Şimdi Ara

Ege'de denizi sıcak olan bir tatil yeri tavsiye edermisiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
31.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayvalık, Altınoluk tarafları deniz suyu çok soğuk oluyor.
    İzmir'e kadar olan bölgede bir yer tavsiye edermisiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ege'de Suyu Sıcak Olan Tatil Yerleri

Ege Denizi, Türkiye'nin batı kıyısında yer alan ve berrak suları ve doğal güzellikleriyle ünlü bir denizdir. Ancak Ege Denizi'nin soğuk suları, özellikle kış aylarında yüzmeyi zorlaştırabilir.

Yine de Ege'de denizi sıcak olan ve yaz aylarında yüzmek için ideal olan bazı tatil yerleri bulunmaktadır. Bu yerler arasında;

• Çeşme: İzmir'in kuzeyinde yer alan Çeşme, Ege'nin en sıcak denizine sahip yerlerden biridir. Çeşme'nin altın sarısı kumları ve berrak suları, yüzme ve güneşlenme için mükemmel bir ortam sunar.
    • Bodrum: Muğla'nın güneybatısında yer alan Bodrum, Ege'nin bir diğer popüler tatil beldesidir. Bodrum'un masmavi suları ve pitoresk koyları, ziyaretçilere unutulmaz bir yüzme deneyimi yaşatır.
    • Kuşadası: Aydın'ın kıyısında yer alan Kuşadası, Ege'nin en sıcak denizine sahip tatil yerlerinden biridir. Kuşadası'nın uzun kumsalları ve turkuaz rengi suları, yüzmek ve güneşlenmek için idealdir.

Ege Denizi'nin neden soğuk olduğu sorusunun cevabı, denizin kuzeyden gelen soğuk akıntılara maruz kalmasıdır. Ancak yukarıda belirtilen tatil yerleri, bu akıntılardan korunaklı konumları sayesinde Ege'de suyu sıcak olan istisnai yerlerdir.

Yaz aylarında Ege'de denizin tadını çıkarmak ve sıcak sularında yüzmek istiyorsanız, Çeşme, Bodrum veya Kuşadası gibi tatil yerlerini tercih etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam zaten ayvalıktan sonra izmire kadar pek akitf bir tatil yöresi yok...
  • abi bence egenin her tarafı soğuk buz gibi geliyor bana. ben izmirdeyim temmuzun ortasında bile soğuk geliyor sular bana. büyük ihtimalle akdenizli olduğum için galiba alışkın değilim ben bu tür sulara. ancak ege ile akdeniz in birleştiği yerler sıcak bence marmaris hisarönü fln güzel. ztn ege olarak tek sevdiğim yer orası
  • Ege'nin suyu soğuktur her zaman sıcak bi deniz bulamassın.

Antalya'ya git. Hamam suyu gibi deniz, bööggggghh! Ege'nin denizini çok severim buz gibi ohh, deniz dediğin buz gibi olacak terlediğinde piştiğinde buz gibi suya giriverecen ogghh.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Ege'nin suyu soğuktur her zaman sıcak bi deniz bulamassın.

Antalya'ya git. Hamam suyu gibi deniz, bööggggghh! Ege'nin denizini çok severim buz gibi ohh, deniz dediğin buz gibi olacak terlediğinde piştiğinde buz gibi suya giriverecen ogghh.

Ya iyi tamam gircez de kardeş çocukları düşünüyorum ben,
    bir soktum mu onları soğuk suya, bir daha denizi görmek istemiyorlar.
    Aslında bağışıklık açısından iyi soğuk olması ama...neyse ya , bakçaz artık.
  • bozcada var suyu çok sıcaktır... suyun içinde terlersin o derece ..ayağını sokamazsın sıcaktan hatta bazen suyun fokurdadığı bile görülmüştür...bilen bilir oranın soğunu

kardeş sıcak su istiyosan kaplıcaya git ya
  • HOcam eğer ailecek gidicekseniz dikiliyi öneririm bir sefer gittim ama tam kafa dinlenicek yer denizide sıcak ortam barlar falan yok ama aile için idealBen kuşadasına gidicem geçen senede ordaydım gençler içinse kuşadası idealdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer sıcak biyer istiyosan çeşmeyi tavsiye edrim diğerlerine göre daha sıcak suyu vardır
  • DİDİM

ÖLÜDENİZ

GÖCEK
  • bodrum
  • Şu an istanbulda yaşıyorum. Ama Foçada 8 sene yaşadım. Benim için bir cennetti. Hiç ayrılmak istemedim ama mecburdum. Neyse hiç gitmediysen tavsiye ediyorum... FOÇA
  • Didim aile yeri tam sana göre olsa gerek.
  • sana tavsiye edecegim yerler didim veya kuşadası :) kuşadasına gel burda ben sana otelde yer ayarliim :P
  • Yorum ve tavisyeler için teşekkürler.
    Güney bana uzak kalıyor, Ege'de bir yer bakacız artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.