|
Merhaba,bir miktar birikmişim var 24 yaşında, memurum. Evim yok. Bu fiyatlarla da olabileceğini zannetmiyorum. Ailemin de evi yok. Kiradayız. Böyle gelmiş gider... 20-25 bin birikime denk gelecek eski bir aracım var. Bunu kullanmıyorum. Oradan buradan da 10 bin gelebilir. Ankara'da en uygun evlerin Mamak Zirvekent'te olduğunu görüyorum. Yaklaşık 2+1 bir evin fiyatının 100 bin TL olduğunu sahibinden.com 'daki ilanlarda görüntüledim. ("Tapulu") Yani yaklaşık 70-75 bin TL çeksem bu işi halledebilirim gibi geliyor. Tabii, bunlar da az rakamlar değil de. Kafa işte... SORUMA GELECEK OLURSAM : Mamak Zirvekent hakkında çok kötü yorumlar okudum. "Orada Suriyeli'ler oturuyor, orada belalı gecekondu mahallelerinden insanlar gelmiş, ulusta tanışıp g*rsoniyer açan tipler çoğunlukta" gibi şeyler ... Bunlar doğru mudur? Oradan ev alınmaz mı? Yoksa abartı mı? Yaşadığım ilde en kötü ev 400-500 bin TL'den başlıyor ve o evlere bakarsam ölene kadar ev sahibi olamam. Ki, pandemi sürecinde de insan ev sahibi olmanın ne denli önemli olduğunu görüyor.. Önerilerinize açığım! |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

değil Ankara içinde hatta polatlida bile 550 bin olmus 1+1 daire fiyatları
bölge depreme dayanıli olması buraları acayip uçurdu değerini. Konut firmaları Paravanla kapatılmış konteynerlerde bulunuyor zemin etüdü vb şeyler yapılıyor. Çok yakında uçar gider bu fiyatlar ev arsa ne bulursaniz alin. Yatırım tavsiyesi değildir.