Bildirim
Ege üniversitesi ortamı hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nemli havaya alışkın değilsen yazları oturduğun yerde terlersin o derece bir sıcak oluyor yazın.
Ortam olarak ise nasıl bir ortamdan geldiğine bağlı kimisi için sıradan kimisi için ise maalesef ki vaha olarak görülüyor İzmir -
1)Sağlık alanında başı çeken üniversiteler arasındandır ortamı tamamen sana bağlı yalnız da kalabilirsin her gün arkadaşlarınla dışarı da çıkabilirsin.
2)Evet çok sıcak ve nemli yazın sürekli 38-39 ları görüyoruz ama Ege Üniversitesi bornovada ve bornova izmir geneline göre biraz daha soğuk kışın hissedebilirsin bunu yazın pek fark etmiyor.
3)Ege'nin sağlıkla ilgili bir bölümünün daha kötü olduğunu görmedim çok yüksek ihtimal güzeldi, önceden de dediğim gibi ortam işi tamamen sende bitiyor. -
Yanıyorrr
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
izmir bana kalırsa Türkiyede üniversite okunabilecek 5 şehirden biridir ve evet genellikle sıcaktır ancak kışları bornova tahmin ettiğinden fazla soğuk olabilir haberin olsun izmir güzeldir fakat bana sorarsan pahalıdır kiralar ve yeme içme konusunda. ege üniversitesi öğrencisi olarak sağlık alanlarında başarılı diye biliyorum olumsuz yorum duymadım ortam konusuna gelecek olursak kampüsü güzeldir(izmirin en iyi kampüsü) bornova şehrin içindedir bir çok yere ulaşım imkanın rahattır.Ege üniversitesi popüler bir okuldur öğrenci profili izmir ağırlıklı değil Türkiye karmasıdır her bölgeden her çeşit insanı bulabilirsin.Aklıma gelenler şimdilik bunlar merak ettiğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. -
Sağolsun hocam İzmir efsanelerini biliyorsunuzdur doğruluğu nedir?
egenin hazırlığı nasıl yetersiz olduğu söyleniyor her yerde
Hatay'dan gidecem ama iskenderun sıcağı da dayanılacak gibi değil aşırı nemli ve bu nemli havayı sevmediğinden öyle aşırı nemli bir şehirede gitmek istemiyordum açıkçası
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoğurtlu Ayran -- 10 Temmuz 2019; 22:3:22 >
Evet hazırlığı okumuş biri olarak yetersiz buluyorum eğer ingilizceniz iyi ise size çok bir şey katacağını sanmıyorum ancak daha yaşınız ilerlememiş, hemen mezun olma derdiniz yoksa ve farklı bir şehirden geldiğiniz için alışma,tanıma sürecini rahat geçirmek, ilk sene gezip tozmak,topluluklara katılmak ve farklı bölümlerden çevre edinmek isterseniz 1 seneyi bu şekilde değerlendirebilirsiniz.
efsane olarak ne demek istediniz tam olarak anlamadım. -
Bazı bölümlerde öğrencilerin farklı amaçlarla geldiği, öğrenci profilinin düşük olduğu gibi söylemler var doğruluğu nedir?
Hazırlık okumak dediğiniz yönden iyi olabilirmiş ve en azından sınava yeniden hazırlanma fırsatı da yakalayabilirim
Ege üniversitesinde 4 yıl önce çok fazla olaylar olmuş fırat çakıroğlunun vefat ettiği sene sınava hazırlanıyordum ertesi sene ege üniversitesine girdim 3 senedir hiç bir büyük eylem, siyasi kavga, terör propagandası veya öğrenci profilinde çok aşırı görüşlü öğrenciyle karşılaşmadım üniversite benim girdiğim seneden itibaren olması gerektiği kadar huzurlu ve güvenli bundan sonra da olacağını sanmıyorum ayrıca üniversite güvenlik açısından gerekli önemleri alıyor ve sürekli geliştiriyor yani dışarıdan okula girmek pek kolay değil.
onun dışında düşük profil derseniz yani derslerle alakalı olmayan öğrenci profili her okulda olduğu kadar tabiki var askerliği ertelemek veya sırf diploma olsun diye girenler veya ege üni kampüsü ve konumu itibariyle izmirin en tercih edilesi okulu olduğundan düşük puanlı bölümlerinde akademik olarak pek azimli arkadaşlar olmayabiliyor.
hazırlık açısından tamamen tercihinize kalmış ekstra yorum yapamam. -
Mayıstan itibaren dışarısı buharlı banyo gibi oluyor. Onun dışında pek sorunu yok havanın. Yağmur güzel yağar bir de.
Kışın haftada 5 gün sağnak yağdığı ve fırtınalı olduğu baya oluyor 5-20derece arası
Yazın haziranla beraber 32-45 arası boğucu/daraltıcı sıcak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Temmuz 2019; 10:53:7 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim, verdiğiniz cevaplar yol gösterici olarak işime çok yarayacakquote:
Orijinalden alıntı: _zombik_
Ege üniversitesinde 4 yıl önce çok fazla olaylar olmuş fırat çakıroğlunun vefat ettiği sene sınava hazırlanıyordum ertesi sene ege üniversitesine girdim 3 senedir hiç bir büyük eylem, siyasi kavga, terör propagandası veya öğrenci profilinde çok aşırı görüşlü öğrenciyle karşılaşmadım üniversite benim girdiğim seneden itibaren olması gerektiği kadar huzurlu ve güvenli bundan sonra da olacağını sanmıyorum ayrıca üniversite güvenlik açısından gerekli önemleri alıyor ve sürekli geliştiriyor yani dışarıdan okula girmek pek kolay değil.
onun dışında düşük profil derseniz yani derslerle alakalı olmayan öğrenci profili her okulda olduğu kadar tabiki var askerliği ertelemek veya sırf diploma olsun diye girenler veya ege üni kampüsü ve konumu itibariyle izmirin en tercih edilesi okulu olduğundan düşük puanlı bölümlerinde akademik olarak pek azimli arkadaşlar olmayabiliyor.
hazırlık açısından tamamen tercihinize kalmış ekstra yorum yapamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X