Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berdush

quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

İnşallah birleşmezler, battle yoluna ayrı devam eder...

Yoksa toplanıp 10 kişi nereden bulucaz.

10 kişi ne alaka birşey mi kaçırdım?

Yok bitti o kural artık herkese açık dedi arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: kreizehn

quote:

BastCastle_NB_V1.03_uncompleted.7z

http://www.mediafire.com/?q6otzn6bs07vbei

Geçen gün bir arkadaş sormuştu forumda.
    Mediafire alternatif link yukarıda.

diğer bir forumda jedi07 anlatımı var istenilen ip tv yi açıyor forex r6a açamıyor cannot play media file diyor bu cihazda aynı sorun var mı

Evet diğer forumdaki anlatımda çalışıyordu.
    Ama yukarıdaki yazdığın gibi Forexde Çalışmıyor duumu yok. Bende şuan bu cihazdan var zaten.
    R1 de var o ayrı. Bildiğim kadarı ile zaten Jedi07 de forex ile test ettikten sonra o anlatımı hazırlamıştı.
    Bir ara çok aramıştık nasıl çalışır durumunu ...

ben yakın zamanda denemedim. iptv linklerinin sağlam olduğuna eminmisin öncelikle ?
    sağlamsa desteklenmeyen protokoldeki bir yapıda iptv yayını olabilir.

Örneğin ,
    m3u8 mp2t .. gibi

gerçi yukarıdakini bende denemedim ama yeni çıkmış bir yapı.

rss ex de youtube da çalışmıyor açılcak gibi oluyor açılmıyor ip tv linkleri çalışıyor solda yeşil sağ yönlü ok şeklinde play işareti geliyor ardından youtubedaki gibi cannot play media file diyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

diğer bir forumda jedi07 anlatımı var istenilen ip tv yi açıyor forex r6a açamıyor cannot play media file diyor bu cihazda aynı sorun var mı

Ama yukarıdaki yazdığın gibi Forexde Çalışmıyor duumu yok. Bende şuan bu cihazdan var zaten.
    R1 de var o ayrı. Bildiğim kadarı ile zaten Jedi07 de forex ile test ettikten sonra o anlatımı hazırlamıştı.

ben yakın zamanda denemedim. iptv linklerinin sağlam olduğuna eminmisin öncelikle ?

Örneğin ,
    m3u8 mp2t .. gibi

rss ex de youtube da çalışmıyor açılcak gibi oluyor açılmıyor ip tv linkleri çalışıyor solda yeşil sağ yönlü ok şeklinde play işareti geliyor ardından youtubedaki gibi cannot play media file diyor

kardeş hayırlı akşamlar ip tv ile ilgili sorun yaşıyorumda ip tv nasıl çalıştırdın ana menüde ip tv bölümü var oradan mı birde ben usb wireless ile internete bağlanıyorum ondan mı çalışmıyor acaba sen internete nasıl bağlanıyorsun
    cevabın için şimdiden teşekkür ederim

benim cihaz egreat r6s

yardımın için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane Schumi

quote:

quote:

quote:

quote:

Örneğin ,
    m3u8 mp2t .. gibi

kardeş hayırlı akşamlar ip tv ile ilgili sorun yaşıyorumda ip tv nasıl çalıştırdın ana menüde ip tv bölümü var oradan mı birde ben usb wireless ile internete bağlanıyorum ondan mı çalışmıyor acaba sen internete nasıl bağlanıyorsun
    cevabın için şimdiden teşekkür ederim

benim cihaz egreat r6s

yardımın için çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar

kardeş ben r6a da çalıştıramadım fakat rfve bu işte uzman bütün yazılımların uploadlarını yapıyor iki cihazı da kullandı benim de ip tv ye çok ihtiyacım var cannot play media file hatasını çözümünü bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olacak birileri var mı acaba.Ben bir tane USB to USB 3.0 kablo aldım.Acaba R6S ile laptopum arasında bu kablo ile film izlemem mümkün mü ? C: ve D: disklerini paylaşıma falan açtım ama cihaz diskleri görmedi. Dosyaya giriyorum AĞ,UPNP,NFS var nedir bunlar.Yoksa boşuna mı kablo aldım.Normal USB yada E-Sata Hdd olmadğı için kablo aldım ama galiba olmadı

usb kabloyu boşuna almışsın kablolu (ağ kablosu) ya da kablosuz ev ağı kurarak lap top daki 720p ye kadar olan kalitedeki filmleri r6s üzerinden seyredebilirsin. bu arada laptopındaki firawall ı devre dışı bırakman gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: makaşo

quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olacak birileri var mı acaba.Ben bir tane USB to USB 3.0 kablo aldım.Acaba R6S ile laptopum arasında bu kablo ile film izlemem mümkün mü ? C: ve D: disklerini paylaşıma falan açtım ama cihaz diskleri görmedi. Dosyaya giriyorum AĞ,UPNP,NFS var nedir bunlar.Yoksa boşuna mı kablo aldım.Normal USB yada E-Sata Hdd olmadğı için kablo aldım ama galiba olmadı

usb kabloyu boşuna almışsın kablolu (ağ kablosu) ya da kablosuz ev ağı kurarak lap top daki 720p ye kadar olan kalitedeki filmleri r6s üzerinden seyredebilirsin. bu arada laptopındaki firawall ı devre dışı bırakman gerekebilir.

Cevabın için teşekkür ederim makaşo.Bende anladım kabloyu boşuna aldığımı ama iş işten geçti : Neyse artık bi HDD alıcaz galiba,saygılar.

• arkadaşlar bisorum olacak elime LG marka bluray player geçti bir yerden tv de lg 760s sormak istedigim şu blu ray player usb girişinden m2ts uzantılı dosyaları oynatıyor lakin ben orjinal film almaktansa internetten iso uzantılı bd filimleri iso. menülü olarak harici hdd ile lg bluray player üzerinden izleme şansım varmı ? koly gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fides

Merhabalar
    Elimde 3D filmler var ama şu aralar 2D LCD bir tv izlemek durumundayım.
    3D filmleri 2D dönüştürerek izleyebilmem için cihazda herhangi bir ayar varmı?
    2 gündür bayağı kafa yordum ama bişey bulamadım...

Arkadaşlar yardımcı olabilecek ya da bir fikri olan yokmu???
  • DigiturkPlay uygulamasını bu cihazın Android bölümüne kurup maçları izlemek mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

DigiturkPlay uygulamasını bu cihazın Android bölümüne kurup maçları izlemek mümkün müdür?

Cihazın Android versiyonu eski olduğu için olmuyor maalesef.
  • quote:

quote:

Merhabalar

MVC formatında, yani mesela 3D ISO'da bu mümkün. Ama SBS'ler için bu cihazda böyle bir özellik yok. Bunu PC'de yapan uygulamalar mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

quote:

Merhabalar

MVC formatında, yani mesela 3D ISO'da bu mümkün. Ama SBS'ler için bu cihazda böyle bir özellik yok. Bunu PC'de yapan uygulamalar mevcut.

@buyukbang geçen günü linkini verdigin Bastcasle test yazılımının final sürümü çıktımı? çıktıysa bizle paylaşabilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

quote:

quote:

Merhabalar

@buyukbang geçen günü linkini verdigin Bastcasle test yazılımının final sürümü çıktımı? çıktıysa bizle paylaşabilirmisin.

Yok kardeş daha çıkmadı. Çıkınca yazarım ama şuradan takip edilebilir:http://code.google.com/p/bast-castle/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 24 Şubat 2013; 20:04:35 >

• İPTV ile ilgili çok soran olmuş.

Bu akşam vakit bulursam tekrar deneyip sonucu buraya yazarım.

.
  • merhaba, media player (r6s) , hb1100mk ve tv bunların bağlantısını nasıl yapmalıyım.

1. media player (r6s)
    2. hb1100mk
    3. 47pfl7696k

flask diski aşağıdaki gibi taktığımda;
    1. sinema sisteminden bağladığımda ses ve görüntü alabiliyorum, fakat alt yazının yarısı sağda yarısı solda,
    2. r6s den bağladığımda görüntü var ses yok, hem sağ tarafta hem sol tarafta 2 adet aynı alt yazı çıkıyor,
    3. tv den bağladığımda görüntü var ses yok, alt yazıda yok.

(altyazı adını film ile aynı yaıyorum) hsbs

2 adet 3d destekli hdmi ve 2 adet optik ses kablosu var.

bu cihazların bağlantısını nasıl yapmalıyım?
  • en doğru bağlantı normal şartlar altında r6s hdmi ile hb1100'e oradan da hdmi ile tvye çıkılmalı hdd r6s'e bağlanmalı

ancak bu fiyat skalasında bir ürünün hdmi girişinden 3d.iso görüntü akışı kabul edeceğini düşünemiyorum ama deneyin bir olmazsa hd seslerden feragat edeceksiniz

hdd r6s'e r6s direkt hdmi kablo ile tvye optik kablo ile lg hb110'e bağlanacak dts hd ve true hd sesler indirgenip dinlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Şubat 2013; 23:20:09 >
  • Dün akşam biraz iptv ye baktım.

Bilgisayarımda sorun olduğundan .m3u listesi hazırlayıp cihaza atıp test edemedim.

ancak HDFORALL scriptlerini güncelleyince HDFORALL içindeki iptv ler sorunsuz çalışmaya başladı.
    BBC , BBC ONE , CNetwork gibi birçok TV kanalını test ettim sorunsuz açtı. sadece 1 iptv kanalını açmadı.
    adını hatırlamıyorum.

HD kanallar daha öncede bahsettiğimiz gibi FUTUBOX kanalları olarak yapılandırılmış.
    user&Pass bulunabilirse onlarda seyredilebilir düşüncesindeyim.

Online dizi - sinema siteleri (maalesef türkçe yok) , onlarıda test ettim. onlarda da bir sorun
    bulamadım.

YOUTUBE Benim cihazdaki firmware eski bir sürüm kalmış.
    Bu nedenle sanırım hiçbir şekilde youbube videolarını oynatmadı.
    Youtube sürekli script değiştirdiğinden youtube işi biraz karışık.

playlist olayını da yakın zamanda test edip sonucunu yazacağım.

• quote:

Dün akşam biraz iptv ye baktım.

Bilgisayarımda sorun olduğundan .m3u listesi hazırlayıp cihaza atıp test edemedim.

ancak HDFORALL scriptlerini güncelleyince HDFORALL içindeki iptv ler sorunsuz çalışmaya başladı.
    BBC , BBC ONE , CNetwork gibi birçok TV kanalını test ettim sorunsuz açtı. sadece 1 iptv kanalını açmadı.
    adını hatırlamıyorum.

HD kanallar daha öncede bahsettiğimiz gibi FUTUBOX kanalları olarak yapılandırılmış.

Online dizi - sinema siteleri (maalesef türkçe yok) , onlarıda test ettim. onlarda da bir sorun
    bulamadım.

abi senden allah razı olsun ne diyeyim çok saol bizde hdforall nerede abi o bölümü göremedim scriptlerini sanıl güncelleyeceğiz birde abi rus ip tv var onu nasıl çalıştıracağız yardım edersen sevinirim abi biliyosun ip tv önemli avrupa ligi şampıyonlar ligi filan veriliyor hep yabancı tvlerde bende m3u listeleri var baya abi test edip hazırladım onları nasıl cihaza atcam bide ben internete gold pc aldığım wireless modemle giriyorum (netmaster) o bir sorun teşkil edermi ip tv çalışmasında

benim cihaz abi egreat R6S

kullandığım version modlu yazılım: Bast_Castle_v1.02_CSv1.2.2_xLiveCZ6.2 bu yazılım yüklü. ip tv hangi yazılımda sorunsuz çalışıyo söylersen sevinirim.

ilgin ve yardımın içim çok teşekkür ederim hayırlı günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane Schumi

quote:

Dün akşam biraz iptv ye baktım.

adını hatırlamıyorum.

bulamadım.

abi senden allah razı olsun ne diyeyim çok saol bizde hdforall nerede abi o bölümü göremedim scriptlerini sanıl güncelleyeceğiz birde abi rus ip tv var onu nasıl çalıştıracağız yardım edersen sevinirim abi biliyosun ip tv önemli avrupa ligi şampıyonlar ligi filan veriliyor hep yabancı tvlerde bende m3u listeleri var baya abi test edip hazırladım onları nasıl cihaza atcam bide ben internete gold pc aldığım wireless modemle giriyorum (netmaster) o bir sorun teşkil edermi ip tv çalışmasında

benim cihaz abi egreat R6S

kullandığım version modlu yazılım: Bast_Castle_v1.02_CSv1.2.2_xLiveCZ6.2 bu yazılım yüklü. ip tv hangi yazılımda sorunsuz çalışıyo söylersen sevinirim.

ilgin ve yardımın içim çok teşekkür ederim hayırlı günler

HDFORALL dediğim kısım benim cihazda

internet ortamları > Online movies > Live TV

atında canlı tv kanalları var. R6s Bastcastle olarak kullanmadım. ancak CS modlu yazılımlarda
    bu yollar hemen hemen aynıdır.
    Online tv-dizi kısmının içinde Live TV bölümündedir.

wireless olması birseyi değiştirmez. ancak çekim kalitesine göre takılma vs olabilir eğer güçlü değilse.

İPTV & Online içerikler CS modlu yazılımlara entegre olarak geliyor.
    bu nedenle sistem içerisinde stabil olarak en stabili bu CS modlu yazılımlarda olacaktır.

Güncelleme olayı şöyle oluyor.

internet ortamları > settings > script uptade > Online script update

Elindeki listeyi benim TF daki konumdaki Jedi07 anlatımıyla cihazda çalıştırabilirsin.
    listedeki iptv adreslerinin güncel ve çalıştığına emin olmanı tavsiye ederim.
    (bunun için öncelikle listeyi bilgisayarda winamp a çekerek tek tek denemeni tavsiye ederim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 26 Şubat 2013; 17:25:44 >

• saol abi yardımın için teşekkür ederim hayırlı akşamlar.
  • 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.