Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyman2

Bd İso izlerken ilave alt yazı dosyalarını görmüyor R6S bununla alakalı sıkıntı yaşayıp cözüm bulan varmıdır?

Aynı dosyayı Himedia900 A sorunsuz açıyor sanırım ayarla alakalı yeni yazlımıda yükledim ama malesef henüz cözüm olmadı .
    Konu ile ilgili bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim.

Arkadaşlar sorun hala güncel ne yaptıysam ayarları nafile cözemedim halbuki aynı dosyayı Himedia acıyor pc de açıyor ama R6S açmıyor .
    Bir film olsa sorun filmde diycem ama onlarca filmde sorun var Bd iso, Bilgi paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • iyi akşamlar arkadaşlar..tüm eşyalarımı forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım. önce beyaz eşya ,sonra diğer tüm elektronik eşyaları forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım. çok ta memnunum.bir kaç tavsiyeyi lütfen esirgemeyin.

lw4500 tv aldım. bunda codec sorunu olduğunu biliyordum yanında bir media player alacağım. bütçe çok fazla değil en fazla 150 verebilirim. daha ucuzu olursa süper olur. birkaç marka arasında kaldım. bu konuya çok yabancıyım.

konuyu dağıttım ise özür dilerim. gerçekten yardıma ihtiyacım var.

http://www.bimeks.com.tr/urun/118718/ezcool-full-hd-box-1080p-media-player.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/119370/philips-hmp3000-hd-medya-oynatici.aspx

bu iki ürünü buldum

• Konuda sayfalara baktım nasıl yazılım yükleyecegimizi bulamadım. Bir arkadaş nasıl yazılım yüklenecegini yazabilirmi? son modlu yazılımı yükleyip deneyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

Konuda sayfalara baktım nasıl yazılım yükleyecegimizi bulamadım. Bir arkadaş nasıl yazılım yüklenecegini yazabilirmi? son modlu yazılımı yükleyip deneyelim.

Kürdan Yöntemi

1. indirdiğiniz install.img doyasını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

2. Cihaz kapalıyken usb belleği cihaza takın.

3. Cihazın sağ yanındaki küçük delikteki dğmeye basılı tutarken kumandanın power(açma) tuşuna basın.

4. 3-4 sn sonra basılı düğmeyi bırakabilirsiniz.

5. Cihaz 3-5 dk içinde yüklemeyi tamamlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

iyi akşamlar arkadaşlar..tüm eşyalarımı forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım. önce beyaz eşya ,sonra diğer tüm elektronik eşyaları forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım. çok ta memnunum.bir kaç tavsiyeyi lütfen esirgemeyin.

lw4500 tv aldım. bunda codec sorunu olduğunu biliyordum yanında bir media player alacağım. bütçe çok fazla değil en fazla 150 verebilirim. daha ucuzu olursa süper olur. birkaç marka arasında kaldım. bu konuya çok yabancıyım.

konuyu dağıttım ise özür dilerim. gerçekten yardıma ihtiyacım var.

http://www.bimeks.com.tr/urun/118718/ezcool-full-hd-box-1080p-media-player.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/119370/philips-hmp3000-hd-medya-oynatici.aspx

bu iki ürünü buldum

Bluray 3D iso sizin için önemli değilse H-SBS 1080p MKV önemli ise Elektro World mağzası size yakın ise bazen teşhir ürünü satılıyor sık sık elektronik mağzasını kontrol ediniz Egreat R6B önerebilirim. fiyatı hatırladığım kadarıyla 85.00 tl. fiyat performans olarak çok çok iyidir. Bir ara elime geçmişti kolay kolay Isınma sorunu da olmuyor. ayrıca hertürlü DTS seslerinide çözer. egreat R6A-2 de güzel cihazdır.popcornhour satışa sunmuştu ama şimdi stoklarında varmı bilmiyorum. tabiki bütçeni bi miktar daha zorlaman gerekiyor.

• quote:

quote:

Bd İso izlerken ilave alt yazı dosyalarını görmüyor R6S bununla alakalı sıkıntı yaşayıp cözüm bulan varmıdır?

Aynı dosyayı Himedia900 A sorunsuz açıyor sanırım ayarla alakalı yeni yazlımıda yükledim ama malesef henüz cözüm olmadı .

Arkadaşlar sorun hala güncel ne yaptıysam ayarları nafile cözemedim halbuki aynı dosyayı Himedia acıyor pc de açıyor ama R6S açmıyor .
    Bir film olsa sorun filmde diycem ama onlarca filmde sorun var Bd iso, Bilgi paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Hangi filmde Bluray 3D iso mu veya Bluray iso mu hangisinde harici altyazı desteklemiyor bizim cihazlar en azından benimki her türlü altyazıyı destekliyor. Kumandada subtible tuşuna basıyorsunuz demi orda göremiyormusunuz harici altyazıyı. Film ismi ile altyazı ismi aynı yapmanız sizin açınızdan daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

Konuda sayfalara baktım nasıl yazılım yükleyecegimizi bulamadım. Bir arkadaş nasıl yazılım yüklenecegini yazabilirmi? son modlu yazılımı yükleyip deneyelim.

Kürdan Yöntemi

1. indirdiğiniz install.img doyasını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

2. Cihaz kapalıyken usb belleği cihaza takın.

3. Cihazın sağ yanındaki küçük delikteki dğmeye basılı tutarken kumandanın power(açma) tuşuna basın.

4. 3-4 sn sonra basılı düğmeyi bırakabilirsiniz.

5. Cihaz 3-5 dk içinde yüklemeyi tamamlayacaktır.

Tşk.ler

• quote:

quote:

quote:

Hangi filmde Bluray 3D iso mu veya Bluray iso mu hangisinde harici altyazı desteklemiyor bizim cihazlar en azından benimki her türlü altyazıyı destekliyor. Kumandada subtible tuşuna basıyorsunuz demi orda göremiyormusunuz harici altyazıyı. Film ismi ile altyazı ismi aynı yapmanız sizin açınızdan daha iyi olur.

Cevap için tşkler, Lakin zaten film ile alt yazı ismi aynı aynı HDD yi himedia900a ya bagladığımda sorunsuz açıyor R6S de acamıyorum.
    Bu durumda bir öneriniz varmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap için tşkler, Lakin zaten film ile alt yazı ismi aynı aynı HDD yi himedia900a ya bagladığımda sorunsuz açıyor R6S de acamıyorum.
    Bu durumda bir öneriniz varmı ?

Film tam olarak sölemediniz. Bluray 3D iso mu, Bluray iso mu, MKV mi anlamadım.

R6S de film başladığında R6S kumandasından subtible bastığınızda off ve altındada subtıble1- 2 .... diye gider (harici altyazıları bu şekilde gösteriyor.) birini işaretleyince altyazı da görüntü verip filmle beraber çıkar oynatması gerekiyor. yazılım atarken hata olmamıştır umarım.

Ayrıca menü tuşuna bastığınızda ilk yazılımda subtıtle. Bastığınızda subtible altyazı bölümüne gelir ordanda teyit edin.

Not: Yine mavileşmişim kimseye bişeyde yapmadım anlamadım gitti bazen yardımda bir işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 16 Nisan 2012; 0:20:38 >

• Sorun yaşadığım filmler Bd iso içlerinde 3D olanda var lakin hiç birini 3D izlemiyorum klasik bd iso olarak kullanıyorum.

Bahsetiğiniz her iki yöntemide deniyorum fakat mevcut olmasına ragmen seceneklerde TR al yazı seçenegi çıkmıyor.
    dosya adı aynı, Yazılımda sadece bu sorun yuzunden yeni version a geçtim sonuç yine aynı!! acaba ayar sorunumu yaşıyorum ilgili ayar yapısı nedir sizde? Aklıma başka bir şey gelmiyor.
  • arkadaşlar merhaba;

himedia hd900a mı egreat r6s mi kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremus

arkadaşlar merhaba;

himedia hd900a mı egreat r6s mi kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz?

Bildiğim kadarı ile zaten hemen hemen teknik olarak aynı cihazlar, Ekran baglantı çıkış farkı gibi farklar mevcut, Sanırım en önemli olan birinde USB3.0 diğerinde ise Esata mevcut,
    Ben her iki cihazıda kullandım bana R6S daha cazip geliyor ekran yüzünden.
  • arkadaşlar merhaba ,bugün sanalpazar com üzerinden R6S sipariş ettim. Bodrum dayım 2 güne gelir sanırım. sancak bilgisayardan rica ettim modlu yazılım yükleyip gönderecekler. cihazı kullanmadan önce yada kullanırken önerebileceğiniz ayarlar varsa bilgili arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.
    bir de cihazda torrent özelliği var sanırım . vuze programı gibi film indirilebiliyormu ? şimdiden tşk ( önereceğiniz 3d film sitesi varsa pm atmanızıda rica ederim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

@Glemrel alakana teşekkürler şimdi deneyeceğim selamlar sevgiler.

Arkadaşlar sanırım çözdüm. TV de ince ayar ile alakalı imiş. Önce TV den 3D özelliğini kapattım. hop düzeldi. Dedi nasıl olsa mediaplayer 3d veriyor. Ama yanıldım film 2D oldu. 3 boyut gözlük işe yaramıyor derinlik yok yani 3D yok oldu. Sonra 3D yi açtım tv de bir ayar var 3D nin altında derinlik sanırım yine tam hatırlamıyorum menü adını şimdi onu -2 -1 0 +1 +2 ayarlarından seçiyorsun. Normalinde 0 da duruyor. denerken -1 e gelince menü ve alt yazı düzeldi. Hah dedim buldum. Şimdi şuna bakacağım.İnce detaya bakamadım sabahın 6 'sında. Acaba 3D görüntü kalitesi bozuldu mu bu ayarı yapınca. Akşam test edeceğim. Çözdüğüme çok sevindim. Sanırım bu problemi arattıran benim bu cevabımdan başka cevap bulamayacak internette.

Sorun 1 : Himedia hd 900A mediaplayer sony NX720 TV serisinde 3D alt yazıda ve menüde gölge yapıyor.

Cevap 1 : NX720 sony tv de 3D menüsünde derinlik ayarını 0(sıfır) dan -1 e getirin.

Sorun 2: Himedia hd 900A mediaplayer Harmankardon AVR den tv ye çıkış yapınca 3D menüsü açılmıyor ve tv kendisi 3D yapmak zorunda kalıyor.

Cevap 2: Harmankardon AVR ( 360 3D destekli) de media server menüsünden HDMI yı bypass ediyorsunuz ve direk tv ye sinyal vermiş oluyorsunuz. Bu şekilde Mediaplayer da 3D menüsü çıkıyor ve tv ye direk 3D görüntü veriyor.

geçmiş olsun

şu hd sesleri de dener misiniz

bir iki arkadaş hd seslerin 3d ile akış sorunundan bahsetmiş himedia topiğinde ama half sbs mkv olmayacak blu-ray.iso olacak dosyalar ben de hd avr yok o yüzden sorun da yok aynı şeyi r6s sahipleri de deneyebilir

bu aletin 3d+hd seslerle de sorunu yok diyebilirsek sınıfı geçecek ha gayret

3D iso çokta ,DTS HD MA destekleyen avr yok eldeki sony STR-DE685 i elden çıkarırsak ucuz yollu STR-DH520 modelini alacağım

Alıntıları Göster
    bir çok filmde sesi raw yaptığımda ses anfiden kesik kesik geliyor, bende prolojik olarak seyrediyorum, en son versiyon yüklü, buna bir çözüm varmı acaba

• iyi günler arkadaşlar.

42lw4500 tv de 3d film izlemek istiyorum.codec sorunu olduğu için bir media playera ihtiyacım var.3d film

izleyebilmek için media playerın 3d li olması gerekirmi.yani alacağım media playerın 3d ile ilgisi olmalıdır.

geçen gün bir teknoloji mağazasında biraz tartıştık bu konuda. acil cevap verebilir misiniz.satış elemanı bana olması gerekir dedi. bende gerekmez diye düşündüm.

cevap için teşekkür ederim.
  • quote:

iyi günler arkadaşlar.

42lw4500 tv de 3d film izlemek istiyorum.codec sorunu olduğu için bir media playera ihtiyacım var.3d film

izleyebilmek için media playerın 3d li olması gerekirmi.yani alacağım media playerın 3d ile ilgisi olmalıdır.

geçen gün bir teknoloji mağazasında biraz tartıştık bu konuda. acil cevap verebilir misiniz.satış elemanı bana olması gerekir dedi. bende gerekmez diye düşündüm.

3D olmayan media oynatıcılar halfs sbs 3D filmleri oynatır amma,altyazıları bir programla 3 boyutlu hale getirmeniz gerekir yoksa altyazıları okuyamazsınız,ayrıca 3D film izlerken media player ayarlarına girdiğinizde de cihaz menusunu doğru düzgün göremezsiniz ekranda

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

iyi günler arkadaşlar.

3D olmayan media oynatıcılar halfs sbs 3D filmleri oynatır amma,altyazıları bir programla 3 boyutlu hale getirmeniz gerekir yoksa altyazıları okuyamazsınız,ayrıca 3D film izlerken media player ayarlarına girdiğinizde de cihaz menusunu doğru düzgün göremezsiniz ekranda

100-150 tl arasında bu uygun bir media player bulabilirmiyim. yada tavsiyeniz ne olur. bu konuya çok yabancıyım.tv yi forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım.

ya da bu konuda tavsiyeniz ne olur.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

• benim tavsiyem 3D tv ye 2000-2500 tl vermişken 100-150 tl daha verip 3D destekli media player almanız olur,Egreat R6S yada Himedia serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 17 Nisan 2012; 11:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar ürünü dün satın aldım ve 1.5 saat kadar önce elime ulaştı. @popcornhour'a buradan teşekkür ederim.

Şimdilik ethernet ile aleti bağladım ama pcden bağlantı sağlamak için en az 150 mbitlik bir adaptör gerekiyor. (şu anki 54lük) Gerçi şimdilik Egreat'e bağlamayacağım ama ilerde bağlayabilirim diye bununla uyumlu olursa iyi olur. Sanalpazar üzerinden popcornhour forex r6a 300 mbps usb wireless adaptörü önermiş ama nette hiç bir yerden bulamadım. RTL8188 chipsetli olması gerekiyormuş bununla uyumlu olması için. Bu chipsetli olan bildiğiniz bir wireless adaptör var mı?

Diğer sorum ise Win7'de ağ üzerinden nasıl paylaşım verebiliyoruz?

Edit: Ağ paylaşım olayını buldum ama beklediğim gibi 54mbit ile az da olsa takılma yapabiliyor 720p-810p yayınlarda.

Son olarak da bu ürünle beraber gelen adaptörün kablosu ne yazık ki 1 metre ve ucu ucuna yetti ve tvyi döndürmek istesem kablo yetişmiyor yani sıkıntılı. Buna uyumlu en az 1.5 metrelik bir adaptör alabilir miyiz? Ne tarz bir adaptör gerekiyor uyumlu olması için? Şimdiden teşekkürler...

Hocam bende araştırıyorum şöyle bir liste var ayrıntılı...Gerçi WD destekli diyor ama chipsetleri yazıyor önemli olan bu
    http://wikidevi.com/wiki/WDTV_Live_Supported_Adapters

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

gittigidiyor üzerinden yapılan Egreat R6S 3D Medya Oynatıcı - 249TL kampanyası sona ermiştir.

Kampanyayı kaçıranlar için , sanalpazar üzerinden son bir defa kampanyalı satış yapılacaktır.

Ayrıca donanımhaber kullanıcıları , sipariş verdiği ürün için özelden ad-soyad bilgilerini bildirdikleri takdirde,
    bu siparişlerin kargo ücreti tarafımızdan karşılancaktır.

İlan detayı :http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Medya-Oynatici-__isp2876816

Merhaba, bu kampanya hala geçerliyse ö.m. attım.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.