Şimdi Ara

Eğer içinde bulunduğunuz topluluğu akıl yada zeka olarak geçerseniz acı çekersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En basitinden müzik zevki yada basit kültür olarak toplumun önüne geçersiniz onlardan yavaş yavaş tiksinmeye başladığınızı hissedersiniz eğer kendinizi zorlayıp zengin başarılı ve yüksek zevkleri olan kültürlü biri olarak kalırsanız gerçek yanlızlığı anlayacaksınız o yüzden sakın ama sakın vizyonlu olmayın gelişmeyin düşünmeyin Cahillik mutluluktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 24 Mayıs 2025; 15:42:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çok doğru

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün olarak yetiştirilmiş olmanın acısını çekiyorsunuz hocam aslında

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam

Ben anam babami da geçtim asil sorun orada başladı

Simdi yukardan bi tepeden asagidaki ufak insanlara ve onlarin ufakliklarina bakip duruyom yapayalnız

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ahlaki zekanız ve duygusal benliğiniz gerektiğinden hızlı geliştiğinden dolayı belkide küçüklükten beri insanlara anlam veremiyorsunuz

Bilmiyorum hocam her seyi saldim gunluk ugraslara kafayi taktim artik

Evimdeki musluğu değiştirdim bugun mesela 2 tane camasirlar yikamada birazdan üst hol süpürülecek vs vs ufak seylerle ilgiliyim diger her seyi saldim

Ha bi de iş bakiyom arada

Hocam sakın mcdonalds falan denemeyin genç afacan tiplere veriyolar genelde birde hukuka çok abanılmış hocam ya kaç kişiydi sizin dersler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 24 Mayıs 2025; 17:49:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Cooookk
    Gazi bi ara 800+ aliyordu omg

Oha gerçi ben bile hukuk eğitimi görüyodum ünideyken çok illet ders hocam yav yok zımni ılga yok makable şamil benlik değil allah yardım etsin

• Gelişilen noktadaki yer olgunlaşıp tam hazmedilince acı kalmazmış. Aynen böyle olmasa da yaklaşık bu anlama gelen bir cümle okumuştum bir yerlerde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.