Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar android uygulamasına girdim free uygulama indirdim nereye indi ne ise yarıyor bilmiyorum iPhone 4 kullaniuorum benimle alaksi yok android ama ne ise yarar sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Orijinalden alıntı: system failure

Ağ üzerinden cihaza bağlı hdd ye nasıl ulaşabiliyoruz yada ulaşabiliyormuyuz altyazı dosyasını hdd yi cihazdan ayırmadan atmak istiyorum

Ulaşabilirsiniz.
    Normalde ağınızda "samba" adında diskinizi görmeniz gerek. Cihazı ayırmaya gerek yok.

ben telefonla cihaza bağlı diske ulaşmaya çalışıyordum. çözdüm sonra ağdaki diğer cihazlara ulaşabilen bir uygulama indirdim telefonla cihazın hdd sine altyazı gönderebildim.
  • çinden egreat r6s alıcam, özellikle seçmem gereken bir seri numarası, çipseti, üst versiyonu vs. varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesyseng -- 21 Nisan 2012; 21:08:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

quote:

Ağ üzerinden cihaza bağlı hdd ye nasıl ulaşabiliyoruz yada ulaşabiliyormuyuz altyazı dosyasını hdd yi cihazdan ayırmadan atmak istiyorum

Ulaşabilirsiniz.
    Normalde ağınızda "samba" adında diskinizi görmeniz gerek. Cihazı ayırmaya gerek yok.

ben telefonla cihaza bağlı diske ulaşmaya çalışıyordum. çözdüm sonra ağdaki diğer cihazlara ulaşabilen bir uygulama indirdim telefonla cihazın hdd sine altyazı gönderebildim.

win xp yüklü bilgisayar ile bu işi nasıl yapabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drain

çinden egreat r6s alıcam, özellikle seçmem gereken bir seri numarası, çipseti, üst versiyonu vs. varmı acaba ?

Egreat R6S gibi 1186DD+ çipsetli olupta üst modelleri aşağdadır.

Egreat R6S
    Egreat R150
    Egreat R200S
    Egreat R300
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

Orijinalden alıntı: Drain

çinden egreat r6s alıcam, özellikle seçmem gereken bir seri numarası, çipseti, üst versiyonu vs. varmı acaba ?

Egreat R6S gibi 1186DD+ çipsetli olupta üst modelleri aşağdadır.

Egreat R6S
    Egreat R150
    Egreat R200S
    Egreat R300

peki r6s için seçmem gereken özel bir çipset var mı ?
  • Madem Çin'den alacaksın R150 falan al.
  • R6S'e android 2.3 güncellemesi olur mu?
  • Bir kaç defa güvenli olmayan Hdd çıkarma sorunu, usb 3'ten bağlayınca bendede oldu, usb 2 den takınca olmuyor. Asıl sıkıntım, medya oynatıcıyı kapattıktan sonra hdd'mi ne zaman pc'ye taksam tarama işlemi ile karşılaşıyorum. Yani sürekli olarak güvensiz çıkarmışım gibi oluyor medya oynatıcıyı her kapatışımda. Buna bir çözüm bulan varmı, oynatıcıda hdd'yi güvenli çıkarmakla ilgili bir seçenek varmı, ben aradım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Madem Çin'den alacaksın R150 falan al.

r150 farklarını araştırayım hemen ama sizde anlatırsanız biraz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamer7434

Bir kaç defa güvenli olmayan Hdd çıkarma sorunu, usb 3'ten bağlayınca bendede oldu, usb 2 den takınca olmuyor. Asıl sıkıntım, medya oynatıcıyı kapattıktan sonra hdd'mi ne zaman pc'ye taksam tarama işlemi ile karşılaşıyorum. Yani sürekli olarak güvensiz çıkarmışım gibi oluyor medya oynatıcıyı her kapatışımda. Buna bir çözüm bulan varmı, oynatıcıda hdd'yi güvenli çıkarmakla ilgili bir seçenek varmı, ben aradım bulamadım.

Var tabiki yeşil tus var (B) yazar.onun üstündeki tus eject yazar oradan güvenli çıkarabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,benim cihaz modlu yazılımla geldi ilk çalıştırdığımda türk tv kanalları falan vardı,sonra cihazı kapatıp kaldırdım,haftasonu tekrar kurdum bu kanallara ulaşamıyorum yani menüde gözükmüyor,sizce tekrar nasıl ulaşabirim ?Birde altyazıyı her açıp kapamada tekrar türkçe yapıyorum bunun sabit kalması için bir yol varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

quote:

Orijinalden alıntı: Tamer7434

Bir kaç defa güvenli olmayan Hdd çıkarma sorunu, usb 3'ten bağlayınca bendede oldu, usb 2 den takınca olmuyor. Asıl sıkıntım, medya oynatıcıyı kapattıktan sonra hdd'mi ne zaman pc'ye taksam tarama işlemi ile karşılaşıyorum. Yani sürekli olarak güvensiz çıkarmışım gibi oluyor medya oynatıcıyı her kapatışımda. Buna bir çözüm bulan varmı, oynatıcıda hdd'yi güvenli çıkarmakla ilgili bir seçenek varmı, ben aradım bulamadım.

Var tabiki yeşil tus var (B) yazar.onun üstündeki tus eject yazar oradan güvenli çıkarabilirsiniz

ben her zaman eject tuşuyla çıkarmama rağmen hdd pc ye taktığımda tarama işlemi yapıyor nedendir anlamadım gitti usb3.0 bağlantısını kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerozen2000

Arkadaşlar,benim cihaz modlu yazılımla geldi ilk çalıştırdığımda türk tv kanalları falan vardı,sonra cihazı kapatıp kaldırdım,haftasonu tekrar kurdum bu kanallara ulaşamıyorum yani menüde gözükmüyor,sizce tekrar nasıl ulaşabirim ?Birde altyazıyı her açıp kapamada tekrar türkçe yapıyorum bunun sabit kalması için bir yol varmı?

Yeniden modlu yazılım kurduysanız script güncellemesi yapmanız gerekiyor. Malesef ben verim alamadığım için o scripti kaldırdım ve bilgisayarımda da yok ama bu konunun önceki sayfalarında ararsanız bulabilirsiniz.

Altyazı olayına gelince cihazın ana menüsünden ayarlara girince orada altyazı fontu, boyutu,dili , rengi ayarlanabiliyor ama modlu yazılımda bu menüde türkçe seçeneği yok, o nedenle her seferinde filmi başlatıp altyazı dilini subtitle tuşundan türkçe seçmek gerekiyor.

• teşekkürler yalnizca......
  • Türkçe Kanal Scripti

http://www.mediafire.com/?zz4zejr1b18kj9p

Kurulumu :

1- indirdiğiniz dosyada bulunan Scripts.zip ve updatesc.sh dosyalarını FAT formatlı usb belleğin ana dizinine atın ve USB belleği R6S e takın
    2- Egreat R6S ana menuda bulunan "ims" servislerine girin,en sonda bulunan "system tools" a girin
    3- "Update scripts (customization)" a girin
    4- "Update scripts (HDD/HDD updatesc.sh" basın
    5- belli bir süre yükleme işlemi devam edecek,ekranda reboot yazısı çıkana kadar bekleyin,eğer çıkmaz sihay ekran kalırsa 1-2dk bekleyip cihazı kapatıp açın
    6- ana menuda bulunan HDD4ALL bölümüne girin,burada Turk Kanallarını seçin,yerli kanallar karşınızda :)

Alıntıdır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Nisan 2012; 12:55:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Sorun yaşadığım filmler Bd iso içlerinde 3D olanda var lakin hiç birini 3D izlemiyorum klasik bd iso olarak kullanıyorum.

Bahsetiğiniz her iki yöntemide deniyorum fakat mevcut olmasına ragmen seceneklerde TR al yazı seçenegi çıkmıyor.
    dosya adı aynı, Yazılımda sadece bu sorun yuzunden yeni version a geçtim sonuç yine aynı!! acaba ayar sorunumu yaşıyorum ilgili ayar yapısı nedir sizde? Aklıma başka bir şey gelmiyor.

BD-ISO external subtitle use method

Put external subtitle file and BD-ISO file into the same folder, and change to same name, player will automatic loading external subtitle, eg:

Folder

|

|---Transformers.iso

|---Transformers.eng.srt

Note: Regarding BD-ISO external subtitle language, player will judge and display according to the subtitle file extension.eg,

Transformers.chs.srt means it is for Simplified Chinese;

Transformers.eng.srt means it is for English subtitle.

BDMV external subtitle use method
    Subtitle file should be put into the directory same as BDMV files, and must use the
    same folder name as previous folder. then player will automatic loading BDMV external subtitle. eg:
    Transformers
    |
    |---Transformers.eng.srt
    |---CERTIFA
    |---BDMV
    |-index.srt
    Note: Index.srt external subtitle should be put into BDMV folder, then can be loaded automatically too.
    BDMV subtitle priority is here:
    1). Transformers.eng.srt, this kind of subtitle is highest priority ;
    2). index.srt, this kind of subtitle is second priority.
    3). PGS embedded subtitle, if above two kinds of subtitle isn’t exist, then system will load the first PGS embedded subtitle.
    4). all external subtitle is prior to be loaded; embedded subtitle will be loaded unless there is no external subtitle exist; if can’t judge then player will load the first embedded subtitle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Özellikle LG tv kullanan ve sinema sistemi olan arkadaşlara bir sorum olacak.

R6S ile orjinal 3d bluray izlerken sinema sisteminden DTS HD AUDİO sesi alabiliyormusunuz?

LG HB906SB Ev sinema sistemimde DTS-HD ve TRUE-HD sesleri almak için ben de çok değişik yöntemler denedim;
    yaptağım uğraşlar sonucunda BD iso dosyasından Egreat R6B medya playerla Ses sistemimi HDMI kabloyla bağladım ancak ses alamadım.
    Optik kabloyla zaten HD sesler aktarılamıyor..
    Anladığım kadarıyla BD iso imajından DTS sesler alınıyor, ancak DTS-HD ve TRUE HD sesler alınamıyor.
    Sinema sistemine BD Diski takarak ve oynatarak ancak DTS-HD sesleri alabildim.
    Sonuç itibariyle BD iso imaj dosyasından DTS-HD ve TUE HD sesleri alamayacağız..
  • @popcornhour hocam, bilgisayardan cihaza usb den bağlı harici hdd ye nasıl bağlanıp içine dosya gönderip silip değiştirebiliriz? Mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Sorun yaşadığım filmler Bd iso içlerinde 3D olanda var lakin hiç birini 3D izlemiyorum klasik bd iso olarak kullanıyorum.

Bahsetiğiniz her iki yöntemide deniyorum fakat mevcut olmasına ragmen seceneklerde TR al yazı seçenegi çıkmıyor.
    dosya adı aynı, Yazılımda sadece bu sorun yuzunden yeni version a geçtim sonuç yine aynı!! acaba ayar sorunumu yaşıyorum ilgili ayar yapısı nedir sizde? Aklıma başka bir şey gelmiyor.

BD-ISO external subtitle use method

Put external subtitle file and BD-ISO file into the same folder, and change to same name, player will automatic loading external subtitle, eg:

Folder

|

|---Transformers.iso

|---Transformers.eng.srt

Note: Regarding BD-ISO external subtitle language, player will judge and display according to the subtitle file extension.eg,

Transformers.chs.srt means it is for Simplified Chinese;

Transformers.eng.srt means it is for English subtitle.

BDMV external subtitle use method
    Subtitle file should be put into the directory same as BDMV files, and must use the
    same folder name as previous folder. then player will automatic loading BDMV external subtitle. eg:
    Transformers
    |
    |---Transformers.eng.srt
    |---CERTIFA
    |---BDMV
    |-index.srt
    Note: Index.srt external subtitle should be put into BDMV folder, then can be loaded automatically too.
    BDMV subtitle priority is here:
    1). Transformers.eng.srt, this kind of subtitle is highest priority ;
    2). index.srt, this kind of subtitle is second priority.
    3). PGS embedded subtitle, if above two kinds of subtitle isn’t exist, then system will load the first PGS embedded subtitle.
    4). all external subtitle is prior to be loaded; embedded subtitle will be loaded unless there is no external subtitle exist; if can’t judge then player will load the first embedded subtitle.

Üstad Cevap için tşkler, Akşam evde mutlaka deneyeceğim.

Aynı sorunu yaşayanlar için Türkçesi;

BD-ISO harici altyazı kullanma yöntemi

Aynı klasöre harici altyazı dosyası ve BD-ISO dosyasını koyun ve aynı adı değiştirmek, oyuncu otomatik yükleme harici altyazı olacak, örneğin:

Klasör

|

|. --- Transformers iso

|. --- Transformers eng.srt

Not: BD-ISO harici altyazı dili ile ilgili olarak, oyuncu, altyazı dosyasını extension.eg göre yargılamak ve görüntüler

Transformers.chs.srt bu Basitleştirilmiş Çince için olduğu anlamına gelir;

Transformers.eng.srt bunun için İngilizce alt yazı demektir.

BDMV harici altyazı kullanma yöntemi
    Altyazı dosyası BDMV dosyaları aynı dizine koymak gerekir ve kullanmanız gerekir
    önceki klasöre aynı klasör adını. sonra oyuncu otomatik yükleme BDMV harici altyazı olacak. örneğin:
    Transformers
    |
    |. --- Transformers eng.srt
    | --- CERTIFA
    | --- BDMV
    |-index.srt
    Not: Index.srt harici altyazı sonra da otomatik olarak yüklenebilecek, BDMV klasörü içine konulmalıdır.
    BDMV alt öncelik burada:
    1). Transformers.eng.srt, alt yazı bu tür yüksek önceliktir;
    2). index.srt, alt yazı bu tür ikinci bir önceliktir.
    3). Mevcut değil alt iki çeşit yukarıda ise PGS gömülü altyazı, daha sonra sistemi alt yazı gömülü ilk PGS yükleyecektir.
    4). Tüm harici altyazı yüklenecek öncesinde ise, hiçbir harici altyazı mevcut olmadıkça gömülü altyazı yüklenecektir; hakim olamazsa o oyuncu ilk gömülü altyazı yüklemek olacaktır.

Google tercümesidir.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.