Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntü gidip gelmesi ekranda yeşillenme ses de gidip gelme v.b sorunlar yaşayan arkadaşlar mümkünse farklı Bir HDMİ kablo denesinler önce .
    Benzer sorunları bende yaşadım Kablodan çıktı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

r6s de ağ bağlantılarına girdiğimde admin c d f g (buharflerin yanında dolar işareti)var işaretsiz f g harfleri çıkıyor ayrıca users ve xxx diye bir açılım var userse girdiğimde paylaşılan dosyalara bakabiliyorum şayet adaptörlü harici hd takılı ise xxx ten ondaki dosyalarada bakabiliyorum direk usbden bağlı harici hdd lere bakamıyorum.sadece ufak usb yi bilgisayara taktığımda onu işaretsiz f den görebiliyorum. diğer harflerde belirtilen yerlere girmek istediğimde şifre istiyor.bu şifre nedir birde sadece usb den bilgisayara bağlanan hdd lere nasıl bakabilirim.

1- bilgisayarın açılırken parola sormuyorsa , açılışa parola belirle
    2- gitmek istediğin klasoru paylaşıma aç
    3-egreatten bağlandığında o klasore giderken şifre sordugunda pc kullanıcı adı ve şifreni gir.

bence olacaktır :D

• @Glemrel alakana teşekkürler şimdi deneyeceğim selamlar sevgiler.
  • 3D de alt yazıda ki gölgeyi nasıl yok edebiliriz. Hem menü hem alt yazı gölgeli çıkıyor 3D modda. Çözümü yok mu?
  • up.
  • Bende bu r6a ii yada r6s falan almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan şu. Bu alete logitech x540 bağlanıyor mu ve 5.1 ses çıkar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r6a 2 için takip ettiğimiz modlu ya da orjinal yazılımların olduğu linkler vardı.
    r6s için de var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavera71

r6a 2 için takip ettiğimiz modlu ya da orjinal yazılımların olduğu linkler vardı.
    r6s için de var mıdır?

http://www.mediafire.com/r6s
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Bende bu r6a ii yada r6s falan almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan şu. Bu alete logitech x540 bağlanıyor mu ve 5.1 ses çıkar mi

media playerlarda (çok üst model olmadığı sürece) optik,koaksiyel ve analog 2 kanal ses çıkışı var,x540 a ancak 2 kanal bağlantı yapabilirsiniz ve gerçek 5.1 ses alamazsınız,x540 genelde pc kullanımı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Bende bu r6a ii yada r6s falan almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan şu. Bu alete logitech x540 bağlanıyor mu ve 5.1 ses çıkar mi

media playerlarda (çok üst model olmadığı sürece) optik,koaksiyel ve analog 2 kanal ses çıkışı var,x540 a ancak 2 kanal bağlantı yapabilirsiniz ve gerçek 5.1 ses alamazsınız,x540 genelde pc kullanımı için

x540 analog ve üzerinde optik cikis yok bunun icin soyle birşey almaniz gerek..

X540'i önce buna bağlayip sonra bu aleti optik kablo ile media playera bağlarsanız olur..

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=531551

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

quote:

X540'i önce buna bağlayip sonra bu aleti optik kablo ile media playera bağlarsanız olur..

Cevaplarıniz için teşekkürler. 190 tl buna vermek yerine direk optik çıkışlı bir 5.1 alsam o zaman 5.1 ses çıkar mi. Lg lv4500 serisi tv ile kullanmak istiyorum. Tv nin de optik çıkışı var böylelikle tv den de 5.1 ses alırım diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavera71

r6a 2 için takip ettiğimiz modlu ya da orjinal yazılımların olduğu linkler vardı.
    r6s için de var mıdır?

http://www.mediafire.com/r6s

çok teşekkür ederim. :)
  • bu cihazı koca Ankara'da satan yok galiba
  • Bügün 12.04.2012 itibari ile yeni bir modlu yazılım düşmüş.

xEgreat-III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZv4.2.rar

http://www.mediafire.com/?mn3mh0nty8md88b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 12 Nisan 2012; 17:20:27 >
  • Arkadaşlar bir sorunum var, Bu sorun indirdiğim Bluray 3D iso filmden mi kaynaklanıyor yoksa cihaz Türkçe ses dosyası bozuk olmasındanmı kaynaklanıyor.

İndirdiğim film İnfosu:

DISC INFO:

Disc Title: Open Season 2006 Blu-ray 3D CEE 1080p AVC DTS-HDMA 5.1
    Disc Size: 39,073,518,662 bytes
    Protection: AACS
    BD-Java: Yes
    Extras: Blu-ray 3D
    BDInfo: 0.5.6

PLAYLIST REPORT:

Name: 00018.MPLS
    Length: 1:26:15 (h:m:s)
    Size: 22,684,624,896 bytes
    Total Bitrate: 35.07 Mbps

VIDEO:

Codec Bitrate Description
    ----- ------- -----------
    MPEG-4 AVC Video 22991 kbps 1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1

AUDIO:

Codec Language Bitrate Description
    ----- -------- ------- -----------
    DTS-HD Master Audio English 2229 kbps 5.1 / 48 kHz / 2229 kbps / 16-bit (DTS Core: 5.1 / 48 kHz / 1509 kbps / 16-bit)
    Dolby Digital Audio Arabic 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Bulgarian 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Croatian 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Czech 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Estonian 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Greek 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Hebrew 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Hindi 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Hungarian 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Icelandic 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Lithuanian 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Polish 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Russian 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Slovak 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Slovenian 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Turkish 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio Ukrainian 448 kbps 5.1 / 48 kHz / 448 kbps
    Dolby Digital Audio English 192 kbps 2.0 / 48 kHz / 192 kbps / Dolby

Egreat R6S audio tuşuna bastığımda Türkçe ses yerinde Türkçe olarak yazmıyor Diğer tüm diller yazıyor sadece AC3 6 Kanal yazıyor Türkçe sese geçtiğimde cihaz yeşil ekran oluyor ve kendini donduruyor kapama tuşuna basıp tekrar acmamla cihaz açılıyor. Türkçe sesde bir sıkıntı mı var. Bu filmi yükleyen arkadaş türkçe seste oynama yapmış olabilirmi. Direk Bluray 3D iso dosyasını atarkenmi nete sıkıntılı atmış olabilir.

• modlu yeni yazılım

xEgreat-III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZv4.2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

quote:

Cevaplarıniz için teşekkürler. 190 tl buna vermek yerine direk optik çıkışlı bir 5.1 alsam o zaman 5.1 ses çıkar mi. Lg lv4500 serisi tv ile kullanmak istiyorum. Tv nin de optik çıkışı var böylelikle tv den de 5.1 ses alırım diye düşünüyorum

Optik girişi olan 5.1 alirsaniz tabiki 5.1 ses alabilirsiniz 5 kanallı ses dosyalarında ve bu sekilde olan filmlerde..

Tv'den zaten acabileceğiniz dosyalar cok kısıtlı ve SD yayınlar zaten stereo (2 kanallı) oluyor ama yine de tvye bağlarsanız bazi kanallarda yine 5.1 alabilirsiniz evet.

• Teşekkür ederim cevaplarıniz için.
  • Cihazi bu konu basligini okuyup aldim.. Geldi kurulumunu yaptim deneyimlerim ve sorularim su sekildedir;
    Öncelikle sistemi belirteyim: 1.4 hdmi kablo ile lg lw serisi tv ye bagli cihaz ve optik ile z5500 ve 1tb wd hdd bagli

Lg lw serisi tv de sorun yasadigim bazi filmleri sorunsuz izledim. ( cars 2 )
    Ancak bazi filmlerde sesde sorun yasadim how to train your dragon alevli sahnelerde cizirti gibi..

Yapmam gereken menu ayari nedir ses icin, ayrica farkli yazilim var onu mu yuklemeli? Bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aretha -- 12 Nisan 2012; 22:16:05 >
  • quote:

modlu yeni yazılım

xEgreat-III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZv4.2

Yeni yazılımda ne gibi degişikler var. Deneyen oldumu?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.