLERDİR 210 KM OLMADIĞI ANLAŞILIYOR BAYAĞI ATMIŞLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    210 km/h ile kaza olursa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

İtalyada veya başka bi yerde 1.6 16 v varmı tam bilmiyorum.ama varsa palio albea grubunda kullanılan motor olması lazım.Eğer şanzıman ve diferansiyel oranıda bu araçlarınkiyle aynıysa 220 yi bile görür...............

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000
  • quote:

Orjinalden alıntı: VirtualFrog

O strada ile 60 km ile çaprsında görelim hızı :) iş yerinin var patron yaşlı adam kırmızı ışıkta girivermiş kavşağa hız 40 cıvarı çarptığı araba 90 lı model bir Audi audinin kaportada çizik yok Strada Komple yenilendi :) sigorta perth çıkarsın die dua ediyolardı ama olmadı tamir ettiler arabayı masraf bi araba parası ???????

mübalağ war dimi hocam
  • şop bunlar şop
    benim anlamadığım şu. bu adamlar niye botle bi araç yapmışlar?
    Ne işe yarar bu strda?
  • iki üç araba yan yana aynı hizda biri 100 biri 105 biri 110 gösteriyor o nedenle ben radara yakalaninca okey diyorum itirazda etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

şop bunlar şop
    benim anlamadığım şu. bu adamlar niye botle bi araç yapmışlar?
    Ne işe yarar bu strda?

walla aynen katılıyorum pek bir anlamsız doblo warken kım bunu alır hacmen aynı yanı ustu acık ucuz pickup sevenlere olabılır belkı
  • Aslında kötü bir araç değil çok kullandım...konforu herhangi bir binek aracı aratmaz fakat kaporta sıfır anlattığım kaza olayı gerçektir şok olmştuk bizim araçtaki hasarı görünce öteki arac yani Auidi taş gibi duruyordu hala yani demek istediğim Strada ile hız denemesi yapan varsa Allah akıl fikir versin
  • strada fun club açalım. buna anca hobi diye binilir galiba...yanlış bilmiyorsam bir de bu araba benzinli. yav benzin le kim taşımacılık yapar yav???
  • quote:

strada fun club açalım. buna anca hobi diye binilir galiba...yanlış bilmiyorsam bir de bu araba benzinli. yav benzin le kim taşımacılık yapar yav???

+1
  • Benzinlisi de war dizeli de.. 1.2 8V benzinli ve 1.9 dizel.. Bunu bazı servisler dobloların yanına alıyor.. Şöyle sölim eski Skoda pickupların yerine geçebilirler.. Çünkü mesela büyük bi nofrost bozdolabı tam emin olmamakla birlikte dobloya sığmaz.. Ancak buna dikiyor ve bağlayıp gidiyorlar...

Ha senin dediğin gibi hobi için de olabilir.. Özellikle uzun kabin olanların tipi güzel bi offroad pickup a benzior yükseltilse felan güzel olabilir

quote:

strada fun club açalım. buna anca hobi diye binilir galiba...yanlış bilmiyorsam bir de bu araba benzinli. yav benzin le kim taşımacılık yapar yav???

• kokpitin solunda kırmızı bir düğme varya işte o düğme NOS
  • quote:

Orjinalden alıntı: milchschnitte

kokpitin solunda kırmızı bir düğme varya işte o düğme NOS

haklısın :D
  • Basınca motor mu patlıor araba mı gidior?

quote:

Orjinalden alıntı: milchschnitte

kokpitin solunda kırmızı bir düğme varya işte o düğme NOS
  • saçma bence.mazda b2500 4X4 (4X2 modelide var farketmio) de 2500 motor olmasına rağmen araç max 160-165 e çıkıo.bunu bizzat kendim denedim.ki b2500 strada dan daha ağır bi araç ve bu hızda düz yolda bile arkası hafif olduğu için inanılmaz savruluyor.direksiyon hakimiyetini kaybemeniz an meselesi.strada ile 210 a çıkıpta düz yolda gitmek ise korkunç olur.tabii o hıza ulaşabilirseniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.