Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kormemis

himedia ile egreat arasında görüntü haricinde bir farklılık var mı ?

takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalizmar

Arkadaşlar bu güncel v2.6.9.2 yazılımını kürdan yöntemi ile yükleyip cihaz açılıp kapandıktan sonra versiyon hep v2.6.4 görünüyor.Ben mi güncellemeyi beceremiyorum acaba?

2.6.9.2 yazılımını yükleyemedim ama 2.6.7 fw yi yükleyebildim.Herhalde 2.6.9.2 bizim R6S cihaza uymadı veya hatalı...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu güncel v2.6.9.2 yazılımını kürdan yöntemi ile yükleyip cihaz açılıp kapandıktan sonra versiyon hep v2.6.4 görünüyor.Ben mi güncellemeyi beceremiyorum acaba?

2.6.9.2 yazılımını yükleyemedim ama 2.6.7 fw yi yükleyebildim.Herhalde 2.6.9.2 bizim R6S cihaza uymadı veya hatalı...

2.6.9.2 bende indirdim senin mesajın üzerine yüklemedim bu versiyonu yükleyip deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

takip

alabiliyorsan himedia al daha az takılıyor egreate göre hatta diski sata bağlarsan ve hd sesle işin yoksa hiç takılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

takip

alabiliyorsan himedia al daha az takılıyor egreate göre hatta diski sata bağlarsan ve hd sesle işin yoksa hiç takılmıyor

hd sesle işin yoksa derken...
  • yani hdmi üzerinden avrye ses aktarmayacaksan direkt tv ya da optikten alacaksan sesi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

yani hdmi üzerinden avrye ses aktarmayacaksan direkt tv ya da optikten alacaksan sesi sorun yok

sadece HDMI ile tvden alacam sesi , tek derdim bluray performansı ve dış görüntüsü , egreatin çok kötü bi tasarımı var
  • merhaba arkadaslar egreat r6s media playerım ve LG 42LW5590 tv m var ve ses sisstemi almak istiyorum 5+1 yada 7+1 olarak. Ses sistemleri hep kendi dvd yada bd player ları ile birlikte satılıyor ve ses sistemi konusunda pek bi bilgim yok. suan bi ses sistemi alacağım ama nasıl bağlayacagımı ve alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda acil desteğinizi rica ediyorum birazdan gidip ses sistemi alacağım. önerilerinizi rica ediyorum. Tallboy lu bi ses sistemi olsun istiyorum sırf görüntüsü hoşuma gittiği için. Egreat r6s yi nasıl home theater a baglayacağım ses sisteminin hangi özelliklerinin ve girişlerinin olması gerekiyor. Yardımınızı acilen bekliyorum bugün almam gerekiyor da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredeviled

merhaba arkadaslar egreat r6s media playerım ve LG 42LW5590 tv m var ve ses sisstemi almak istiyorum 5+1 yada 7+1 olarak. Ses sistemleri hep kendi dvd yada bd player ları ile birlikte satılıyor ve ses sistemi konusunda pek bi bilgim yok. suan bi ses sistemi alacağım ama nasıl bağlayacagımı ve alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda acil desteğinizi rica ediyorum birazdan gidip ses sistemi alacağım. önerilerinizi rica ediyorum. Tallboy lu bi ses sistemi olsun istiyorum sırf görüntüsü hoşuma gittiği için. Egreat r6s yi nasıl home theater a baglayacağım ses sisteminin hangi özelliklerinin ve girişlerinin olması gerekiyor. Yardımınızı acilen bekliyorum bugün almam gerekiyor da.

Optik giriş olması gerekli. Eğer hdmi dan pass yapabiliyorsa o da olabilir. LG ses sistemlerinin bazılarında hem optik giriş var hem de hdmi pass var. Ama dikkat et optik giriş olacak. Bazılarında optik çıkış oluyor onunla karıştırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

merhaba arkadaslar egreat r6s media playerım ve LG 42LW5590 tv m var ve ses sisstemi almak istiyorum 5+1 yada 7+1 olarak. Ses sistemleri hep kendi dvd yada bd player ları ile birlikte satılıyor ve ses sistemi konusunda pek bi bilgim yok. suan bi ses sistemi alacağım ama nasıl bağlayacagımı ve alırken nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda acil desteğinizi rica ediyorum birazdan gidip ses sistemi alacağım. önerilerinizi rica ediyorum. Tallboy lu bi ses sistemi olsun istiyorum sırf görüntüsü hoşuma gittiği için. Egreat r6s yi nasıl home theater a baglayacağım ses sisteminin hangi özelliklerinin ve girişlerinin olması gerekiyor. Yardımınızı acilen bekliyorum bugün almam gerekiyor da.

Optik giriş olması gerekli. Eğer hdmi dan pass yapabiliyorsa o da olabilir. LG ses sistemlerinin bazılarında hem optik giriş var hem de hdmi pass var. Ama dikkat et optik giriş olacak. Bazılarında optik çıkış oluyor onunla karıştırma.

teşekkür ederim optik giriş olmasına dikkat edicem. hdmi dan pass yapıp yapamadığını nasıl anlayacağım? birde bağlantı şekli nasıl olacak ses sistemini tv ye mi bağlayacağım yoksa r6s ye mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Orijinalden alıntı: orchant

quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

ya arkadaşlar aranızda hd kanalları, adult kanalları, türkçe kanalları izleyebileniniz var mı?
    ben son sürümünü yükledim, sadece çin ve polonya kanalları gözüküyor, onlar da açılmıyor. nasıl üzeltebilirim? bi yardım edin lütfen :(

Direkt ana menüden girmeye çalışıyorsunuz sanırım. Uygulamaların altından canlı tv'ye girip bir deneyin. Gerçi dün akşam denediğimde bende de hiç bir kanal açılmadı ya, neyse.

Bende uygulamalar bölümünden Yüksek kaliteli tv 2 ye girdiğimde Giriş diye bir bölüm çıkıyor ve futubox şifresi soruyor. Önceki şifre ya değişmiş yada başka bir sorun var. sancakbilgisayar a pm attım ama henüz bir cevap yok.

uygulamalarda livetv var.
    abancı ve yerki live tv var.
    yerli de pek çok kanal açılıyor ancak.
    yabancı tv de rtmpe- http,rtmp- mms http rtmp gibi secenekler var ancak hiçbiri göstermiyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exe2000

quote:

Orijinalden alıntı: orchant

quote:

ya arkadaşlar aranızda hd kanalları, adult kanalları, türkçe kanalları izleyebileniniz var mı?
    ben son sürümünü yükledim, sadece çin ve polonya kanalları gözüküyor, onlar da açılmıyor. nasıl üzeltebilirim? bi yardım edin lütfen :(

Direkt ana menüden girmeye çalışıyorsunuz sanırım. Uygulamaların altından canlı tv'ye girip bir deneyin. Gerçi dün akşam denediğimde bende de hiç bir kanal açılmadı ya, neyse.

Bende uygulamalar bölümünden Yüksek kaliteli tv 2 ye girdiğimde Giriş diye bir bölüm çıkıyor ve futubox şifresi soruyor. Önceki şifre ya değişmiş yada başka bir sorun var. sancakbilgisayar a pm attım ama henüz bir cevap yok.

uygulamalarda livetv var.
    abancı ve yerki live tv var.
    yerli de pek çok kanal açılıyor ancak.
    yabancı tv de rtmpe- http,rtmp- mms http rtmp gibi secenekler var ancak hiçbiri göstermiyor?

Dostum yabancı hd kanalları izlemek için ayda 20 tl ödeme karşılığında futubox alabilirsin. Ben sadece adult kanallar için üye oldum paşa paşa izliyorum süper yayın yapıyorlar özellikle red light ve hustler ! Böyle ortalıkta dolaşan uydurma şifreyle uğraşmak yerine paranı ver takıl mis gibi

• ya bu egreati alıp tv nizin altına , salonunuza nasıl koyuyorsunuz , çok kötü görünmüyor mu ?

bi tek ben böyle düşünüyorum galiba ,piyasada hiç himedia olmaması da bi enteresan
  • quote:

ya bu egreati alıp tv nizin altına , salonunuza nasıl koyuyorsunuz , çok kötü görünmüyor mu ?

bi tek ben böyle düşünüyorum galiba ,piyasada hiç himedia olmaması da bi enteresan

sen 1000 kusur tl ver dune hd max alan güzel gözükür ama 3d.iso göstermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ya bu egreati alıp tv nizin altına , salonunuza nasıl koyuyorsunuz , çok kötü görünmüyor mu ?

Dostum eve biblo mu alıyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eddy123

quote:

teşekkür ederim optik giriş olmasına dikkat edicem. hdmi dan pass yapıp yapamadığını nasıl anlayacağım? birde bağlantı şekli nasıl olacak ses sistemini tv ye mi bağlayacağım yoksa r6s ye mi?

Yeni ses sistemlerinin birçoğunda hdmi passthrought var zaten. Eğer hdmi den bağlayacağım diyorsan 2 tane hdmi kablosu alacaksın. İlk başta R6S den Ses siteminin anfisinin hdmi in portuna giriş yapacaksın. Sonra diğer hdmi kablosunu da anfinin hdmi out kısmına takacaksın onun diğer ucunu da tv ye takacaksın. Eğer 2 hdmi kablosuyla uğraşmam ben diyorsan. Optik kablo al bir tane. Onun bir ucunu R6S ye tak. Diğer ucunu da anfiye tak. R6S nin ayarlar kısmının ses ayarlarından spdif out kısmından raw seçeneğini seç yine ses ayarlarından 5.1 seç tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

quote:

sen 1000 kusur tl ver dune hd max alan güzel gözükür ama 3d.iso göstermez

farkettiyseniz hi-media ile egreat markalarını karşılaştırdım.
  • quote:

Valla cihaz o kadar küçük ki, zaten tv'nin altında pek görünmüyor :)
  • küçücük bir şeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: decsan
    Maalesef bu sorun bir çok USB hdd ile yaşanıyor.
    Çözümler ise çeşit çeşit.
    1- HDD değiştirip deneyin.
    2.5" iomega hdd kutuma 320 GB samsung hdd koydum mükemmel çalıştı ancak içindeki diski 100gb Hitachi ile değiştirince yada 320 gb WD harici diskimi takınca sürekli "GÜVENLİ KALDIRILMAYAN HDD BAĞLANTISI" mesajı geliyor.
    2- Esata HDD kullanın.
    3- Ağ üzerinden film izleyin.
    4- USB flasha kopyalayıp izleyin.
    5- Cihazı iade edin :)

Merhaba,

Harici HDD olmadığı için uzun süredir kullanamadığım Egreat R6S için aşağıda fotosu bulunan Western Digital My Passport 1TB ürünü edinmeyi düşünüyorum.

Acaba bu ürünle R6S stabil çalışmakta mıdır?

Şimdiden teşekkürler,

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.