Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdos113

quote:

Orijinalden alıntı: erosxman

quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Merhabalar yaklaşık 2 aydır bende r6s modelini kullanıyorum ekran bazen yeşile düşüyor (tv ekranı yeşil oluyor ) ve cihaz kilitleniyor, orjinal firmware kullanıyorum emin değilim usb disk kablosu uzunluğundan yapıyor olabilir. forum almış başını gitmiş tamamını okumaya zamanım olmadı

Önereceğiniz, değiştirmeye değecek firmware var mı?
    iso gibi nrg dosyalarını da izleyebilir miyim, izleme yolu var mı?

egreat orjinal yada auron yazılımlardan birini kurmayı deneyiniz.

cihaz kilitlenmiyor deseydiniz görüntü kablolarınızı doğru taktığınızdan emin olun diyecektim ama ? xxxx

bu sorulamı cevaplandırınız!

1)Daha iyi cevap vermek için ss ( fotoğraf ekleyin yeşil olduğu yeri bize gösterin)

2)Cihaz ana menüdeykenmi yeşil oluyor film izlerkenmi ( ss ile gösterin)

ss koyduktan sonra cevabımı yazarım.

Merhaba Miralay25

1.cihaz her zaman yeşil ekran vermiyor yeşil ekran dediğim olay tv ekranı tamamen koyu yeşil oluyordu cihazı yeniden başlatınca düzeliyordu (verdiğinde foto eklerim adaptörün yetersiz olduğunu düşünüyorum 2,5" disklerde 3,5" kendiliğinden adaptörlü olduklarından sorun yaşamadım bu aralar..)
    2. emin değilim ama sanırım disk taktığımda oluyordu.

Not: önereceğiniz firmware ve link, ayrıca youtube dan 3d video izlemek (dışa doğru derinlik olan videolar) için ne yapmak gerek şimdiden tşk.

hocam ss koymana gerek yok,benımde zamanında başıma gelmişti..derin renk seçeneğini kapat düzelir.yeşil renk sorunu bende böyle cözülmüştü..

tamam deneyeceğim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Neden 10 kişi başvuracak anlamadım açıkcası ancak biride ben olayım ..

Bu arada ön displayın goruntusunu hiç düzgün görmedim daha ,inşallah bu son yazılımdan sonra birdaha bozulmaz..

Benım cihazla tek sıkıntım ansi yazı kodlaması ile sorun çıkarması..O da çözülünce cihazın yazılımına dokunmucam sanırım bir daha..

geriye dönüşümlü yazılım olduğu kısacası 2.6.4.0 dan düşük olduğu için milet yeni yazılımı yükleyeceğinden düşük versyonlu yazılımlar boşta kalacaktır.

bu yüzden en az 10 kişi dedik ama 5 i geçmedi. en az 10 kişi şartı koştum.Benim paylaştığıma ve insanların yararına değsin

• ben de istiyorum
    ayrıca
    bu iki yazılımı kullanan var mı orjinal ile arasında ne fark var,ve birbirleri arasında ne fark var, ben egreat r6 da internet kullanmıyorum
    DOWNLOAD AURON NATİONAL PACK 2.5.6.0 V6.0 FİNAL YAZILIM LİNKİ: (.DTS ...VS SES UZANTI DESTEĞİ)

DOWNLOAD AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIM LİNKİ: (.DTS ...VS SES UZANTI DESTEĞİ)
  • quote:

ben de istiyorum
    ayrıca
    bu iki yazılımı kullanan var mı orjinal ile arasında ne fark var,ve birbirleri arasında ne fark var, ben egreat r6 da internet kullanmıyorum
    DOWNLOAD AURON NATİONAL PACK 2.5.6.0 V6.0 FİNAL YAZILIM LİNKİ: (.DTS ...VS SES UZANTI DESTEĞİ)

DOWNLOAD AURON NESSESARY AKHENATON PACK 2.2.8.0 V6.0 FİNAL YAZILIM LİNKİ: (.DTS ...VS SES UZANTI DESTEĞİ)

tamam 6 kişi oldu 4 kişi kaldı.
  • Arkadaşlar,
    Film afişi, imdb vb. bilgilerini görebildiğimiz bölüm uygulamalardaki jukebox değil mi? Burada bu bilgileri görüntülemeyi becerdim ancak buradan filmi başlattığımda film 2d olarak oynuyor. Bu menüden 3d olarak oynatmak mümkün değil mi? Eğer mümkünse, jukebox için ana menüye kısayol ekleyebilir miyiz? Cevaplar ve yardımlar için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

quote:

ben de istiyorum
    ayrıca

Benide sayın...

7 kişi olur 3 kişi kalır.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinKy -- 15 Ekim 2012; 9:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

quote:

quote:

ben de istiyorum
    ayrıca

Benide sayın...

Teşekkürler.

8 kişi 2 kişi kaldı yokmu arttıran

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben de istiyorum
    ayrıca

Benide sayın...

Teşekkürler.

9 yap sen onu

• quote:

Orijinalden alıntı: thom_yorke

quote:

quote:

quote:

quote:

ben de istiyorum
    ayrıca

Benide sayın...

Teşekkürler.

9 yap sen onu

hadi 10. cuda ben olayım yazılımlar şu an upload yapılıyor bekleyiniz...

• arkadaşlar yazılımlar upload yapılıyor. Sabırla bu konuyu takip ediniz ...
  • quote:

ben de istiyorum
    ayrıca

bu soruma cevap veren olmadı herkes yazılım peşinde arkadaşlar bunları kurmamda fayda olacak mı? avantajları nedir bu yazılımın
  • Haftasonu R6S'i biraz daha kurcaladım. DTSHD MA sesleri daha önce receiver'da alabildiğimi söylemiştim. R6S->Receiver->TV şeklindeki düzenekte problem yok.

Ancak R6S->TV-Receiver (ARC ile) şeklinde ses aktarımında DTS ve DTS HD sesler aktarılmadı. Philips resmi forumunda sorunun TV'den kaynaklandığını, Philips'lerin DTS desteğinin olmadığı DTSgibi Passthrough'uda desteklemediğini gördüm. Bunun sadece ARC için değil aynı zamanda optik kabloyla TV->Receiver bağlantısında geçerli olduğunu öğrendim. Sanırım Samsung, LG, Panasonic gibi DTS destekli televizyonlarda DTS pasthrough problem olmaz, DTS HD olur mu olmaz mı bilemiyorum.

Bir sonraki denemem sesi optik kablo yardımıyla R6S->Receiver bağlantısı yapmak oldu. Ama burada'da DTS HD değil sadece DTS alabiliyorum. Sanırım Receiver'ım optik bağlantı üstünden DTS HD desteklemediği için sadece DTS ses alabildim.

DTS HD alabildiğim R6S->Receiver->TV bağlantısında R6S'deki 12bit renk seçeneği TV'de bir miktar karıncalanma oluşturuyordu. TV'mde Receiver'da 12bit destekliyor ama sanırım ikisi arasında bir uyumsuzluk var. Doğrudan T6S->TV bağlantısında ise 12bit'i sorunsuz kullanabiliyorum. Hoparlörlerim 5.1 olduğu için DTS bana yeterli geldiği için şimdilik optik bağlantıyla kullanmaya devam edeceğim.

ilgilenenler için yazayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: buyukbang

Sanırım Receiver'ım optik bağlantı üstünden DTS HD desteklemediği için sadece DTS ses alabildim. Yani receiver'in sorunu degil bu :)

Optik kablonun bant genisligi DTS-HD gibi bir formati tasimaya yetmez. Maksimum DTS ve DD tasiyabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 15 Ekim 2012; 13:44:06 >
  • Iki gun once prometheus'u 3d bluray iso olarak izledim, yine takildi, yine takildi.

Yeni yazilim cikana kadar cihazi kutusuna kaldirdim.
  • merhabalar, bu arıza ne kadar sürer tahminen
  • quote:

merhabalar, bu arıza ne kadar sürer tahminen

tüm internet ve suncu hatarı kesik ekip arkadaşlarca ilgileniyoruz.

3 g den giriyorum nete (yani cepten oa bir işeyaramıyor)

bay bi uzun oalcağa benziyor
  • sanırım 2-3 günden bahsediyorsunuz
  • Orijinalden alıntı: giacomini

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Orijinalden alıntı: sadays

Orijinalden alıntı: giovi

Hocam cihazı lan kablo ile bağladım. Windows 7 kullanıyorum nasıl paylaşacağım dosyalraı?

Sanırım paylaşmayı istediğin dosyaları sağtuşla tıklayarak özellikler/paylaşım/paylaşım/ekle 'den paylaşacak kişiyi belirleyip alttaki ''paylaş'' a basıp/bitti ve sonra gene özelliklerden gelişmiş paylaşımdan ''bu klasörü paylaşı aktif edip uygula/tamam en son kapat diyip paylaşıma açıyorsun..Sonra Egreat'ına gidip dosya yöneticisinden ağ/bilgisayarın adı neyse ordan dosyayı bulup keyfi yaşıyorsun..

Paylaşıyorum fakat Egreat bilgisayarı görmüyor sanırsam. Girince sadece My_Shortcuts diye klasör gözüküyor başka bir şey yok.

• Dedemin Insanlari (2011) 480p DVDRip XviD AC3 DD5.1-LTRG

arkadaşlar bu filmi indirdim ve usb flash bellek e attım fakat media player bu filmi görmüyor acaba neden görmediği hakkında bilgisi olan varmı çözümü var ise acaba nedir çözümü Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Iki gun once prometheus'u 3d bluray iso olarak izledim, yine takildi, yine takildi.

Yeni yazilim cikana kadar cihazi kutusuna kaldirdim.

hangisi özelliklerini bir yazar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 15 Ekim 2012; 17:43:38 >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.