Şimdi Ara

EGZOS EMİSYON RUHSATİM YOK NE YAPABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce farkettim aldigim yerden egzos ruhsati verilmedi. 2013 Model Punto var.Temmuz Cikişli buyuk ihtimal yapildi ama Ruhsati yok.Nerden temin edebilirim bunu

• Egsoz emisyon yapan yerlerden temiz edebilirsiniz sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır araçlarda olmuyor galiba, ilk defa alacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

Sıfır araçlarda olmuyor galiba, ilk defa alacaksınız

Sifir Araç Degil Hocam 02,07,2013 Tarihinde Cikmiş Trafige Ama egzos muayne karti yok ruhsatimda buyuk ihtimal yapilmiştir. Bu muayne yapan firmalarin telefonlarina

Nasıl ulaşabilirimbir fikriniz varmi
  • iki yaprak ruhsat kağıdından başka yok di mi , olmaması sorun değil, 6TL lik bir karttı yenisini alacaksınız o zaman, raporuda ona zımbalayıp ruhsatın arasında katlayıp saklayın, egzos emisyonu tüvde yaptırmayın çok aracı bırakıyorlar, ağır kusurdan geçemiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

iki yaprak ruhsat kağıdından başka yok di mi , olmaması sorun değil, 6TL lik bir karttı yenisini alacaksınız o zaman, raporuda ona zımbalayıp ruhsatın arasında katlayıp saklayın, egzos emisyonu tüvde yaptırmayın çok aracı bırakıyorlar, ağır kusurdan geçemiyorsunuz

Aynen 2 Yaprak ruhsat var başka yok hocam O Karti alayim ben ozaman peki nerden öğrenebilirim o karti alacagim yerleri bilginiz varmi hocam
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    O kartı egzos muayene yapan yer raporla birlikte verecek, siz ilk muayene diyin yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

Biraz önce farkettim aldigim yerden egzos ruhsati verilmedi. 2013 Model Punto var.Temmuz Cikişli buyuk ihtimal yapildi ama Ruhsati yok.Nerden temin edebilirim bunu

Kardes araban 2013 model. Muayne 3 sene yok doğal olarak egsoz emisyon muayenesi de 3 sene yok.

Arabanın trafiğe çıkış tarihinden 3 see sonra muayne ve egsoz muayne yaptıracaksın.

Yanlışsam duzeltin arkadaslar

• İlk 3 yıl olmuyor ,benimde yok 2012 model

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.