Şimdi Ara

Egea nın kokpiti son çıkan arabaların yüzde 95 inden daha güzel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Bu mesaj silindi.

terbiyesizlik ya bu yazdığın, gerçekten bak ilk kez bu forumda birine yazdım bunu ki yıllardır buradayım.

Türkiye'de üretilen bir araba, mühendisliği burada, yüzlerce tedarikçide on binlerce insan ekmek yiyor. bu araba üretilip Avrupa'da dahi satılıyor.

Halkın istediği her şey var arabada, düşük gelirli olmanın sorumlusu fiat da değil.

O kadar mühendis tasarımcı hesaplasın kitaplasın, tasarlasın. Sonra biri çıkıp oturduğu yerden çöp desin.

şimdi bu ayıp değil de nedir. çok gereksiz adamlarsınız. sen bireysel olarak bu sektörde ne yaptın da çöp diye küçümsüyorsun.

Bir de düşük gelirli kesim diyor, benim gelirim düşük değil egea aldım hanıma ne olacak şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

terbiyesizlik ya bu yazdığın, gerçekten bak ilk kez bu forumda birine yazdım bunu ki yıllardır buradayım.

Türkiye'de üretilen bir araba, mühendisliği burada, yüzlerce tedarikçide on binlerce insan ekmek yiyor. bu araba üretilip Avrupa'da dahi satılıyor.

Halkın istediği her şey var arabada, düşük gelirli olmanın sorumlusu fiat da değil.

O kadar mühendis tasarımcı hesaplasın kitaplasın, tasarlasın. Sonra biri çıkıp oturduğu yerden çöp desin.

şimdi bu ayıp değil de nedir. çok gereksiz adamlarsınız. sen bireysel olarak bu sektörde ne yaptın da çöp diye küçümsüyorsun.

Bir de düşük gelirli kesim diyor, benim gelirim düşük değil egea aldım hanıma ne olacak şimdi

Alıntıları Göster

Bu arkadaslar kendisini Avrupa ulkesindrn yasayip 1500 euro maas aliyor saniyor  .Sen cogu 300 ila 600 euro maas kazanilan bir ulkede yasiyorsun.Bir de araba begenmiyorlar ona bu para verilir mi diye  .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Alıntıları Göster

araba zaten 2015 çıkmadı mı? 2016 yılında bu sitede Türk malı arabanı işi ne hemde Fiat Tipo olarak? Yok Türkiye'de üretilen yok Türk mühendisleri vs Fiat bu italyan yiyor parayı sizin bu kafalar çok güzel iktidar partisi bile sizi 20 senedir vergiler ve yerli milli diye sağıyor böyle

Her şeyi geç bir güzelliği olsa neyse , lan Megane bile 200bin TL den başlıyor 1.3 tce 140hp 240 tork canavar gibi motoru ve max 6.5 litre tüketimi ile Egea 1.0 turbo motoru 188binden başlıyor , Megane bile kat kat mantıklı Egea dan hem iç hemde dış tasarım olarak konfor yol tutuş olarak

• quote:

araba zaten 2015 çıkmadı mı? 2016 yılında bu sitede Türk malı arabanı işi ne hemde Fiat Tipo olarak? Yok Türkiye'de üretilen yok Türk mühendisleri vs Fiat bu italyan yiyor parayı sizin bu kafalar çok güzel iktidar partisi bile sizi 20 senedir vergiler ve yerli milli diye sağıyor böyle

Her şeyi geç bir güzelliği olsa neyse , lan Megane bile 200bin TL den başlıyor 1.3 tce 140hp 240 tork canavar gibi motoru ve max 6.5 litre tüketimi ile Egea 1.0 turbo motoru 188binden başlıyor , Megane bile kat kat mantıklı Egea dan hem iç hemde dış tasarım olarak konfor yol tutuş olarak

Alıntıları Göster

Şimdi bak bir halt bilmeden konuşuyorsun. Hayatında kaç kere Tofaş fabrikasından içeri girdin. Sen konuş ona göre cevaplayacağım.

Türkiye yaptı demedim bak anlaman belli ki zayıf, Türk mühendislerinin emeği var dedim. İtalyan marka direktörü bile kabul ediyor, sen yok diyorsun.

Güzellik olayı göreceli, yorum yapamazsın genele yönelik. Lan man bu lafları da aynen iade ediyorum, kahvehanede sanıyorsun kendini belli ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Königsberg

Ben de arkadaşa bi göz doktoruna falan görün diyecektim ama bu daha matrak olmuş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millette para kalmadı, araba alacak durum da, haliyle koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. benim de gözüme güzel görünüyor bu italyan tasarımı. hatta yeni dacia sandero bile roman güzeli.

Dış tasarım fena değil olsa da genişlik yetersiz olduğu için linea imajını yenemiyor.

Fiyat performans olarak bile bence vasat totalde ncap tan 3 yıldız alan bi araba ağzıyla kuş tutsa tutulmaz.

keza Alfa romeo da aynı .... hele hele guininn yetişkin koruması %72 tam bi fiyasko.

egea bile 82 almış...

beyenmediğiniz RENAULT CLİO % 96

Orijinalden alıntı: beyinsis

yürü git arkadaşım derler adama. direksiyonunda çapak olan aracın kokpitini övmüş. tamam, bir önceki kokpitinden çok çok daha iyi ama yine de hala diğerleriyle kıyaslarsan kötü.

Alıntıları Göster

Şu anki bomboş ve dümdüz vag grubu 10 la çarpar 2 ye böler.

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Şu anki bomboş ve dümdüz vag grubu 10 la çarpar 2 ye böler.

Alıntıları Göster

şahsi aracım vw ve şirket aracım egea. vw'nin en boş modelini verseler ve diğer taraftan da full + full egea verseler yine vw seçerim. sanırım büyük çoğunluk da böyle yapar. ancak arabadan anlamayan zevat egea çarpar böler falan der.

• C sınıfında olsun B sinifinda olsun daha guzel kokpite sahip bircok araba var. Fakat Egea parasina gore bence sade, iş yapan, güzel bir kokpite sahip. Ben şahsen seviyorum. Ozellikle ekranı kokpite gömülü olanlarini seviyorum ki benim arabam da bu şekilde. Ama parasına göre iyi derim. Çok daha güzel kokpitler var. Ben şahsen Egea'dan 2012-2013 model c4'e gecis yapmayi dusunuyorum. Beni belki de tek üzecek şey Egeanın C4'ten daha guzel bir kokpite sahip olmasi olacak. Cok kullanisli geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 1 Mart 2021; 22:44:32 >

Bu mesaj silindi.

Üstad gelirim seninkinin en az 2 katıdır sırf fiyatı mantıklı ihtiyacımı görecek diye 1.4 95 hp manuel egea cross lounge bakıyorum.Bana bu arabada eksik bulduğun bir şey söyler misin ? Limitim 400.000TL ve aradaki farka gerçekten değsin istiyorum.

Orijinalden alıntı: oozgur16

Üstad gelirim seninkinin en az 2 katıdır sırf fiyatı mantıklı ihtiyacımı görecek diye 1.4 95 hp manuel egea cross lounge bakıyorum.Bana bu arabada eksik bulduğun bir şey söyler misin ? Limitim 400.000TL ve aradaki farka gerçekten değsin istiyorum.

Alıntıları Göster

Kardeşim bana soruyorsan ben 1.4-1.5 yada 1.6 atmosferik motor yani turbosuz araba almam 1.4 127 tork arabaya binmem hiç bir zaman gaza bastığımda tepki isterim arabadan sürüş zevki isterim

Alacaksam segmentte Megane 1.3 TCE Joy 140 beygir 240 tork alırım.

• quote:

Kardeşim bana soruyorsan ben 1.4-1.5 yada 1.6 atmosferik motor yani turbosuz araba almam 1.4 127 tork arabaya binmem hiç bir zaman gaza bastığımda tepki isterim arabadan sürüş zevki isterim

Alacaksam segmentte Megane 1.3 TCE Joy 140 beygir 240 tork alırım.

Alıntıları Göster

1.3 tce ilede ne surus zevki alirsin anlatamam. Bir basiyosun ucuyor .

Oyle bir konustunki 3.2 cift turbo motor kullaniyosun sandim

Orijinalden alıntı: rcc53

1.3 tce ilede ne surus zevki alirsin anlatamam. Bir basiyosun ucuyor .

Oyle bir konustunki 3.2 cift turbo motor kullaniyosun sandim

Alıntıları Göster

Ben o sözü 1.4 atmosferik 127 tork Egea Cross kıyasla söyledim

1.3 TCE 140hp 240 tork motor 1.5 DCI kadar tork çekiş sunuyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.