Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YOĞUN İSTEK ÜZERİNE PMLER DOĞRULTUSUNDA

Daha önceden auron ekibine verilen izin, Resmi Distrübitör firması olan 'Sancak Bilgisayar'' Firmasından, modlu yazılım
    yapımı izni doğrultusunda;

Bir aksilik çıkmadığı sürece şimdilik ekip tarafından alınan kararlar doğrultusunda aralık ayının ilk haftalarında egreat marka serilerinin
    auron yazılımlarının kaldığı yerden desteğe devam etmesine

1)Auron şartlarının kabulu yada şartların hazırlanmadan (kullanıcı şartları kabul etmeden) direk linklerin internet aracılığı ile yayınlanması
    kararları netlik kazanmadan ekipce görüşülmektedir.Burdaki amaç yazılımı kullanacak kişilerin en kısa yoldan nasıl yazılım edindirilmesidir
    auron hizmeti auron ekipce tartışılmaktadır.

2)yazılımda çalışacak ekibin ve bu ekibe bağlı kişilerin toparlanması hangi kişilerin ekipte yer alması varsa yabancı ülkelerden ekibe
    uzman kişilerin transferi varsa ekibe katılacak kişilerin belirlenmesi için kararlar ilerki zamanlarda netlik kazanacaktır.Şu an için
    ekip oluşturma çabaları başlatılmıştır ekip sayısı istenilen sayıya ulaşmamıştır.

3)Auron yazılımlarına ek olarak genel auron yazılımlarından başka auron ekibine kullanıcıların özel yazılım talep etmeleri
    doğrultusunda kullanıcıların banka hesabına 5 Tl karşılığında yazılım talepte bulunabilirler.Kullanıcılardan elde edilen gelirler
    doğrultusunda T.C devletine bağlı yardım derneklerine, vakıflarına, kimsesiz çocuklar vakfına, kanser ,verem, doğal afetlerden
    zarar gören yardım kuruluşlarına, türk hava kurumu, huzur evi..vs gibi akla gelen hayır kurumlarına bağış yapılacaktır.
    Bu bağışlardan elde edilen makbuzlar sahtekarlığın önüne geçmek için bir nushası sancak bilgisayar firmasına bir nushası ise auron
    ekibinde kalacaktır.Bu fikir şu an için sancak bilgisayar firması bilgilendirilmemiştir.İlerki aşamalarda özel yazılım yapımı netlik
    kazandığı zaman sancak bilgisayar firması bilgilendirilecektir.

Bu özel yazılımların hazırlanıp hazırlanmaması kararı ise netlik kazanmamıştır.İlerki aşamalarda netlik kazanıp
    siz kullanıcılar bilgilendirilecektir.

Hepinize Kolay gelsin.

Gönüllü auron ekibi kaliteli hizmet temennisiyle....

Saygılarımızla...

• R6S'ime Bast Castle v1.01 [Compression LZMA2] for 1186 chip only !'i yükledim, ama alet uzaktan kumandayı görmez oldu. Sadece açma/kapama tuşunu görüyor. Ne yapmalıyım?

Edit : v1.00'ı denedim, bu sefer uzaktan kumandayı gördü, yalnız ileri sarma geri sarma çubuğu yokolduğu için sevmedim, ayrıca NFS client çalışmıyor. Siliyorum ve Egreat v2.2'ye dönüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor James -- 21 Kasım 2012; 22:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Taban olarak R6S firmware alınmış. Yani çalışmama ihtimali var. En azından çalışsa bile display bozuk olacaktır o kesin.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

AVATAR + MEN IN BLACK 2012 + IMMORTALS ( 3D Modunda ve harici altyazı ile ) hiç takılmadan oynatıyor

Acele etmeden , şu yazılımı iyice bir kurcalamak gerekir !

Ses olarak HD ses modlu olarak deneme şansınız var mıdır? Tabi halihazırda AVR ile deneme yapma şansınız varsa.

Bir de yukarıda da sormuştum ama bu R6S fw leri Himedia ya da kurulabilir mi acaba?

not: Sayfaya baktım şöyle bir ibare var:

Yet another firmware for Realtek based media players. New root with uclib 30 (and Mips R2 instructions), renewed busybox and kernel. And other various utilities and modifications. IPTV ready.

"Realtek bazlı media player için yazılım diyor" ilk cümlede. Yoksa sadece R6S için midir ki?

Hocam linkteki sayfada yazan şu nokta varya;

"Firmware developed by Apacer AL460 to 1073, Noontec A6-II for 1185 and 1186 Egreat R6S [size=3]but it also can be put on other players, of course at your own risk. For this special set irfake c set of buttons that are used if necessary can be tailored to a different console. See detailed project irfake."

Burda diğer playerlara da uygulanabilir diyor.

Bunun nasıl yapılacağı ile ilgili bir bilgi var mıdır? Yani bunu Realtek 1186 Himedia 900 serisine de uygulayamaz mıyız acaba?

Şayet sorma şansın varsa, sorabilir misin bu durumu ?

Adamın elinde Himedia olmadığını biliyorum, forumda test ettiği cihazların listesini vermişti Himedia aralarında yoktu. Türkiye'de bilinmeyen aynı çip kullanan birkaç değişik marka ile egreat vardı. Yani bu aşamada deneyip görmek lazım. Belki bu konuda Sancak Bilgisayar deneme yapıp Himedia kullanıcılarına sonucu söyleyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: imtr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

buyukbang , bu yazılım gurubu ile temasa geçip aşağıdaki ekletebilirsek , harika olur

1) türkçe menü eklenmesi
    2) altyazı renk , konum , boyut vs... ayarlarının yapılabilmesi
    3) futubox tarzı platformları eklenmesi

Farkettim ki iki şeyde yanılmışız:

Birincisi adamlar değil, sadece sekator nickli tek bir kişi bu yazılımı geliştiriyor. Yani bir ekip yok ortada. Ama Moservices isimli sitenin forumunda başlığı çok popüler, takipçisi maddi manevi destekçileri var. Bende orayı okuyup daha neler yapılabiliyor bu yazılımda onu anlamaya çalışıyorum. Rusça olduğu için google translate ile zor oluyor tabii. Şu ana kadar gördüğüm, bizim bildiğimizden çok daha fazla eklentiler kurulabiliyor bu yazılıma:

https://sites.google.com/site/farvoice/about_en

Ayrıca anladığım kadarıyla adam Rus değil Ukraynalı :)

Arkadaşlar rus yazılımda önemli bir eksiği atlıyoruz.

Bir film izlerken sağ ok veya sol ok ile çıkan bar'da hızlı ileri kaydırma tamamen yok olmuş. Sadece bildiğimiz ileri geri standart tuşu var ki - hangi dk'da olduğumuzu hiç göstermiyor.
    Bence önemli bir eksiklik

ohoo olmaz o zaman

Yok aslında oluyor :)

Yöntem 1: Önce info tuşuna basın, sonra sağ/sol ok ile ilerleyin. Gittiğiniz dakika saniyeyi bu şekilde görebiliyorsunuz.

Yöntem 2: Film izlerken menü tuşuna basın, GOTO seçeneğini seçin. Buradan filmin istediğiniz dakika ve saniyesine gidebilirsiniz.

Birde bu menü tuşuyla gördüğümüz menüde en altta Custom Zoom var. Buraya girilen değer kaydediliyor ve sonraki kullanımlarınızda yeni değer girmek zorunda kalmıyorsunuz. Ben 21:9 formatta olan filmlerde TV'mde siyah bant kalmasını sevmiyorum, bunun için %126 zoom yapmak gerekiyor. Bast Castle'da bunu bir kere ayarlayığ devamlı aynı değeri kullanabiliyorum. Bu orjinal yazılımda böyle değil, tek tek 26'ya kadar tıklamak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 21 Kasım 2012; 23:20:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: imtr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

buyukbang , bu yazılım gurubu ile temasa geçip aşağıdaki ekletebilirsek , harika olur

1) türkçe menü eklenmesi
    2) altyazı renk , konum , boyut vs... ayarlarının yapılabilmesi
    3) futubox tarzı platformları eklenmesi

Farkettim ki iki şeyde yanılmışız:

Birincisi adamlar değil, sadece sekator nickli tek bir kişi bu yazılımı geliştiriyor. Yani bir ekip yok ortada. Ama Moservices isimli sitenin forumunda başlığı çok popüler, takipçisi maddi manevi destekçileri var. Bende orayı okuyup daha neler yapılabiliyor bu yazılımda onu anlamaya çalışıyorum. Rusça olduğu için google translate ile zor oluyor tabii. Şu ana kadar gördüğüm, bizim bildiğimizden çok daha fazla eklentiler kurulabiliyor bu yazılıma:

https://sites.google.com/site/farvoice/about_en

Ayrıca anladığım kadarıyla adam Rus değil Ukraynalı :)

Arkadaşlar rus yazılımda önemli bir eksiği atlıyoruz.

Bir film izlerken sağ ok veya sol ok ile çıkan bar'da hızlı ileri kaydırma tamamen yok olmuş. Sadece bildiğimiz ileri geri standart tuşu var ki - hangi dk'da olduğumuzu hiç göstermiyor.
    Bence önemli bir eksiklik

ohoo olmaz o zaman

Yok aslında oluyor :)

Yöntem 1: Önce info tuşuna basın, sonra sağ/sol ok ile ilerleyin. Gittiğiniz dakika saniyeyi bu şekilde görebiliyorsunuz.

Yöntem 2: Film izlerken menü tuşuna basın, GOTO seçeneğini seçin. Buradan filmin istediğiniz dakika ve saniyesine gidebilirsiniz.

Birde bu menü tuşuyla gördüğümüz menüde en altta Custom Zoom var. Buraya girilen değer kaydediliyor ve sonraki kullanımlarınızda yeni değer girmek zorunda kalmıyorsunuz. Ben 21:9 formatta olan filmlerde TV'mde siyah bant kalmasını sevmiyorum, bunun için %126 zoom yapmak gerekiyor. Bast Castle'da bunu bir kere ayarlayığ devamlı aynı değeri kullanabiliyorum. Bu orjinal yazılımda böyle değil, tek tek 26'ya kadar tıklamak gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

Taban olarak R6S firmware alınmış. Yani çalışmama ihtimali var. En azından çalışsa bile display bozuk olacaktır o kesin.

quote:

quote:

AVATAR + MEN IN BLACK 2012 + IMMORTALS ( 3D Modunda ve harici altyazı ile ) hiç takılmadan oynatıyor

Acele etmeden , şu yazılımı iyice bir kurcalamak gerekir !

Ses olarak HD ses modlu olarak deneme şansınız var mıdır? Tabi halihazırda AVR ile deneme yapma şansınız varsa.

Bir de yukarıda da sormuştum ama bu R6S fw leri Himedia ya da kurulabilir mi acaba?

not: Sayfaya baktım şöyle bir ibare var:

Yet another firmware for Realtek based media players. New root with uclib 30 (and Mips R2 instructions), renewed busybox and kernel. And other various utilities and modifications. IPTV ready.

"Realtek bazlı media player için yazılım diyor" ilk cümlede. Yoksa sadece R6S için midir ki?

Hocam linkteki sayfada yazan şu nokta varya;

"Firmware developed by Apacer AL460 to 1073, Noontec A6-II for 1185 and 1186 Egreat R6S [size=3]but it also can be put on other players, of course at your own risk. For this special set irfake c set of buttons that are used if necessary can be tailored to a different console. See detailed project irfake."

Burda diğer playerlara da uygulanabilir diyor.

Bunun nasıl yapılacağı ile ilgili bir bilgi var mıdır? Yani bunu Realtek 1186 Himedia 900 serisine de uygulayamaz mıyız acaba?

Şayet sorma şansın varsa, sorabilir misin bu durumu ?

Adamın elinde Himedia olmadığını biliyorum, forumda test ettiği cihazların listesini vermişti Himedia aralarında yoktu. Türkiye'de bilinmeyen aynı çip kullanan birkaç değişik marka ile egreat vardı. Yani bu aşamada deneyip görmek lazım. Belki bu konuda Sancak Bilgisayar deneme yapıp Himedia kullanıcılarına sonucu söyleyebilir.

@Sancak Bilgisayar,

Bu yazılım ve Himedia 900 denemesi için destek verme şansınız var mıdır?

• İyi Akşamlar. Bast-Castle bu imagei bir türlü kuramadım. İnstall error veriyor. Kürdan yöntemiylre kurulmayacakmı ?
    Egreat R200S kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giriftar40 -- 21 Kasım 2012; 23:49:28 >
  • Yogun istek mi? Haberiniz yok galiba ati alan coktan uskudari gecti. Siz once forumdan 10 kisi bulun da sonra karar verin ekip kurup kurmamaya :)
  • quote:

Bazı usb hdd'ler bilhassa 2.5 modelleri 2.5.6 yazılımı ile uyumsuzluk yapabiliyor.
    Onun için ya 2.2.8.0 yazılımına dönün veya son beta yazılım kurup onunla deneyin.

2.2.8.0
    http://www.mediafire.com/download.php?mn3mh0nty8md88b

2.6.7.0 Beta
    http://www.mediafire.com/download.php?e4u97pn8zad7mql

@ sancak bilgisayar ,

2.2.8.0 yazılımına döndüm, usb hdd 2.5"'lerde sorun çıkmaya devam ediyor. yani, görüntü donuyor kalıyor, cihazı kapatıp açmak gerekiyor.

2.6.7.0 Beta'yı deneyeceğim bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trevor James

quote:

Bazı usb hdd'ler bilhassa 2.5 modelleri 2.5.6 yazılımı ile uyumsuzluk yapabiliyor.
    Onun için ya 2.2.8.0 yazılımına dönün veya son beta yazılım kurup onunla deneyin.

2.2.8.0
    http://www.mediafire.com/download.php?mn3mh0nty8md88b

2.6.7.0 Beta
    http://www.mediafire.com/download.php?e4u97pn8zad7mql

@ sancak bilgisayar ,

2.2.8.0 yazılımına döndüm, usb hdd 2.5"'lerde sorun çıkmaya devam ediyor. yani, görüntü donuyor kalıyor, cihazı kapatıp açmak gerekiyor.

2.6.7.0 Beta'yı deneyeceğim bugün.

Egreat 2.6.8
    http://www.sendspace.com/file/ykku73

Rus modlu yazılımı
    http://bast-castle.googlecode.com/files/install_1186_n2.7z

• quote:

Egreat 2.6.8
    http://www.sendspace.com/file/ykku73

Rus modlu yazılımı
    http://bast-castle.googlecode.com/files/install_1186_n2.7z

2.6.8 yeni mi? Ben kaçırmışım. Deneyen var mı?

• 2.6.8 de display sorunu var mi?
  • 2.6.8 Egreat R6S beta serisinin sanırım son versiyonu ve display sorunu yok.
    zira üreticinin orjinal versiyonu.
  • quote:

2.6.8 Egreat R6S beta serisinin sanırım son versiyonu ve display sorunu yok.

Bu linkte goremeyince sorma geregi hissettim :)

http://en.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html

Ruslarin yazilimi muthis ama android'de denemem gereken bi kac sey var, o yuzden tekrar orjinal yazilima donmem gerekiyor.
  • quote:

Himedia 900 ile yukarıdaki şekilde bir mesajım vardı size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giriftar40

İyi Akşamlar. Bast-Castle bu imagei bir türlü kuramadım. İnstall error veriyor. Kürdan yöntemiylre kurulmayacakmı ?
    Egreat R200S kullanıyorum.

Burada aynı soruyu yazara sormuş bir R200 sahibi. Google translate'ten tam net anlaşılmıyor ama anladığım kadarıyla daha düşük boyutlu bir flash disk ile yükleyin diyor. Ben 1GB FAT16 formatlı flash disk ile kurdum.

http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fmoservices.org%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Ff%3D29%26t%3D1157%26start%3D400

• quote:

quote:

Himedia 900 ile yukarıdaki şekilde bir mesajım vardı size.

Sancak'ın bunu test etmesi her türlü gerekiyor ama sorularıma ekledim, bugün tüm sorularımı toparlayıp şu adreste sordum. Takip etmek isteyebilirsiniz:

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&twu=1&u=http://moservices.org/forum/viewtopic.php%3Ff%3D29%26t%3D1157%26sid%3D482ca9e273e2198c6a5598d0197a7733%26start%3D400&usg=ALkJrhhvjAdEW2LSGNjU8ZGB2cVkcMtEAA

İstekleri, soruları olan arkadaşlar bu linkten yazara ulaşabilirsiniz.

• Hocam, siralamissin sorulari valla :) Insallah usenmez de tek tek cevap verir :)
  • arkadaşlar bende bu cihaz var ama bilinçli bir şekilde almadım medya oynatıcı ihtiyacım vardı bu ürün popüler olunca tercih ettim. Bu cihazı alanlar film izlemek dışında başka hangi özelliğini kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Bu linkte goremeyince sorma geregi hissettim :)

http://en.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html

ben hâlâ göremiyorum. 2.6.8'e nasıl ulaştınız?

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.