Arkadaşlar hocamız fizik ile ilgili hertürlü konu hakkında dönem ödevinizi hazırlayabilirsiniz dedi. Ben de böyle beni sıkmayacak ve eğlenceli bir konu düşünüyordum ki buraya soriyim dedim. Aklımda bir kaç konu var. Bunlardan en aklıma yatanı Ses yalıtımı. Güzel bir maket de yapabilirim diye düşünüyorum. Fakat sizin görüşlerinizi almak da isterim. Yazarsanız çok iyi olur.
upluyorum yarın hocaya 1 konu söylemem lazım son umudum sizsiniz dh.
Pilsiz çalışan el feneri. Al sana süper dönem ödevi İçerisinde kondansaötr içeriyor, elektrik bilgisi içeriyor, indüksiyon akımını içeriyor, manyetik alan içeriyor. O biçim sükse yaparsın hocanın gözünde benden demesi
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
Pilsiz çalışan el feneri. Al sana süper dönem ödevi İçerisinde kondansaötr içeriyor, elektrik bilgisi içeriyor, indüksiyon akımını içeriyor, manyetik alan içeriyor. O biçim sükse yaparsın hocanın gözünde benden demesi
hocam güzelde inglizce açıklayacağım için az wikipedia'dan da yardım almam lazim. Nasıl çalıştığını kendim sayfalarca yazmak çok zor bu konuda.
kuarklardan bahset, up,top, bottom , down, charm, strange, tau, muon, ve neutrinolarindan, evet adlandirmalar komik ama cidden tuhaf konular, proton ve neutronlar varken bunlar da nereden cikti demistim bu konuya girince D:
benim deneyden yap
quote:
Orijinalden alıntı: anil92
kuarklardan bahset, up,top, bottom , down, charm, strange, tau, muon, ve neutrinolarindan, evet adlandirmalar komik ama cidden tuhaf konular, proton ve neutronlar varken bunlar da nereden cikti demistim bu konuya girince D: