Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berdush

quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

2.olarak yaz ayını takip eden haziran yada temmuz ayında resmi distrübitör olan İstanbul/Sancak Bilgisayar ekibinin yerinde
    bizzat ben olarak ziyaretine ordaki görüşmelerimizin yazılım eksiklikleri artıları , kullancı yorumları..vs gibi sohbetler yaapılarak
    yurt dışında bana bu görüşme bildirisi yapılmıştır. Bu konuda sancak bilgisayar ekibine ziyaret tarihimiz önceden sancak bilgisayar ekibine
    bildirilecektir.

Bizlere orda yerinde soru sorma imkanı yüz yüze görüşme imkanı ortamı sağlıyacağız.

Kolay gelsin....

Birleşme fikri çok iyi, umarım gerçekleşir.

Ben Battle Castle + CS kullanıyorum hiç Auron yazılımı yüklemedim. Şu anki Auron yazılımların artıları nelerdir? Yazılımın özelliklerinin bulunduğu bir internet sitesi veya forum sayfası linki varsa verebilir misiniz acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_70684720/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70684720

• Birleşme olursa kullanıcılar her açıdan daha kullanılabilir yazılıma ulaşmış olurlar.

keza her grubun daha üstün oldukları yanlar var.

Örneğin vb6rocod online içerikler konusunda oldukça başarılı.
    (online filmlere-dizilere başka bir yerden altyazı ekleyerek (yine online olarak) bile seyrettirebiliyor. o kadar ileri)

Bast castle ekibi ise çekirdek yazılımı konusunda başarılı bir grup.
    Bu sayede 3d isolardaki takılma sorunu neredeyse sıfırlandı.

Auron ekibi ile birlikte Yeni ekip çok verimli yazılımlara imza atacaktır.

Bakalım , bekleyelim , görelim.
  • //// EDİT

Çift oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 18 Şubat 2013; 19:08:50 >
  • bişey soracam abi bende Bast_Castle_v1.02_CSv1.2.2_xLiveCZ6.2 yazılım yükledim hakikatten makine geldine geldi tek sorunum sadece 3d film açarken menülü olarak açmaya çalışıyo açıncada filmden çıkıyor şu menü olayını nasıl kapatabilirim filmin menüsünü şimdiden cevap için teşekkür ederim

birde abi turkey forumdaki konu için sana çok teşekkür ederim siz olmasanız nerden haberimiz olacak abi tv yabancı kanalları nasıl güncelleye bilirim. şu yeni çıkan Bast Castle v1.03 Nightly Build yazılımı deneyen varmı varsa yazılım iyimi avantajları vb. söylerse teşekkür ederim

hayırlı akşamlar.
  • menüden bd menu off yap düzelir
  • arkadaşlar baya bi sayfa olmuş. açıkca söylemek gerekirse araştıracak pek zamanım da yok. bu alet için son güncelleme versiyonu nedir? nerden bulurum nasıl uygularım? yardımcı olabilir misiniz?
  • kendi sitesinde bunu buldum

R6S firmware,version 2.5.6.0 (2012-05-22 update)
    http://en.egreatworld.com/en/download-detail-160.html

bundan daha sonra çıkan FW yada önerilen CFW var ise onu bilemiyorum, bende o kadar araştırmadım önerileri olan var ise yazarsa seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar baya bi sayfa olmuş. açıkca söylemek gerekirse araştıracak pek zamanım da yok. bu alet için son güncelleme versiyonu nedir? nerden bulurum nasıl uygularım? yardımcı olabilir misiniz?

Dosyayı buyukbang kullanıcı isimli arkadaş sundu teşekkürler ona. En stabil battle_castle modlu sürümü;

https://docs.google.com/file/d/0B-LtJclphOjoMGVYX2FuS2ZRcVU/edit?usp=sharing

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane Schumi

bişey soracam abi bende Bast_Castle_v1.02_CSv1.2.2_xLiveCZ6.2 yazılım yükledim hakikatten makine geldine geldi tek sorunum sadece 3d film açarken menülü olarak açmaya çalışıyo açıncada filmden çıkıyor şu menü olayını nasıl kapatabilirim filmin menüsünü şimdiden cevap için teşekkür ederim

birde abi turkey forumdaki konu için sana çok teşekkür ederim siz olmasanız nerden haberimiz olacak abi tv yabancı kanalları nasıl güncelleye bilirim. şu yeni çıkan Bast Castle v1.03 Nightly Build yazılımı deneyen varmı varsa yazılım iyimi avantajları vb. söylerse teşekkür ederim

hayırlı akşamlar.

Merhaba,

yabancı tv kanalları için HDFORALL içinden script i güncellemeniz yeterli.
    ayrıca istediğiniz tv kanalını eklemeyi düşünüyorsanız yine benim TF daki konunun ilk sayfasında
    açıklamaları takip etmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

bişey soracam abi bende Bast_Castle_v1.02_CSv1.2.2_xLiveCZ6.2 yazılım yükledim hakikatten makine geldine geldi tek sorunum sadece 3d film açarken menülü olarak açmaya çalışıyo açıncada filmden çıkıyor şu menü olayını nasıl kapatabilirim filmin menüsünü şimdiden cevap için teşekkür ederim

hayırlı akşamlar.

Merhaba,

ayrıca istediğiniz tv kanalını eklemeyi düşünüyorsanız yine benim TF daki konunun ilk sayfasında

çok teşekkürler abi yardımın için

• Bast-Castle ın 1.02 versiyonunda DTS-HD Master olmasına rağmen Dolby True HD desteği yoktu. Sekator500 bunu düzelteceklerini söylemişti. 103 te hallolmuş mu acaba?

Biri zaten olabiliyorken diğerini de düzeltmek çok zor olmasa gerek aslında
  • quote:

quote:

hayırlı akşamlar.

Merhaba,

Alıntıları Göster
    Dosyayı buyukbang kullanıcı isimli arkadaş sundu teşekkürler ona. En stabil battle_castle modlu sürümü;

rar dosyası sorunludur !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpknrkk -- 19 Şubat 2013; 14:18:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cpknrkk

rar dosyası sorunludur !

dosya rar değil, 7-zip ile açmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orchant -- 19 Şubat 2013; 15:26:47 >
  • Ben cihazla mp4 dosyalarını oynatamıyorum. Ayrıca aac formatında da ses alamıyorum. Bast-Castle v1.02 kurulu bayadır, ama ilk cihazı aldığımda Auron kuruluyken de aynı sorun vardı. Sesi optical ile aktarıyorum. spdif: raw ve diğer seçenek de (hatırlayamadım adını şimdi:) ) 5.1 olarak seçili. Receiver'ım imzamda yazıyor gerçi aynı receiver'la htpc kullanırken mp4 oynatıp aac sesleri alabiliyordum.
  • arkadaşlar r6s için çıkmış en son ve en gücel yazılım hangisidir? hangisini indirip kurmalıyım?
  • IP TV uygulaması çalışmıyormu acaba bast castel v1.2.2 de çünkü kanallara tıklıyorum can't connect to thewww.time.gov(system time will be used) hatası veriyo üstte resim çokoyo üstü kırmızı çizik bir de usb dongle internete bağlanıyorum ondanmı acaba yardımlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

arkadaşlar r6s için çıkmış en son ve en gücel yazılım hangisidir? hangisini indirip kurmalıyım?

Birkaç yukarıdaki mesajımda var oradan indirebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

hayırlı akşamlar.

Merhaba,

abi kusura bakma 2 de bir soru soruyorum şu ip tv çalıştıramadım hd kanalları açayim dedim kullanıcı adı şifre istiyo(futubox.com) diyo nasıl açarım ip tv nasıl çalıştırabilirim yardımın için saol

hayırlı akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_Enes_TR -- 20 Şubat 2013; 1:55:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orchant

Ben cihazla mp4 dosyalarını oynatamıyorum. Ayrıca aac formatında da ses alamıyorum. Bast-Castle v1.02 kurulu bayadır, ama ilk cihazı aldığımda Auron kuruluyken de aynı sorun vardı. Sesi optical ile aktarıyorum. spdif: raw ve diğer seçenek de (hatırlayamadım adını şimdi:) ) 5.1 olarak seçili. Receiver'ım imzamda yazıyor gerçi aynı receiver'la htpc kullanırken mp4 oynatıp aac sesleri alabiliyordum.

spdif: LPCM yaparsaniz iki kanal ses alabilirsiniz. Auron V9 veya diger V9 yazilimlardan birinde AAC ve MP4 sesleri LPCM, digerlerini RAW alabilmek icin ayri ayri ayarlar vardi

Hormetler
  • merhaba arkadaşlar
    bende sancak bilgisayardan egreat r6s alarak aranıza katıldım
    daha önce ezcool hd dream kullanmaktaydım.
    egreat ı secmemdeki neden gördügüm kadarı ile yazılım destegi ve görüntü kalitesi iyi
    bu tür cihaz kullanıyorsanız tabiki modlu yazılım yüklemek istersiniz.
    yalnız gördügüm kadarı ile bu yazılımlarla windows üzerinde oynama yapamıyoruz
    en azından linux işletim sistemi ve bilgisi istiyor
    şu yüzden söylüyorum, mesela androidli telefonların romları ile oynama yapılabiliyordu
    (örnegin kullanmadıgınız uygulamaları çıkartıp lite romlar yapabiliyordunuz)
    birde arkadaşlar ben tanıtım videosundaki HD kanallara giremiyorum
    kullanıcı adı ve şifre istiyor
    bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
    iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.