Şimdi Ara

Eğitim sonrası dağıtım neye göre belli oluyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cuma günü hatay / serinyol 121. jandarma eğitim komutanlığına teslim oluyorum hayırlısı ile.. Sormak istediğim 3 ay sonra dağıtım olduğunda bu neye göre belli oluyor eğer komutanın sevdiği birisi olursak o isterse bizi orda tutabiliyormu yoksa herşey kura gibi bilgisayar tarafındanmı çekiliyor kimin nereye gideceği ??

yani burada komutan rol oynuyormu ???

şimdiden teşekkürler ve herkeze hayırlı tezkereler hatayda görüşürüz arkadaşlar

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • sanmam biz ıspartada isterseniz paşa tanıyın genede atamayı bilgisayar yapıyor buna eğitim atış notlarıda dahil yani şans işi

Kelime hatası yapabilirm harf harf boşuna uğraşmayın.
  • Serinyolda 3 tabur var.
    1. tabur batıya gönderir
    2 ve 3. taburlar % 97 doğuya gönderir.

komutanın seni sevmesi diye birşey yok,Ankaradan bilgisayarla belirleniyor ve dağıtımdan 2 gün önce bölüklere gönderiliyor listeler..

şu konuyu açalı sanki dünmüş gibi hatırlıyorum vay anasını be.
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • ben samsun esentepe'de yaptım. bizim tabur kıbrıs, ankara ve doğu gönderiyordu. doğunun geneli de hakkari çukurca, şemdinli falandı yani...

edit:2010 mesajini 2020 olarak okuyan gözlerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanguru_kesesi -- 30 Mayıs 2020; 16:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.