Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karar veremedim darkla bu ürün arasında kaldım fazla da bilgim yok acaba yazılım konusunda sıkıntı yaşanır mı tavsiye eder misiniz objektif olarak?
  • Benim de bu konularda pek fazla bilgim yok, ancak 4-5 gündür araştırıyorum ve fiyatına oranladığımızda sunduklarıyla(Network, Torrent, Iso-Blu Ray, Android İşletim Sistemi, DTS vb.) Egreat R6S oldukça cazip görünüyor. Bugün internet üzerinden siparişimi verdim cihaz için. Distribütör firma da ilgili görünüyor. Siparişten sonra onları arayıp cihazı benim için en son mod güncellemelerini yapıp göndermelerini rica ettim, onlar da kibar bir şekilde kabul ettiler. Yazılım ve çıkabilecek herhangi bir konuda da yine ilgili olacaklarını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar ürünü dün satın aldım ve 1.5 saat kadar önce elime ulaştı. @popcornhour'a buradan teşekkür ederim.

Şimdilik ethernet ile aleti bağladım ama pcden bağlantı sağlamak için en az 150 mbitlik bir adaptör gerekiyor. (şu anki 54lük) Gerçi şimdilik Egreat'e bağlamayacağım ama ilerde bağlayabilirim diye bununla uyumlu olursa iyi olur. Sanalpazar üzerinden popcornhour forex r6a 300 mbps usb wireless adaptörü önermiş ama nette hiç bir yerden bulamadım. RTL8188 chipsetli olması gerekiyormuş bununla uyumlu olması için. Bu chipsetli olan bildiğiniz bir wireless adaptör var mı?

Diğer sorum ise Win7'de ağ üzerinden nasıl paylaşım verebiliyoruz?

Edit: Ağ paylaşım olayını buldum ama beklediğim gibi 54mbit ile az da olsa takılma yapabiliyor 720p-810p yayınlarda.

Son olarak da bu ürünle beraber gelen adaptörün kablosu ne yazık ki 1 metre ve ucu ucuna yetti ve tvyi döndürmek istesem kablo yetişmiyor yani sıkıntılı. Buna uyumlu en az 1.5 metrelik bir adaptör alabilir miyiz? Ne tarz bir adaptör gerekiyor uyumlu olması için? Şimdiden teşekkürler...

Hocam bende araştırıyorum şöyle bir liste var ayrıntılı...Gerçi WD destekli diyor ama chipsetleri yazıyor önemli olan bu
    http://wikidevi.com/wiki/WDTV_Live_Supported_Adapters

Cevabın için teşekkürler. Şimdilik ethernet ile R6S'i kullandığımdan dün pc için webdenalda galiba yanlışlıkla yapılmış indirimden faydalanıp 19 TL'ye Tp-link TL-WN7200ND aldım. 150 mbit gerçi ama işimi görür heralde. 100 mbit ethernetle sorun olmaz umarım. Şu an fiyatı tekrar 38 TL'ye çıkmış. Bu siteyi kaydedeyim de ilerde makina için gerekli olursa buradan bakarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

benim tavsiyem 3D tv ye 2000-2500 tl vermişken 100-150 tl daha verip 3D destekli media player almanız olur,Egreat R6S yada Himedia serisi

sbs bir kaç filmde optik ses çıkışını raw yaptığım zaman ses kısık kısık geliyor, bunun çözümü varmı acaba

A.Very.Harold.And.Kumar.Christmas.2011.3D.Bluray3DRip.1080p.Half-SBS_ZMP

The.Darkest.Hour.2011.3D.Bluray.H-SBS.1080p.DD5.1-HDDamMe.mkv

The.Three.Musketeers.3D.2011.1080p.Engl.H-SBS.mkv

bu 3 filmde oluyor
  • sadece bu 3 filmde oluyorsa sorun filmlerden,oynatıcıdan değil,filmleri riplerken bazen dikkat edilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 17 Nisan 2012; 21:55:05 >
  • arkadaşlar tekrar selam,

ne yaptıysam ne ettiysem şu film bilgisini internetten alma olayını çözemedim.

demek istediğim;
    - cihaz internete bağlı
    - film ismini bırakıyorum videonun adında (örn: Hugo.x264.blabla ... yerine direk dosya adını Hugo yaptım )

ancak anladıgım kadarı ile şuan mevcut yazılım uzerinde film bilgisini alabileceğim bir tool yok.

popcornhour size telefonda sordugumda direk adını düzeltmemin yeterli olacağını soylemiştiniz. nerede hata yapıyorum yardım rica ediyorum.

saygılar,

p.s. film bilgisinden kast ettiğim film adı , description vs vs
  • Özellikle LG tv kullanan ve sinema sistemi olan arkadaşlara bir sorum olacak.

R6S ile orjinal 3d bluray izlerken sinema sisteminden DTS HD AUDİO sesi alabiliyormusunuz?
  • LG TV kullanmakla ne alakasi var ki?

Ses sisteminiz DTS HD veriyorsa, ses alirsiniz.

Optik cikistan DTS HD aktaramayacaginiz icin, AVR ye HDMI ile R6S'i baglamaya mecbursunuz

Yani olayin TV ile ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

LG TV kullanmakla ne alakasi var ki?

Optik cikistan DTS HD aktaramayacaginiz icin, AVR ye HDMI ile R6S'i baglamaya mecbursunuz

bado sorun şu. R6S hdmi ile tv ye bağlı, optik ile sinema sistemine. Dediğin gibi DTS HD Audio için hdmi gerektiğinden ses alamıyorum.

Yapamadığım ( veya bilmediğim ) ise sinema sisteminde tek hdmi var. R6S yi hdmi ile sinema sistemine bağlasam görüntüyü nasıl ve nereden alıcam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

LG TV kullanmakla ne alakasi var ki?

bado sorun şu. R6S hdmi ile tv ye bağlı, optik ile sinema sistemine. Dediğin gibi DTS HD Audio için hdmi gerektiğinden ses alamıyorum.

Yapamadığım ( veya bilmediğim ) ise sinema sisteminde tek hdmi var. R6S yi hdmi ile sinema sistemine bağlasam görüntüyü nasıl ve nereden alıcam?

Ses sisteminiz eger DTS HD destekliyorsa, uzerinde tek HDMI olmasi uber, ultra, mega sacma, hatta imkansiz :)

Ses sisteminizin DTS HD destekledigine emin misiniz?

• Ses sistemim DTS destekliyor fakat DTS HD konusunda fikrim yok. Hdmi işine gelince ne kadar saçma veya imkansız gibi görünse de sadece tek hdmi bulunmakta. Hdmi girişi yok. Sadece Hdmi çıkışı var.

Bu sistemle ne yazıkki DTS HD ses almam mümkün görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Ses sistemim DTS destekliyor fakat DTS HD konusunda fikrim yok. Hdmi işine gelince ne kadar saçma veya imkansız gibi görünse de sadece tek hdmi bulunmakta. Hdmi girişi yok. Sadece Hdmi çıkışı var.

Bu sistemle ne yazıkki DTS HD ses almam mümkün görünmüyor.

Evet ses sisteminizin DTS HD destegi yok gorunuyor maalesef. Ben sacma filan derken kinayeli bir sekilde onu demek istemistim :)
  • Bir soru daha sorayım. R6S de harici ses dosyalarını oynatma ile ilgili bir gelime var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

arkadaşlar tekrar selam,

demek istediğim;
    - cihaz internete bağlı
    - film ismini bırakıyorum videonun adında (örn: Hugo.x264.blabla ... yerine direk dosya adını Hugo yaptım )

ancak anladıgım kadarı ile şuan mevcut yazılım uzerinde film bilgisini alabileceğim bir tool yok.

popcornhour size telefonda sordugumda direk adını düzeltmemin yeterli olacağını soylemiştiniz. nerede hata yapıyorum yardım rica ediyorum.

saygılar,

kimseden ses seda yok. demekki böyle bir özellik yok :)
  • ses sisteminizin HD sesleri destekleyebilmesi için HDMI giriş ve çıkışları olması lazım. cihaz bluray filmlerdeki HD sesleri problemsiz receivera aktarıyor ses sisteminizde destekliyorsa dinleyebilirsiniz, ben r6s ve kullandığım receiverla HD sesleri sorunsuz dinliyorum.
  • quote:

quote:

arkadaşlar tekrar selam,

demek istediğim;
    - cihaz internete bağlı

saygılar,

kimseden ses seda yok. demekki böyle bir özellik yok :)

Bende bu özelliği çok merak ediyordum ve biraz kurcalarken içinde şöyle bir uygulama olduğunu keşfettim. Aslında bu uygulamayı ilk olarak cihazın web arayüzü üzerinde farkettim. SRJG Jukebox. Bu uygulama filmleri tarayıp dosya isimlerinden filmin adını bulup film bilgisi ve afişinden oluşan bir sheet oluşturuyor. Sonra bunları SRJG Jukebox içinde katalogluyor. Filmleri alfabetik veya türe göre listeleyebiliyor. Fakat bu uygulamanın çok da başarılı olduğunu söyleyemiyeceğim. Çünkü 64 film içerisinde toplam 10 filmin adını doğru algıladı (ki ben film isimlerinde elle bir düzeltme yapmadım belki düzeltilse daha düzgün çalışır) ve afişle beraber bilgilerini indirdi. Cihazın içinden srjg jukebox uygulama dizinini açıp buradaki imdb.sh shell scripti ile birkaç oynama yaptım fakat dosya isimlerinden film isimlerini ayrıştıran regexi tam anlamıyla düzeltemedim. Elle tüm film isimlerinden xvid.bdrip.2012.vision gibi yazıları temizlemek ölüm olur. Belki bu uygulama biraz daha geliştirilirse isimleri çok daha iyi ayrıştırıp bilgileri toplayabilir. Bu uygulama dahttp://playon.unixstorm.org/imdb.php adresindeki API'yi kullanıyor. Film ismini doğru ayrıştırsa bu api herşeyi yapıyor zaten. Ör:http://playon.unixstorm.org/IMDB/movie.php?name=fight%20club&backdrop=y&box=bluray&mode=sheet&post=y&tagline=y&font=tahoma

Tabii bende modlu 2.2.8.0 firmware kurulu olduğunu belirteyim. 2 gün önce aldım bu aleti orijinal ya da diğer firmwarelerde bu uygulama var mı bilmiyorum. Zamanım olup biraz daha kurcalama şansım olursa bu imdb film bilgileri otomatik güncelleme olayını çözmeyi çok isterim.

• Burda da uygulamanın çalışan demosunun videosu var.

http://code.google.com/p/srjg/wiki/SRJG_English_documentation#SRJG_Video_demonstration
  • quote:

Orijinalden alıntı: Healer

Burda da uygulamanın çalışan demosunun videosu var.

http://code.google.com/p/srjg/wiki/SRJG_English_documentation#SRJG_Video_demonstration

Tesekkur ederim. Modlu yuklemek lsxim o halde. Benim orjinal oldugu icin oyle birsey bulamadim. Tesekur ederim

Saygilar
  • Ağ üzerinden cihaza bağlı hdd ye nasıl ulaşabiliyoruz yada ulaşabiliyormuyuz altyazı dosyasını hdd yi cihazdan ayırmadan atmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system failure

Ağ üzerinden cihaza bağlı hdd ye nasıl ulaşabiliyoruz yada ulaşabiliyormuyuz altyazı dosyasını hdd yi cihazdan ayırmadan atmak istiyorum

Ulaşabilirsiniz.
    Normalde ağınızda "samba" adında diskinizi görmeniz gerek. Cihazı ayırmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.