Şimdi Ara

eganba.com Hakkında / Kitap alışverişi için öneriyor musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eganba.com dan yaklaşık 5 kitap almak istiyorum fakat daha önceden hiç bu siteden alışveriş yapmamıştım haziran 2015'de faaliyete geçen bir site
    internetten araştırdım hiç olumsuz bir yorum göremedim yinede sizlere sorayım dedim.

Bu siteden alışveriş yapanlar varsa nasıllar öneriyor musunuz. Benim için hızlı gelmesi çok önemli değil yeter ki kitaplara bir zarar vermeyip elime sağ salim ulaşsın.
    En son D&R dan 8 kitap almıştım nasıl bir paketlemeyse artık kitapların 3-4 tanesinde ezilme ve bükülme vardı. Bildiğiniz adamlar sıkıştırıp koymuşlar genelde D&R dan alışveriş yaparım normalde hiç böyle sorun yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 3 Aralık 2016; 18:10:28 >

Kitap Alışverişi İçin Eganba.com'u Öneriyor Musunuz?

Kitapseverler için güvenilir bir alışveriş noktası arayanlar, Eganba.com'u göz önünde bulundurmalıdır. Geniş kitap yelpazesi, uygun fiyatlar ve mükemmel müşteri hizmetiyle Eganba.com, kitap alışverişleri için ideal bir seçimdir.

Geniş Kitap Yelpazesi

Eganba.com, her yaş ve ilgi alanına hitap eden kapsamlı bir kitap koleksiyonuna sahiptir. Klasiklerden en son çıkanlara kadar, aradığınız her kitabı Eganba.com'da bulabilirsiniz.

Uygun Fiyatlar

Eganba.com, kitapları uygun fiyatlarla sunar. Sık sık indirimler ve promosyonlar düzenleyerek, kitapseverlerin bütçelerini zorlamadan okuma tutkularını doyurmalarını sağlar.

Mükemmel Müşteri Hizmeti

Eganba.com, mükemmel müşteri hizmetleri konusunda kendini kanıtlamıştır. Herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda, nazik ve yardımsever destek ekibi size destek olacaktır.

Sonuç

Kitap alışverişi için güvenilir ve uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, Eganba.com'u mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Geniş kitap yelpazesi, uygun fiyatları ve mükemmel müşteri hizmetiyle Eganba.com, kitapseverler için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardım edecek öneride bulanacak birisi var mı
  • Arasta Bilgi Teknolojileri adlı şirkete aitmiş. Denenebilir tabi. Neden olmasın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.