Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buyukbang

Bu arada auron yazılımıyla gelen programlar menüsünün altındaki SRJG JUKEBOX' herkese tavsiye ediyorum. Düzgün isimlendirilmiş ayrı klasörlerde bulunan tüm filmlerimi buldu.

Jukebox'tan 3d iso oynatmayı denediniz mi? Ben denediğimde 2d olarak başlattı filmleri. Acaba bir ayarı mı var gözden kaçırdığım diye merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Bu arada auron yazılımıyla gelen programlar menüsünün altındaki SRJG JUKEBOX' herkese tavsiye ediyorum. Düzgün isimlendirilmiş ayrı klasörlerde bulunan tüm filmlerimi buldu. Sayfa geçişleri (ki sayfa olarak tamamen jpeg oluşturuluyor, hız açısından akıllı bir tasarım) böyle bir cihaz için çok çok hızlı. Aynen linkteki gibi:

@Miralay25, sanırım SRJG'de İngilizce dil dosyasını düzenleyip Türkçeleştirmişsiniz. Ben şahsen cihazda terimlere daha aşina olduğum için ingilizce dili tercih ediyorum. sonraki sürümlerde romence vs gibi diğer dil dosyalarından birini ezip, ingilizce dil dosyasını orjinal haliyle bırakırsanız çok hoş olur. Tabii size külfet getirmeyecekse.

Benhttp://code.google.com/p/srjg adresinden orjinal ingilizce dil dosyasını indirip, cihazda /data/srjg dizini altındaki Türkçeleştirilmiş olanının üstüne atarak konuyu kendim için çözdüm.

Bu program çok çok başarılı ! Ama iyi bir sonuç almak için dosyalarınız düzgün bir şekilde isimlendirilmiş klasörlerde olmalı.

hocam bu ekipteki bayan khai young arkadaşımız türkçeleştirmiş, ben genel emir veriyorum onlar ayarları yapıyorlar.
    ingilizceye gerek duyulmamış türkçeden şaşmayın

ingilizce için ayrı bir script hazırlamak gerekiyor bu da ayrı bir yazılım çıkması demek oda bundan sonra olmaz.

üzgünüm keşke baştan demiş olsaydınız.

Yok tabiiki çıkan yazılımlar için demedim, böyle birşey için onca zahmete gerek yok. Ama ilerki yazılımlar için bir kenara not düşerseniz sevinirim.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 16 Ekim 2012; 20:29:12 >

• quote:

quote:

quote:

Bu arada auron yazılımıyla gelen programlar menüsünün altındaki SRJG JUKEBOX' herkese tavsiye ediyorum. Düzgün isimlendirilmiş ayrı klasörlerde bulunan tüm filmlerimi buldu. Sayfa geçişleri (ki sayfa olarak tamamen jpeg oluşturuluyor, hız açısından akıllı bir tasarım) böyle bir cihaz için çok çok hızlı. Aynen linkteki gibi:

@Miralay25, sanırım SRJG'de İngilizce dil dosyasını düzenleyip Türkçeleştirmişsiniz. Ben şahsen cihazda terimlere daha aşina olduğum için ingilizce dili tercih ediyorum. sonraki sürümlerde romence vs gibi diğer dil dosyalarından birini ezip, ingilizce dil dosyasını orjinal haliyle bırakırsanız çok hoş olur. Tabii size külfet getirmeyecekse.

Benhttp://code.google.com/p/srjg adresinden orjinal ingilizce dil dosyasını indirip, cihazda /data/srjg dizini altındaki Türkçeleştirilmiş olanının üstüne atarak konuyu kendim için çözdüm.

Bu program çok çok başarılı ! Ama iyi bir sonuç almak için dosyalarınız düzgün bir şekilde isimlendirilmiş klasörlerde olmalı.

hocam bu ekipteki bayan khai young arkadaşımız türkçeleştirmiş, ben genel emir veriyorum onlar ayarları yapıyorlar.

ingilizce için ayrı bir script hazırlamak gerekiyor bu da ayrı bir yazılım çıkması demek oda bundan sonra olmaz.

Yok tabiiki çıkan yazılımlar için demedim, böyle birşey için onca zahmete gerek yok. Ama ilerki yazılımlar için bir kenara not düşerseniz sevinirim.

Saygılar..

unuturum sen bana bunla ilgili pm gönder hatırlat

• quote:

Orijinalden alıntı: orchant

quote:

Bu arada auron yazılımıyla gelen programlar menüsünün altındaki SRJG JUKEBOX' herkese tavsiye ediyorum. Düzgün isimlendirilmiş ayrı klasörlerde bulunan tüm filmlerimi buldu.

Jukebox'tan 3d iso oynatmayı denediniz mi? Ben denediğimde 2d olarak başlattı filmleri. Acaba bir ayarı mı var gözden kaçırdığım diye merak ediyorum.

Hocam şahsen direk başlatma olayını ben pek beğenmedim. Sadece bu söylediğiniz değil, başka can sıkıcı noktalarda var: Farklı bir player arayüzü açılıyor ve altyazı, ses değişimi vs diğer tüm menüler bu playerda eksik.

Ben bu jukebox'ı şu an sadece film seçme için kullanıyorum. Filmi seçtikten sonra ilgili klasöre gidip başlatmayı tercih ediyorum.

Anladığım kadarıyla bu SRJG diğer realtek'ler için yazılmaya başlanmış, player kısmı R6S'e tam uyumlu değil. Ama bunun R6S'e uygunlaştırılmasının çok güç olacağını hiç zannetmiyorum, umarım yanılmam. Vaktim olunca bir ara SRJG'nin kodlarını inceleyip, yapabilirsem player'ı R6S'in orjinal player'ına yönlendirmeye çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 16 Ekim 2012; 20:35:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar..

unuturum sen bana bunla ilgili pm gönder hatırlat

Tamamdır

• Arkadaşlar pmden yazılımların arasındaki farkı sormayın konuda detaylı anlattım
  • yazılımı indirme linklerine geçemiyorum sebebi ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

yazılımı indirme linklerine geçemiyorum sebebi ne olabilir.

linkler sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: giacomini

quote:

Orijinalden alıntı: sekor

s.a arkadaşlar sony 40hx850 tv için egreat r6s cihazı düşünüyorum herhangi bir uyumsuzluk olurmu veya bilindik bir marka mı almalıyım.amacım usb girişine hdd bağlayıp 1080p film izlemek oynatmada takılmalar falan olmasın istiyorum.yardımcı olurmusunuz.

Egreat için bişey diyemem ama tabii ki daha bilindik bi TV almanda fayda var...:) Cihazı rahatça alıp kullanabilirsin arkadaşım,herşeyi okuyor takılmadan,DD,DTS ses çözücü mükemmel çalışıyor.Esata,USB 2.0,USB 3.0 bağlantıları seçeneklerini arttırıyor,örn: harici DVD Rom bağladım DVD vd diğer dosyaları (avi,divx vs)çatır çatır okuyor..

ben tv yi aldım zaten sony 40hx850 bunu için media oynatıcı olarak egreat r6s tv me uyumsuzluk gibi bir durum olabilirmi.zaten ne için aldığımı yukarıdaki mesajımda yazmıştım.

• quote:

quote:

quote:

s.a arkadaşlar sony 40hx850 tv için egreat r6s cihazı düşünüyorum herhangi bir uyumsuzluk olurmu veya bilindik bir marka mı almalıyım.amacım usb girişine hdd bağlayıp 1080p film izlemek oynatmada takılmalar falan olmasın istiyorum.yardımcı olurmusunuz.

Egreat için bişey diyemem ama tabii ki daha bilindik bi TV almanda fayda var...:) Cihazı rahatça alıp kullanabilirsin arkadaşım,herşeyi okuyor takılmadan,DD,DTS ses çözücü mükemmel çalışıyor.Esata,USB 2.0,USB 3.0 bağlantıları seçeneklerini arttırıyor,örn: harici DVD Rom bağladım DVD vd diğer dosyaları (avi,divx vs)çatır çatır okuyor..

ben tv yi aldım zaten sony 40hx850 bunu için media oynatıcı olarak egreat r6s tv me uyumsuzluk gibi bir durum olabilirmi.zaten ne için aldığımı yukarıdaki mesajımda yazmıştım.

Hiçbir uyumsuzluk olmaz kardeşim,al gönül rahatlığıyla keyfini çıkar derim...Bi tavsiyem olacak ayrıca,varmı bilmiyorum ama TV için akım korumalı prizlerden kullanmalısın,stabil voltaj için gerekli.50-60 TL civarında bişey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiçbir uyumsuzluk olmaz kardeşim,al gönül rahatlığıyla keyfini çıkar derim...Bi tavsiyem olacak ayrıca,varmı bilmiyorum ama TV için akım korumalı prizlerden kullanmalısın,stabil voltaj için gerekli.50-60 TL civarında bişey.

tamam kardeşim çok teşekkür ederim.almayı düşünüyorum zaten.

• quote:

quote:

hocam harici dvd rom u hangi kabloyla bağladınız ? ayrıca cihaza harici bd rom bağlanabiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

quote:

quote:

hocam harici dvd rom u hangi kabloyla bağladınız ? ayrıca cihaza harici bd rom bağlanabiliyor mu ?

Samsung marka DVD writer combo, USB ara kablosuyla bağlandı sorunsuz çalışıyor.BD yi denemedim,Egreat aldım 200 kaada,BD writer'a 300 bilmemkaç lira veremem..Hem ne gerek var artık...:))))

• Himedia 900a ile sürekli -Güvenli olmayan sürücü çıkarılması - USB şeklinde bir sorun yaşayıp 3D film izleyemiyorum. Aynı chipset kullanıldığı için oradaki mesajımı buraya da copy-paste yaptım.

Benzer bir sıkıntıyla karşılaşıp çözümünü bilen var mıdır acaba?

quote:

Himedia 900a beni deli etmek üzere.

Son olarak CS Firmware yerine Auron ekibinin fw sini sorunsuz olarak yükledim.

1 - Fakat 3D blu ray.iso oynatmaya başladığım anda kısa süre içerisinde alttaki hatayı alıyorum ve filmden atıyor.

-Güvenli olmayan sürücü çıkarılması - USB

veya

-Unsafe storage eject - USB

Ve bu problem yüzünden film falan izleyemiyorum.

Ayrıca Madagascar 3 filmi daha önceki gün takılmadan oynamaya başlayabiliyorken, şu anda gayet takılarak kesik kesik oynamaya başlıyor ve ardından yukarıdaki yazdığım hatayı verip filmden atıyor.

Bağladığım HDD 1,5 TB ve 3,5", yani prizli.

2- Ses problemi devam ediyor. Yine 3d bluray.iso çalışırken, herhangi bir altyazı ayarı falan yapmak için menüye vs. girdiğim anda ses gidiyor. Ardından ancak filme gömülü diğer bir sese geçiş yapıp, geri döndüğümde tekrar ses gelmeye başlıyor.

Valla ben bu mediaplayer da daha film falan izleyemedim bu yukarıda yazdıklarım sebebiyle. Ses olayı neyse, uğraştırsa da en azından bir yöntemi var ama HDD problemi çok sıkıcı. Ayrıca bu gidişle HDD mi bozacak diye korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: crsmsa

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Himedia 900a ile sürekli -Güvenli olmayan sürücü çıkarılması - USB şeklinde bir sorun yaşayıp 3D film izleyemiyorum. Aynı chipset kullanıldığı için oradaki mesajımı buraya da copy-paste yaptım.

Benzer bir sıkıntıyla karşılaşıp çözümünü bilen var mıdır acaba?

Merhaba,

Aynı sorunu R6S'i aldığımda bende yaşıyordum, sorunun elektrik beslemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Adaptörlü usb çoğaltıcı aldığımdan beri bir kere bile başıma gelmedi bilginize.
    Fakat benim HDD m zaten 3,5". Prizle çalışıyor, kendi elektrik beslemesi var yani.

• yeni resmi yazılımla ilgili bir gelişme yok sanırım
  • yeni yazılımda bence eskisi gbi ben pek bir fark göremedim hala takılmalar oluyor hatta bazı eskiklerinden bir tanesi aynı filmi bi önceki yazılımda mfimde misal 50 den fazla sesini yükseltemediğim eski yazılımda,şimdki yazılımda 60 lara veya 70 lere kadar çıkarsam tatmin ediyor sebebi nedir ? yazılımdaki ses formatı farklı bir şekildemi işleniyor ?
  • Asus O play air r3 bu cihazdan daha mı iyidir?
    http://www.yenicarsim.com/asus-oplay-air-r3-wireless-full-hd-media-player-1080p-internet-uzerinden-5000-tv-kanali-fm-radyo/media-player/id/1355713/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

yeni resmi yazılımla ilgili bir gelişme yok sanırım

sancak bilgisayar sesizliğe büründü,henüz cıkmadı.cıkınca haberimiz olur iyşallah,
    olmayabılırde veya geç haberimiz olabilir çünki egreat RS6 başlığı malesef,birilerinin eline geçmiş ve bu urunu alan insanlarla oyun oynar hale gelmiştir.
    iki günde bir yenı yazılım cıktı müjdesiyle insanlara filim izlemek yerıne,eskısını sil yenisini yukle,sorunları burada paylaş havasına sokulduk.
    ama yuklemeden önce benden ızın al,mutlaka haberim olsun yoksa kızarım uygulamalarıyla,
    bir yazılımda sesleri bozup turk bayrağı koymak,(yanlış anlaşılmasın türk bayrağından gurur duyarım ve önünde her zaman eğilirim)sonra sesleri düzeltip takılmaları coğaltmak,
    sonra farklı bır yazılım daha yaratıp, bununlada takılma sorunu yok ama sesler bozuk gıbı yazılım karmaşası yaratılmıştır..
    düşünün bir yazılım cıkıyor cıhazın ekranındakı yazılar okunmuyor,,nasıl bır hızdır bu ki cıkan yazılım hiç test edilmeden yayınlanıyor,,bizler bu hataları söyleyıncede tu kaka cocuk oluyoruz,
    hatda yetmiyor birileri tarafından cıddı tehdit edılıyoruz,üstüne 4 gunde uzaklaştırma alıyoruz..
    şimdi bu normal eleştirimi yazdım dıye gene tehdit edilebilirim,belkıde ceza alabılırım,kimbilir..bakalım beklıycez..

• selamlar bende aldım bu cihazdan 3d dosyalarını srt ile aynı klasorde sorunsuz calıstırdıgını duydum işina aslı sadece 3d ozelliği için alıyorum umarım sorun cıkarmaz mesajım bulunsun diyede yazdım hadi hayırlısı:D
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.