Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m1h11r

selamlar bende aldım bu cihazdan 3d dosyalarını srt ile aynı klasorde sorunsuz calıstırdıgını duydum işina aslı sadece 3d ozelliği için alıyorum umarım sorun cıkarmaz mesajım bulunsun diyede yazdım hadi hayırlısı:D

hayırlı olsun güle güle kullan,sıkıntın olursa elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

selamlar bende aldım bu cihazdan 3d dosyalarını srt ile aynı klasorde sorunsuz calıstırdıgını duydum işina aslı sadece 3d ozelliği için alıyorum umarım sorun cıkarmaz mesajım bulunsun diyede yazdım hadi hayırlısı:D

hayırlı olsun güle güle kullan,sıkıntın olursa elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz..

aynen buradan aldım bende fiyat baya uygundu :) teşekkürler yardım için umarım hiç sıkıntı cıkmaz yarın elime ulaşır herhalde hemen deneme yapar yazarım zaten:)
  • quote:

quote:

quote:

aynen buradan aldım bende fiyat baya uygundu :) teşekkürler yardım için umarım hiç sıkıntı cıkmaz yarın elime ulaşır herhalde hemen deneme yapar yazarım zaten:)

sıkıntı cıkmaz ama cıksada sancakbilgisayar ilgili bir firma,gereğini yapar,rahat ol iyi bir cıhaz aldın..

• arkadaşlar linklerde rar şifre yoktur.Tekrar tekrar istekde bulunmayın. Yaızlım linki almak için Başvuru yapacaksanız pmden başvurunuzu yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: alpkan
    Miralay yazılım çabaların iyi ama kök yazılım değişmeden çok bişi beklemiyorum

@alpkan seninde yazılım mahrumsuzluğun kalktı.İstediğin zaman auron şartlarını kabul ettiğinde yararlanabilirsin.Mevlana hazretlerinin sözü senin içinde geçerlidir.

doğru söylüyorsun kök yazılım ( çekirdek yazılımla ) bizim uğraşı alanımız değildir.Kapalı kaynak kodu ile yazıldığından ve egretda hiç bir yazılımcılar tarafından
    değiştirilmesini istemediğinden bizim uğraşımız alanı değildir.Eğer kök yazılımı biz yapıp yazılıma gömersek ozaman egreat r6s diye bir şey olmaz.
    O gördüğün film ..vs oynatma menüleri farklı olur babmbaşka bişe olur ve egreat anakartı ile çakışma olur mesala spdif kırmızı lambası yanmaz.
    İşlemci tanımaz ana sayfada siyah ekran gelişr ..vs hatalar olur.

Çekirdek yazılım nasıl yapılır dersen kendi ekibin adına Auron marka olarak bir cihaz imalat edip kendi fabrikalarımız olursa ozaman çekirdek yazılım çıkarırız.
    Buda milyon dolarla sahip olmamız gerekki fabrika kuralım.Buda imkansız birşey

tarzınız, uslubunuz ve yazdıklarınız çok itici.
    bu cihaza sahibim aldığım günden bu yana bu konuyu takip ediyorum.
    bugüne kadar bu sitede ne uzaklatırma aldım ne de kimseyle kişisel bir tartışmaya girdim.
    insanların bilgi paylaşacağı bu sayfayı kişisel egolarınızla okunmaz hale getiriyorsunuz.
    forum sayfasının üstüne kabus gibi çöktünüz
    ayar vermeler hizaya çekmeler.
    yok şartlarınız yok ekibiniz iyice can sıkıcı olmaya başladınız.
    neden bu çalışmanızı paylaştığınız yerde yazmıyorsunuz bunları.
    siz ve ekibiniz olmasa da cihazımız pekala çalışıyor.
    ve ne yaparsanız yapın official yazılımın çok ta ötesine geçen bir faydanız yok bence.

bundan sonra siz ve ekibinizden gelecek hiç bir yazılımı cihazıma kurmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: moneta
    tarzınız, uslubunuz ve yazdıklarınız çok itici.
    bu cihaza sahibim aldığım günden bu yana bu konuyu takip ediyorum.
    bugüne kadar bu sitede ne uzaklatırma aldım ne de kimseyle kişisel bir tartışmaya girdim.
    insanların bilgi paylaşacağı bu sayfayı kişisel egolarınızla okunmaz hale getiriyorsunuz.
    forum sayfasının üstüne kabus gibi çöktünüz
    ayar vermeler hizaya çekmeler.
    yok şartlarınız yok ekibiniz iyice can sıkıcı olmaya başladınız.
    neden bu çalışmanızı paylaştığınız yerde yazmıyorsunuz bunları.
    siz ve ekibiniz olmasa da cihazımız pekala çalışıyor.
    ve ne yaparsanız yapın official yazılımın çok ta ötesine geçen bir faydanız yok bence.

bundan sonra siz ve ekibinizden gelecek hiç bir yazılımı cihazıma kurmayacağım.

bu sizin tercihiniz auron yazılımlarını beğenende var yerin dibine sokanlarda.(2-3 kişi çekemeyenler) Tarzı uslubu bana öğretmeyin tarzımı uslubumu beğenende var.

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/mpage_4/f_/key_//tm.htm#67122359

askeri kışla değil burda kimseyi hizaya çekmiyoruz. Ona ban buna ban şuna ban diyenler asıl yazılımdaki amaçları
    ne ona bakmak lazım.Amacını bulamayan Böyle düşünen olursa orjinal yazılımları yüklesin biz kimseye zorla dayatma yapmıyoruz.
    Zaten orjinal yazılımlar dört dörtlük olsaydı biz olmazdık, gerçi asıl amacı belirsiz kişiler orjinal yazılımlardada umduğunu bulamıyor ya.
    Bu tür kişileri anlamak güç üstelik amacı olmayan kişiler tartışma çıkaranlardır ki kendini belli ediyor.

Az önce teşekkür mesajı gelenler arasında bir tanesi

Auron yazılımları tercih eden nerdeyse 100 e dayanmakta.Bu yazılımları kullanan herkese şimdiden teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_63588049/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 20 Ekim 2012; 19:16:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: crsmsa

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Himedia 900a ile sürekli -Güvenli olmayan sürücü çıkarılması - USB şeklinde bir sorun yaşayıp 3D film izleyemiyorum. Aynı chipset kullanıldığı için oradaki mesajımı buraya da copy-paste yaptım.

Benzer bir sıkıntıyla karşılaşıp çözümünü bilen var mıdır acaba?

Merhaba,

Aynı sorunu R6S'i aldığımda bende yaşıyordum, sorunun elektrik beslemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Adaptörlü usb çoğaltıcı aldığımdan beri bir kere bile başıma gelmedi bilginize.
    Fakat benim HDD m zaten 3,5". Prizle çalışıyor, kendi elektrik beslemesi var yani.

cihazı yeni aldım... 2,5 inç harici hdd den film açtığımda 2-3 dakika sonra aynı hatayı alıyorum. sanki usb yi çıkarmışım gibi oluyor. usb bellekte sıkıntı yok çözümü nedir acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

sıkıntı cıkmaz ama cıksada sancakbilgisayar ilgili bir firma,gereğini yapar,rahat ol iyi bir cıhaz aldın..

bunca tartışmanın arasında başka bir soru ben soriyim bi nebze olsun ortam yatışsın

İyi günler imzanızda egreat i onkyo 707 ile kullandığınızı gördüm hayırlı olsun bendede 3008 var fakat sorun hangisinde pek bilmiyorum sistemim egreat ile hdmi ile amfiye amfiden tv ye bağlı ve ayrıca optik kablo ile spdif çıkışından ses için amfiye bağlı egreat in ses ayarlarında hdmi ve spdif var spdif raw konumunda ve lpcm seçeneğide var hdmi da ise raw ,lpcm ve auto var amfim şimdilk optiği görüyor bir ara ses i de hdmi den vermeyi başarmıştım nası yaptım bilmiyorum ( egreat hdmi -raw, amfi ayarından opt1 ve opt1*) denediğim halde hdmi dan ses alamıyorum hdmi den ses geleceği zaman cihazdaki hdmi ses ayarlareına ilaven bir seçenek daha geliyordu multi-lpcm yani ayarlarda raw,lpcm,multi lpcm,ve auto ibareleri gözüküyordu şimdi onu yapamıyorum sizde böyle buna benzer bir sorun yaşadınız mı ? ve sorun neyde olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

quote:

quote:

quote:

bunca tartışmanın arasında başka bir soru ben soriyim bi nebze olsun ortam yatışsın

İyi günler imzanızda egreat i onkyo 707 ile kullandığınızı gördüm hayırlı olsun bendede 3008 var fakat sorun hangisinde pek bilmiyorum sistemim egreat ile hdmi ile amfiye amfiden tv ye bağlı ve ayrıca optik kablo ile spdif çıkışından ses için amfiye bağlı egreat in ses ayarlarında hdmi ve spdif var spdif raw konumunda ve lpcm seçeneğide var hdmi da ise raw ,lpcm ve auto var amfim şimdilk optiği görüyor bir ara ses i de hdmi den vermeyi başarmıştım nası yaptım bilmiyorum ( egreat hdmi -raw, amfi ayarından opt1 ve opt1*) denediğim halde hdmi dan ses alamıyorum hdmi den ses geleceği zaman cihazdaki hdmi ses ayarlareına ilaven bir seçenek daha geliyordu multi-lpcm yani ayarlarda raw,lpcm,multi lpcm,ve auto ibareleri gözüküyordu şimdi onu yapamıyorum sizde böyle buna benzer bir sorun yaşadınız mı ? ve sorun neyde olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim ...

sizin 3008 avr sanırım 3d destekli,bu şu demek oluyor sizin optık kablo kulanmanıza gerek yok,avantajlısınız yani..avr den tv ye veya projeksıyona cok rahat 3d goruntu aktarabılırsınız..
    ses almak için ilk yapmanız gereken optık kabloyu cıkarın hdmı seçeneğini auto yapın olmazsa raw da seçebılırsın.surround seçeneğinide 5+1 veya 7+1 seçin.avrden hd sesli filimlerinizi cok rahat almanız lazım,gelişmeleri anlatın yardımcı olmaya çalışırım..

• Arkadaşlar başlık altında bu şekilde tartışmacı üslubunuzu sürdürürseniz konuyu süresiz kilitleyip, tartışmaya katılan herkese gereken cezaları vermek zorunda kalacağım.

Burada lütfen sadece ürün hakkında değerlendirme, inceleme ve bilgilendirme mesajları yazalım. Konuyu amacından çıkarmayalım.

İyi forumlar dilerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizin 3008 avr sanırım 3d destekli,bu şu demek oluyor sizin optık kablo kulanmanıza gerek yok,avantajlısınız yani..avr den tv ye veya projeksıyona cok rahat 3d goruntu aktarabılırsınız..
    ses almak için ilk yapmanız gereken optık kabloyu cıkarın hdmı seçeneğini auto yapın olmazsa raw da seçebılırsın.surround seçeneğinide 5+1 veya 7+1 seçin.avrden hd sesli filimlerinizi cok rahat almanız lazım,gelişmeleri anlatın yardımcı olmaya çalışırım..

evet hocam amfi 3d destekli işte hdmi den sesi veremediğim için optik kullanıyorum ve bu sorunu bir türlü çözemedim büyük ihtrimal e great ses olarak hdmi yi görmüyo sanırım gördüğü zaman ses ayarında lpcm-multi seçeneği geliyor ve raw seçince sesi vermeyi başareabiliyorum dediklerinizi harfi harfine uyguladım fakat sonuç yine aynı sizin ayarlar nasıl peki ?

• ben sesi optıkten alıyorum.avr 3d desteklı olmadığından..
    bırazdan hdmı den hd ses ayarlarına bakacağım sıze yazarım..
  • oncelıkle hangı yazılımı kulanıyorsun.dıyelimki son cıkan auron ekibinin v-9 yazılımını kurdun.veya bır oncekini..
    rs6 nın ayarlar kısmından ses bölümündeki hdmı cıkışını auto veya raw seç farketmiyor..surround bolumunude hd ses yap.dtsma sesleri almaya başlarsın..ben az önce denedim hiç bir sıkıntı yok ses konusunda,.kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Arkadaşlar başlık altında bu şekilde tartışmacı üslubunuzu sürdürürseniz konuyu süresiz kilitleyip, tartışmaya katılan herkese gereken cezaları vermek zorunda kalacağım.

Burada lütfen sadece ürün hakkında değerlendirme, inceleme ve bilgilendirme mesajları yazalım. Konuyu amacından çıkarmayalım.

İyi forumlar dilerim.

Prenses ünvanı yeni sanırım. İlk kez sizde gördüm ondan yazdım. Kusura bakmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

arkadaşlar linklerde rar şifre yoktur.Tekrar tekrar istekde bulunmayın. Yaızlım linki almak için Başvuru yapacaksanız pmden başvurunuzu yapın.

Bu mesaj bana sanırım.
    Öncelikle linkler için teşekkürler.
    Ancak yolladığınız ve linkleri içeren mesajda rar şifreisnden bahsedildiği için kafam karıştı..
  • quote:

oncelıkle hangı yazılımı kulanıyorsun.dıyelimki son cıkan auron ekibinin v-9 yazılımını kurdun.veya bır oncekini..
    rs6 nın ayarlar kısmından ses bölümündeki hdmı cıkışını auto veya raw seç farketmiyor..surround bolumunude hd ses yap.dtsma sesleri almaya başlarsın..ben az önce denedim hiç bir sıkıntı yok ses konusunda,.kolay gelsin.

hocam son yazılımı beğenmediğimden (ondada olmuyordu) önceki yazılımı tekrar kurdum zaten elimde şu an dts ma veya true hd yok fakat ben sesi hdmidan almak istiyorum (dts-ma ve true hd) yoksa sadece bu sesler içinmi hdmi mümkün oluyor ?
  • quote:

quote:

oncelıkle hangı yazılımı kulanıyorsun.dıyelimki son cıkan auron ekibinin v-9 yazılımını kurdun.veya bır oncekini..

hocam son yazılımı beğenmediğimden (ondada olmuyordu) önceki yazılımı tekrar kurdum zaten elimde şu an dts ma veya true hd yok fakat ben sesi hdmidan almak istiyorum (dts-ma ve true hd) yoksa sadece bu sesler içinmi hdmi mümkün oluyor ?

son yazılımı yukle ve yazdıklarımı uygula,hd ses yoksa 5+1 ses seç surround kısmından almaman mümkün değil hdmı den sesleri..olmadı ozelden yazışalım telefonlada yardımcı olmaya çalışırım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

ürün elime ulaştı hemen 3d filmlerden denedim sorun cıkmadı.. gerçi oyle bir goz atmıstım tamamen izlemedim umarım arkadaşlarında dediği gibi 3. 5. dk sında hata vermez :/ eger verirse ne yapmak gerekir bir bilgisi olan var mı acaba?

bir de 3d filmleri bulmak biraz sıkıntı oluyor var mıdır bildiginiz siteler yardımcı lursanız sevinirim:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ürün elime ulaştı hemen 3d filmlerden denedim sorun cıkmadı.. gerçi oyle bir goz atmıstım tamamen izlemedim umarım arkadaşlarında dediği gibi 3. 5. dk sında hata vermez :/ eger verirse ne yapmak gerekir bir bilgisi olan var mı acaba?

bir de 3d filmleri bulmak biraz sıkıntı oluyor var mıdır bildiginiz siteler yardımcı lursanız sevinirim:)

hata cıkmaz umarım.oyle hata cıkıyor hıssıne kapılma,her elektronik urun gıbı bundada 100 urunden brınde hata olabılıyor,halıyle hata cıkan kısılerde burda yazıştığından sankı devamlı hata cıkıyor hıssı uyanıyor,bır cok kulanıcıda urunde sorun olmadığından buralarda yazmıyor,,rahat ol hata cıksada cıkan hataya göre yönlendiririz..sancak bılgısayar bu konuda cok ıyıdır..

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.