Fiyatına göre muhteşem bir otomobil. 146.000'e başka hangi otomobil var? Neredeyse bedava verecekler. Şahin'i ve Doğan'ı ben hiç sevmezdim. Ama Egea ile Fiat markası mükemmel bir atılım yaptı. Tebrik etmek lazım.
Not: Aileme Egea aldırdım. Sıra çok olduğu için kendime Egea alamadım, Clio aldım. Objektif olmak lazım. ![]() |
EGEA muhteşem bir otomobil çünkü...

-
- Parçaları ucuz
- Motoru sağlam ve diri
- Genel olarak sağlam
- Konforu iyi
- ikinci eli iyi durumda
- Ustası çok
- Ncap testinden güzel sonuçlar aldı.
- Kısacası bu fiyata bundan iyisi yok
-
Yukarıda saydığınız maddeler arabayı muhteşem yapmıyor, fiyat/fayda dengesi güzel olan bir otomobil yapıyor. Zaten Fiat/Tofaş'ında bunun ötesinde bir iddiası olduğunu sanmıyorum.
-
Bence sivic ve corolla’nun bi tık üstü, megane’ ın bi tık altı, jetta ve a3 sedanında iki tık altında bir konumu var sedanlar arasında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/egea-1-4-benzinli-motorda-yag-yakma-problemi--149223124
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Japon araçlarından daha iyi, kaportası daha sağlam, yol rüzgar sesi daha az alıyor. Yerden yüksek öyle kaldırımlara çarpmıyor. Ucuz hissettirmiyor, kapı sesi, ağırlığı vs yerinde. Düşünülmemiş olmamış denilen yeri yok. 200.000 denilen Megane da kol dayama bile yokken Egea o fiyata otomatik klima, tablet ekran, led farlar gibi birçok işe yarar özelliği sunabiliyor. 146.000 Fiyat bandındaki B segment araçların hepsinden de gayet iyi. Clio mesela kapı hissi vs. çok zayıf, rüzgar sesi trim sesi bol bi araçken Egea birçok yönde daha iyi oluyor. Kısacası Easy - Urban fiyat bandında mantıklı ama lounge plus+ cross modeli olunca başka alternatifler çoğalıyor .
-
Dizel otomatik 1.0 lounge 200,000 bine verseler peynir gibi satar karları düşer ama sürümden kazanırlar
Renault motor yönünden Fiat dan daha iyi. Clio ile Egea fiyatlarının benzer olmasının nedeni bu bence.
Hayatında egeadan başka bir araca binmediysen muhteşem bir araba olabilir.
-
Taksi çevirirken bile egea olmamasına dikkat ediyorum.
-
Kimsenin alım gücünü küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ancak çöp tenekesinden hallice hiçbir kabiliyeti olmayan standart altı bir aracı göklere çıkartmaya çalışan ülkedeki tek forum burası. O kadar saçma sapan konular açılıp alakasız araçlarla karşılaştırılıyor ki bilmeyen ciddiye alıp araba sanacak şunu. Az yukarda adam japon araçlarından iyi demiş mesela kaale alıp cevap vermeye değecek bir mesaj bile değil kendince konuşuyor.
Tamam kardeşim sana göre en iyisi o çünkü onun üzerine çıkamamışsın.
Ülkedeki ekonomi sayesinde ucuz diye bindiğin araç bile aslında pahalı farkında değilsin.
Evet çok seviyorsun övecek yer arıyorsun vizyonun bu kadar belki ama bize ne ?
Herkesin bir araçla ilgili kendine ait görüşleri var bu fikir ve görüşleri gereksiz bir konuyla değişemeyeceksin.
Halihazırda egea seven adamlar yazdıklarına katılacak öbürleri gülüp geçecek.
Peki egeacılar hala ne diye konu kirliliği yaratıyorsunuz ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 25 Mayıs 2021; 16:7:22 >
-
Adamın saydıklarına bakarsan haklı olduğunu görürsün. Taliant bile 200 den girdi pyasaya. 150 bine egea rakipsiz kimse kusura bakmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam anlatamazsınız. Japonlar eski japon değil. İçine oturunca bile hissediyorsunuz. Hiç araba bilmeyen birini egea civic cororlla sırasıyla oturtsunlar o bile egeadan iyi olduklarını anlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İ20 egea İbiza şu an fp oranı yüksek araçlar
Şirket arabam Egea. Her uzun yol öncesi kabuslar görüyorum. Egea sadece fiyatı en ucuz ayağını yerden kesebilecek işini görebildiğin bir araç Daha fazlası değil. Hayal aleminde yaşamanın da bir limiti var.
-
1- Parçası ucuz fakat almanlar harici bir çoğunun parçası ucuz. Reno, pejo, citroen gibi araçların parçları pahalı değil.
2-İlk seride çıkan 1.4 ler yağ yakma problemi vardı. 1.4 turbosuz aracın motorunun neresi diri ve sağlam? Veya motoru sağlam olmayan bir tane güncel araç söylermisin?
3-Genel olarak sıfır olarak alınıp çok fazla arıza çıkartan araç var mı?
4-Konfot olarak iyi değil, sıradan normal bir araçta ne varsa bundada o var. Tam 52 bin km dir kullanıyorum dizel olan versiyonunu. Sıfır km olarak teslim aldım.
5-2. elde 4 tane tekeri olan her araç şuan satılır, ikinci eli kötü bir araç yok, sadece değerinden fazla istenen araç var.
6-Güncel fransız, alman ve japon araçlarının hepsinin ustası var.
7-2016 güvenlik tesitne giren araç 3 yıldız almış.
8- fiyatına göre iyi olabilir ama muhteşem bir araç demek için sadece egea binmiş olmak gerekir.
-
Yuh!
Egea sahibiyim ben bile civic ve corolladan üstün demem asla, bu vagcılardaki japon düşmanlığı nelere kadir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: katorŞirket arabam Egea. Her uzun yol öncesi kabuslar görüyorum. Egea sadece fiyatı en ucuz ayağını yerden kesebilecek işini görebildiğin bir araç Daha fazlası değil. Hayal aleminde yaşamanın da bir limiti var.
Riskleri tanımak adına sizin canınızı sıkan özellikleri paylaşabilir misiniz? 110km ile düz yolda giderken de çok risk oluşturmaz herhalde.
-
52 bin kmdir kullanıyorum aracı, 1.3 mj2.
Tam olarak orta gelirli bir ailenin aracı, yakıtı iyi az arıza çıkarır.
Daha fazlası değil. Burada aracı aşırı beğenen arkadaşlar daha önce başka bir araca binmedikleri için çok beğeniyorlar.
Alman veya japon araçlarını biraz kullansalar eminim egeaya bakış açısı değişir.
-
Evet genç adam.
Tüm birikimini + geleceğini yani kredi çekip toplayacağın paran ile sadece onun baz versiyonunu alabileceğin için şimdiden bu şekilde hazırla kendini.
Sonra bir keyif çayı içeriz.
Yukarıda saydığınız maddeler arabayı muhteşem yapmıyor, fiyat/fayda dengesi güzel olan bir otomobil yapıyor. Zaten Fiat/Tofaş'ında bunun ötesinde bir iddiası olduğunu sanmıyorum. |
Hayatında egeadan başka bir araca binmediysen muhteşem bir araba olabilir. |
Japon araçlarından daha iyi, kaportası daha sağlam, yol rüzgar sesi daha az alıyor. Yerden yüksek öyle kaldırımlara çarpmıyor. Ucuz hissettirmiyor, kapı sesi, ağırlığı vs yerinde. Düşünülmemiş olmamış denilen yeri yok. 200.000 denilen Megane da kol dayama bile yokken Egea o fiyata otomatik klima, tablet ekran, led farlar gibi birçok işe yarar özelliği sunabiliyor. 146.000 Fiyat bandındaki B segment araçların hepsinden de gayet iyi. Clio mesela kapı hissi vs. çok zayıf, rüzgar sesi trim sesi bol bi araçken Egea birçok yönde daha iyi oluyor. Kısacası Easy - Urban fiyat bandında mantıklı ama lounge plus+ cross modeli olunca başka alternatifler çoğalıyor . |
Kimsenin alım gücünü küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ancak çöp tenekesinden hallice hiçbir kabiliyeti olmayan standart altı bir aracı göklere çıkartmaya çalışan ülkedeki tek forum burası. O kadar saçma sapan konular açılıp alakasız araçlarla karşılaştırılıyor ki bilmeyen ciddiye alıp araba sanacak şunu. Az yukarda adam japon araçlarından iyi demiş mesela kaale alıp cevap vermeye değecek bir mesaj bile değil kendince konuşuyor. Tamam kardeşim sana göre en iyisi o çünkü onun üzerine çıkamamışsın. Ülkedeki ekonomi sayesinde ucuz diye bindiğin araç bile aslında pahalı farkında değilsin. Evet çok seviyorsun övecek yer arıyorsun vizyonun bu kadar belki ama bize ne ? Herkesin bir araçla ilgili kendine ait görüşleri var bu fikir ve görüşleri gereksiz bir konuyla değişemeyeceksin. Halihazırda egea seven adamlar yazdıklarına katılacak öbürleri gülüp geçecek. Peki egeacılar hala ne diye konu kirliliği yaratıyorsunuz ki ? |
Yuh!
Egea sahibiyim ben bile civic ve corolladan üstün demem asla, bu vagcılardaki japon düşmanlığı nelere kadir. |
Adamın saydıklarına bakarsan haklı olduğunu görürsün. Taliant bile 200 den girdi pyasaya. 150 bine egea rakipsiz kimse kusura bakmasın.
|
Egea ile dünya turu yapan Okan Altana sor anlatsın uzun yolda nasılmış egea Bitmedi gitti hurafeleriniz, balıkesir antalyaymış... Ben izmir-malatya yaptım kapıdan kapıya 1300 km 2 yemek molası 2 de ihtiyaç molasıyla, gayet rahattı. Premium olmayan herhangi bir c segment araçla gitsem de hislerim aynı olacaktı üç aşağı beş yukarı. |
"Fiyatına göre muhteşem bir otomobil. 146.000'e başka hangi otomobil var? Neredeyse bedava verecekler. Şahin'i ve Doğan'ı ben hiç sevmezdim. Ama Egea ile Fiat markası mükemmel bir atılım yaptı. Tebrik etmek lazım. Not: Aileme Egea aldırdım. Sıra çok olduğu için kendime Egea alamadım, Clio aldım. Objektif olmak lazım." 5 . madde dısında katılırım. 1.4 Motorunu asla almam. 2. El ve 1.4 Motor dısında gayet guzel araba , cogu aracta olmayan motorlar var.Kore/Japon grubunun bir kısmı ve genelde satılan aracları atmosferik motor iken bu aracta 1.6 Mjet 130BG 320NM tork ve DCT var.1.3 Mjet 95BG 200NM Tork var. 1.0 Firely 120 ve 100BG Motorları var.Urban da gayet tatmin edici donanım, Lounge ve Lounge Plus da cok dolu donanım var. Bazı modellerde olan aktif yaya sistemi diye bana gore sacmalık yok.Honda HB Dİzel de aracın onune karton vuruyor kaput katlanıp gorusu engelleyip kaza yaptırıyor.Yine cogu Japon ve Alman araclardaki amiane tabirle kazık servis ve yedek parca yok.10.000 KM de bir bakım zorunlulugu yok. Kim ne derse desin gayet basarılı C Sınıfı arac ve HB leri cok guzel tipi var. Onun dısında 1.0 Ibiza 80BG 95NM Tork Manuel Arac da bence cok iyi aracta yok yok ve 158.000 e bırakıyorlardı.Tork dısında gayet iyi arac 6.5 Ekran,Dijital Klima,Katlanır Ayna,Yokus Kalkıs,Hız Sabitleme, 6 Hava Yastıgı vs |
Benzer içerikler
- pirelli 4 mevsim lastik yorumları
- mobil radar nedir
- nissan e power ötv iadesi
- sava lastik yorumları
- eurorepar balata
- 2021 dacia duster
- egea cross 2025
- opel corsa elektrikli fiyat
- ford fiesta sıfır
- togg batarya kapasitesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X