Şimdi Ara

Egea nın kokpiti son çıkan arabaların yüzde 95 inden daha güzel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ege bölgesinin adını egea diye değiştirelim.

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Egea için @deserthawk "Türk mühendislerinin emeği var İtalyan marka direktörü bile kabul ediyor"
    @manisa_tr "italyan tasarımı" diyor. Egea'yı türk tasarımı biliyordum, TOGG gibi yabancı tasarım mı şimdi bu Egea, birisi olayı aydınlatsın

Tasarımı FIAT Stil Merkezi tarafından yapılmıştır ve TOFAŞ, FIAT Grubu ve Koç Holding arasındaki ortak bir girişim tarafından geliştirilmiştir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Fiat_Egea#:~:text=S%C4%B1n%C4%B1f%20olarak%20C%20segmenti%20aral%C4%B1%C4%9F%C4%B1nda,ortak%20bir%20giri%C5%9Fim%20taraf%C4%B1ndan%20geli%C5%9Ftirilmi%C5%9Ftir.

FIAT Stil Merkezi dedikleri yer nerede bilmiyorum ama orada tasarımı yapıp bursada son şeklini vermişler anladığım kadarıyla. ingilterede özel otomobil tasarım firmaları olduğunu duydum.

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    OHOO o zaman Egea konusunda Türkiye 0 cunku tasarım herşeydir. Arabayı satan tasarımdır. Üretim ayak işi arapça ifadesiyle hammaliye. Tasarım yapıldıktan sonra üretimi Meksika da yapar Hindistan da. Bulgaristan'a ver o bile yapar, eski komunist blok zaten hazır şeyi klonlama konusunda iyidir.

Ben Egea nın tasarımı 100% Türk biliyordum. Ne de güzel tasarım yapmışız diyordum. Kandırılmışım onca yıl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

OHOO o zaman Egea konusunda Türkiye 0 cunku tasarım herşeydir. Arabayı satan tasarımdır. Üretim ayak işi arapça ifadesiyle hammaliye. Tasarım yapıldıktan sonra üretimi Meksika da yapar Hindistan da. Bulgaristan'a ver o bile yapar, eski komunist blok zaten hazır şeyi klonlama konusunda iyidir.

Ben Egea nın tasarımı 100% Türk biliyordum. Ne de güzel tasarım yapmışız diyordum. Kandırılmışım onca yıl.

sonuçta bunlar global firmalar. tipo modeli adıyla dünyada satıyorlar. tasarımı bizim bursa fabrikadaki ustalara, mühendislere bırakmazlar, zaten yapamazlar da. bu iş için özel tasarım firmaları ile çalışmaları lazım. bir çok markanın bile kendi tasarım merkezi olduğunu sanmıyorum. ülkemizdeki otomobil fabrikalarının sanayi ve işgücümüze katkısı büyük ancak tasarım konusunda hala endüstriyel değiliz. bizim yerli dediğimiz tasarım egea corss da gördüğümüz gibi hb kasayı 5 cm yukarı kaldırmaktan ibaret. yerli tasarım diye iç piyasaya algı oyunu yapıyorlar malesef. bunda başarılı da oldular haklarını yemeyelim.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

Buradaki egea hayranı tüm şahısların aynı zamanda da vag düşmanı olması tesadüf mü? En kalitesiz aracı öve öve bitiremezler kalitesiyle bilinen markayı da eleştire eleştire yorulmazlar.

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

Buradaki egea hayranı tüm şahısların aynı zamanda da vag düşmanı olması tesadüf mü? En kalitesiz aracı öve öve bitiremezler kalitesiyle bilinen markayı da eleştire eleştire yorulmazlar.

Ben vag grubu araçları da severim. Herkesi aynı kefeye koyma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.