Şimdi Ara

Ege'de sahil kasabasında yer bakıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ege bölgesinde sahil kasabasında müstakil ev yapmak üzere 500m2 yer bakıyorum. Hangi kasabayı tavsiye edersiniz. Marmaris ile datça arasında güzel yerler var ama yapı izni var mıdır bilmiyorum. Bodrum yarım adası da çok pahalı. Tavsiyeleriniz var ise bekliyorum

• Takip edeyim, ileride lazım olur.
  • 6 yıldır İzmir Karaburun Mordoğanda yaşıyorum. Bi araştırmanızı tavsiye ederim. 3-5 sene sonra buralardan yer almak çok zorolacak her sene katlanarak artıyor. 500 m kare civarı yerler en az 200 bin civarı su an.
  • Merhaba
    Fethiye ve çevresinden bilgilendirecegim.
    Bence Referandum sürecinde inşaat işlerinde belediyeler biraz daha esnek davranabilir.(ama merkezden biraz daha uzak sakin kafa dinlemelik yerlerde).

Merkezden biraz daha uzak olan tarlalara prefabrik,ağaç ev veya bungalov vs. tarzi birşey yapmak mantıklı gibi geliyor.

Hem maliyet bakimindanda düşer hem de daha kolay yoldan sakin bir ortam sahibi olursunuz.

Eğer merkeze yakın olmak istiyorum ama çok bütçemiz yok diyorsaniz

fethiye merkeze bağlı ve merkeze 8km mesafedeki köylerde imar düzenlemesi yapilmakta.

Eğer alir almaz ev yapmayi düşünmüyorsanız,Yakin zamanda uygulanacak olan imar düzenlemesinden once bu cevrelerden yatirim amacli bir yer alinabilir.

imar beklenip risksiz ev yapılabilir.Ya da risk alip imar duzenlemesini beklemeden de yapabilirsiniz.

Biz de Fethiye de emlak işi ile ilgileniyoruz.Fethiye ve çevresini düşünürseniz yardımcı olabilirim.genel Imar yapi denetim durumu ile ilgilide bilgimiz var.

Ama ben olsam düşündüğüm bölgeleri gezip taniyip uygun olan yerde karar kılardım.

Fethiye de son dönemlerde yabancilar mülklerini satıp ya başka ülkelere gidiyor ya da ülkelerine geri dönüyor.

Durum böyle olunca fiyatlar düştü ve yerliler için de fırsat oluştu.Her bütçeye göre ilanlar oluştu.Fethiyedeki bu durum benzer diğer tatil yerlerinde de mevcut olabilir.

Buna benzer ilanlari da arastirmanizi tavsiye ederim.

Selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttuna13 -- 10 Mart 2017; 11:34:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.