Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orsimsek

merhaba arkadaşlar
    bende sancak bilgisayardan egreat r6s alarak aranıza katıldım
    daha önce ezcool hd dream kullanmaktaydım.
    egreat ı secmemdeki neden gördügüm kadarı ile yazılım destegi ve görüntü kalitesi iyi
    bu tür cihaz kullanıyorsanız tabiki modlu yazılım yüklemek istersiniz.
    yalnız gördügüm kadarı ile bu yazılımlarla windows üzerinde oynama yapamıyoruz
    en azından linux işletim sistemi ve bilgisi istiyor
    şu yüzden söylüyorum, mesela androidli telefonların romları ile oynama yapılabiliyordu
    (örnegin kullanmadıgınız uygulamaları çıkartıp lite romlar yapabiliyordunuz)
    birde arkadaşlar ben tanıtım videosundaki HD kanallara giremiyorum
    kullanıcı adı ve şifre istiyor
    bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
    iyi forumlar

Bu başlık altındaki eski mesajlarımı aratırsanız bu yazılımları nasıl düzenleyeceğimizle ilgili bazı bilgiler vermiştim. Ama dediğiniz doğru, bu iş bir miktar linux bilgisi gerekiyor.

• anladim hocam
    konunun bir kismini okudum fakat sayfa sayisi cok olunca :) masallah diyelim.
    peki hocam live tv bolumundeki hd kanallar (sky sport vb.) icin kullanici adi ve sifre mevcutmu ? abonelikmi istiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orsimsek

anladim hocam
    konunun bir kismini okudum fakat sayfa sayisi cok olunca :) masallah diyelim.
    peki hocam live tv bolumundeki hd kanallar (sky sport vb.) icin kullanici adi ve sifre mevcutmu ? abonelikmi istiyor ?

Abonelik istiyor. Şu an satın almayan kimsede yok kullanıcı adı ve şifre.
  • arkadaslar cihazda bulunan live tv kanallarindan bazilarini aciyor bazilarinida acmiyor. acilan kanallara baktigim zaman takilmali oynatti (benim internet hizi ve altyapi ilede alakali olabilir) genel manada iptv performansi nasildir ? yani manuel olarak girilen bir baglantiyi bu cihazla ve baska bir cihazla karsilastiran oldumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Bast Castle v1.03 Nightly Build yayınlandı. Tamamen test amaçllı beta bir versiyon. Final versiyonu beklemenizi tavsiye ederim.

Benim dikkatimi çeken değişiklikler:

- Altyazı ayarlarının açılıp kapanma sonrası hatırlanması sağlanmış
    - Bazı arkadaşların özellikle beklediği grimsi altyazılar tam beyaz hale getirilmiş.
    - 1 tuşu film süresinin %10'una, 2 tuşu %20'sine... gidecek şekilde ayarlanmış. Popcorn'larda olan bir özellik. Bunu çok beğendim şahsen.
    - DLNA desteği eklenmiş
    - HDMI CEC desteği eklenemiş
    - Youtube'a çoklu dil desteği gelmiş

Bunların dışında daha birçok değişiklik var. Tüm liste: http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fcode.google.com%2Fp%2Fbast-castle%2Fwiki%2FNightlyBuilds

Download:https://docs.google.com/file/d/0B-LtJclphOjoMGVYX2FuS2ZRcVU/edit?usp=sharing

Daha önceden Popcorn Kullanan biri olarak Egreat de en çok aradığım özellik 1-9 tuşlarının filmin %10-90 arasında geçiş yapmasıydı. Bu eklentiye çok sevindiğimi belirteyim.

Bu arada yazılımla, menüsüz filmleri menü'lü hale getirmek mümkünmü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane Schumi

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

bişey soracam abi bende Bast_Castle_v1.02_CSv1.2.2_xLiveCZ6.2 yazılım yükledim hakikatten makine geldine geldi tek sorunum sadece 3d film açarken menülü olarak açmaya çalışıyo açıncada filmden çıkıyor şu menü olayını nasıl kapatabilirim filmin menüsünü şimdiden cevap için teşekkür ederim

birde abi turkey forumdaki konu için sana çok teşekkür ederim siz olmasanız nerden haberimiz olacak abi tv yabancı kanalları nasıl güncelleye bilirim. şu yeni çıkan Bast Castle v1.03 Nightly Build yazılımı deneyen varmı varsa yazılım iyimi avantajları vb. söylerse teşekkür ederim

hayırlı akşamlar.

Merhaba,

yabancı tv kanalları için HDFORALL içinden script i güncellemeniz yeterli.
    ayrıca istediğiniz tv kanalını eklemeyi düşünüyorsanız yine benim TF daki konunun ilk sayfasında
    açıklamaları takip etmenizi tavsiye ederim.

abi kusura bakma 2 de bir soru soruyorum şu ip tv çalıştıramadım hd kanalları açayim dedim kullanıcı adı şifre istiyo(futubox.com) diyo nasıl açarım ip tv nasıl çalıştırabilirim yardımın için saol

hayırlı akşamlar

Futubox için şifre gerekiyor maalesef.

şifre bulabilirsen internette açabilirsin. vaya legal yoldan şifre satınalabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

quote:

quote:

quote:

bişey soracam abi bende Bast_Castle_v1.02_CSv1.2.2_xLiveCZ6.2 yazılım yükledim hakikatten makine geldine geldi tek sorunum sadece 3d film açarken menülü olarak açmaya çalışıyo açıncada filmden çıkıyor şu menü olayını nasıl kapatabilirim filmin menüsünü şimdiden cevap için teşekkür ederim

birde abi turkey forumdaki konu için sana çok teşekkür ederim siz olmasanız nerden haberimiz olacak abi tv yabancı kanalları nasıl güncelleye bilirim. şu yeni çıkan Bast Castle v1.03 Nightly Build yazılımı deneyen varmı varsa yazılım iyimi avantajları vb. söylerse teşekkür ederim

hayırlı akşamlar.

Merhaba,

ayrıca istediğiniz tv kanalını eklemeyi düşünüyorsanız yine benim TF daki konunun ilk sayfasında

abi kusura bakma 2 de bir soru soruyorum şu ip tv çalıştıramadım hd kanalları açayim dedim kullanıcı adı şifre istiyo(futubox.com) diyo nasıl açarım ip tv nasıl çalıştırabilirim yardımın için saol

hayırlı akşamlar

şifre bulabilirsen internette açabilirsin. vaya legal yoldan şifre satınalabilirsin.

Rfve, bastcastle 1.03 beta kendi sitesinden silinmiş sanırım sende varsa şu mediafire klasörüne onu da ekler misin? Şimdiden teşekkür ederim.

abi ip tv çalımıyorum mu bast castle+cs modlu yazılımında rus ip tv bölümü var baya kanal var açılmıyor birde bastcastle 1.03 beta kurdum orda menüde ip tv var oda çalışmıyor.
    internete gold pc aldığım netmaster usb wireless ile giriyorum ondanmı açmıyor veya direk lan bağlantısındanmı internete girmem lazım 2 gündür uğraşıyorum girmiyor

auron yazılımını yükledim 2.6.8.0ULTRAPACKV11.0 olan sürümünü oradada rtmp ile başlayan adresleri açmıyor anlamadım gitti sadece mms uzantıları açıyor

ip tv en sorunsuz hangi version yazılımındadır.

yardımınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_Enes_TR -- 21 Şubat 2013; 16:30:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı akşamlar.

Merhaba,

hayırlı akşamlar

Rfve, bastcastle 1.03 beta kendi sitesinden silinmiş sanırım sende varsa şu mediafire klasörüne onu da ekler misin? Şimdiden teşekkür ederim.

abi ip tv çalımıyorum mu bast castle+cs modlu yazılımında rus ip tv bölümü var baya kanal var açılmıyor birde bastcastle 1.03 beta kurdum orda menüde ip tv var oda çalışmıyor.
    internete gold pc aldığım netmaster usb wireless ile giriyorum ondanmı açmıyor veya direk lan bağlantısındanmı internete girmem lazım 2 gündür uğraşıyorum girmiyor

auron yazılımını yükledim 2.6.8.0ULTRAPACKV11.0 olan sürümünü oradada rtmp ile başlayan adresleri açmıyor anlamadım gitti sadece mms uzantıları açıyor

yardımınız için teşekkür ederim

Rus ip tv kanalları ilk çıktığından beri açılmıyor zaten. bastcastle+CS mod ile hd4all sekmesindeki bazı kanallar açılıyor müzik vs. ama onların da kalitesi pek iyi değil, çoğu sd yayın. Bedava, HD ve stabil çalışan tek kanal var o da ONEHD müzik kanalları. Ben uzun süredir kullanmıyorum internet özelliğini. Zaten öyle internete girmek için bir işe yaramaz bu cihazlar. Yeni akıllı lcd tv ler bile bundan stabil giriyor. Ben sadece film izlemek için kullanıyorum bu cihazı.

• Dün akşam Alman ZDF HD kanalından 10 numara Galatasarayımın maçını izledim. Bi de yenseydik....:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: so-many-tears

Dün akşam Alman ZDF HD kanalından 10 numara Galatasarayımın maçını izledim. Bi de yenseydik....:)

nasıl izledin anlatırmısın deli olacam 2 gündür bide hangi yazılımı kullanıyorsun

yardım için saol
  • Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar
    PM attım bir bakar mısınız?
  • Sancak Bilgisayar PM attım bir bakar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy123 -- 22 Şubat 2013; 19:02:05 >
  • Arkadaşlar bi sorunum var yardımcı olacak birileri var mı acaba.Ben bir tane USB to USB 3.0 kablo aldım.Acaba R6S ile laptopum arasında bu kablo ile film izlemem mümkün mü ? C: ve D: disklerini paylaşıma falan açtım ama cihaz diskleri görmedi. Dosyaya giriyorum AĞ,UPNP,NFS var nedir bunlar.Yoksa boşuna mı kablo aldım.Normal USB yada E-Sata Hdd olmadğı için kablo aldım ama galiba olmadı
  • BastCastle_NB_V1.03_uncompleted.7z

http://www.mediafire.com/?q6otzn6bs07vbei

Geçen gün bir arkadaş sormuştu forumda.
    Mediafire alternatif link yukarıda.
  • İnşallah birleşmezler, battle yoluna ayrı devam eder...

Yoksa toplanıp 10 kişi nereden bulucaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

İnşallah birleşmezler, battle yoluna ayrı devam eder...

Yoksa toplanıp 10 kişi nereden bulucaz.

10 kişi ne alaka birşey mi kaçırdım?
  • en ucuzları 199 tl
  • almanyada o iş
  • quote:

BastCastle_NB_V1.03_uncompleted.7z

diğer bir forumda jedi07 anlatımı var istenilen ip tv yi açıyor forex r6a açamıyor cannot play media file diyor bu cihazda aynı sorun var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kreizehn

quote:

BastCastle_NB_V1.03_uncompleted.7z

diğer bir forumda jedi07 anlatımı var istenilen ip tv yi açıyor forex r6a açamıyor cannot play media file diyor bu cihazda aynı sorun var mı

Evet diğer forumdaki anlatımda çalışıyordu.
    Ama yukarıdaki yazdığın gibi Forexde Çalışmıyor duumu yok. Bende şuan bu cihazdan var zaten.
    R1 de var o ayrı. Bildiğim kadarı ile zaten Jedi07 de forex ile test ettikten sonra o anlatımı hazırlamıştı.
    Bir ara çok aramıştık nasıl çalışır durumunu ...

ben yakın zamanda denemedim. iptv linklerinin sağlam olduğuna eminmisin öncelikle ?
    sağlamsa desteklenmeyen protokoldeki bir yapıda iptv yayını olabilir.

Örneğin ,
    m3u8 mp2t .. gibi

gerçi yukarıdakini bende denemedim ama yeni çıkmış bir yapı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 23 Şubat 2013; 18:37:19 >

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.