2020'in net en güzel haberi, oh be sonunda. Eft yaptım abi yarın para hesabına geçer yalanı tedavülden kalkıyor artık. "18 Aralık 2020 tarihinden itibaren 11 banka ile pilot uygulama olarak başlayacak FAST sistemi ile havale-EFT ayrımı ortadan kalkıyor. Vatandaşların farklı bankalardaki hesapları arasındaki para transferlerini 7 gün 24 saat gerçekleştirebilecek. FAST Sisteminin ilk olarak 11 banka ile pilot yapılacağını söyledi. Pilot döneminde transferlerde 1.000 TL limit olacağı bilgisini veren bankacılar, daha sonra kademeli olarak hem limitin hem de banka sayısının arttırılacağını belirttiler. Belli bir noktadan sonra ise sisteme e-para kuruluşlarının da dahil olacağı ifade edildi. Bankacılar, FAST'a sadece para tarnsferi olarak bakmamak gerektiğini, aynı zamanda ödeme yöntemi çeşitliliği anlamında da çok önemli bir gelişme olduğunu belirtiyor." https://www.bloomberght.com/tcmb-den-yeni-odeme-sistemi-2268524 |
EFT'DE SAAT 17.00 SINIRI KALKIYOR

-
- Hafta içi EFT saatleri (08:30-17:15) dışında ve hafta sonu da 24 saat TL para transferi yapmanızı sağlar.
- İnternet Şubemiz ve Albaraka Mobil üzerinden işlem gerçekleştirebilirsiniz.
- Nöbetçi Transfer işlemi yapılabilecek güncel bankalar: Akbank, DenizBank, Fibabanka, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Şekerbank, VakıfBank, Ziraat Bankası
- İşlem ücreti, aracı kurum hizmet bedeli dâhil toplam 8 TL’dir.
- Nöbetçi Transfer üzerinden yapılan para transferlerin gerçekleşme süresi ortalama 20 dakikadır.
-
albarakada eft 7/24 haberin yok sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sissilalbarakada eft 7/24 haberin yok sanırım.
çöp bankalarla iş görmüyorum
-
çöp bankamı =))) hahahha
nesi çöp mesela kaç kere kullandın ne biliyorsunda bu yorumu yaptın merak ettim.
-
geç bile kalınmış bu saçmalığın bitmesi için
-
Tercih eden sayısı az.quote:
Orijinalden alıntı: sissilçöp bankamı =))) hahahha
nesi çöp mesela kaç kere kullandın ne biliyorsunda bu yorumu yaptın merak ettim.
7/24 olması gerek zaten. Bayramı seyranı da olmamalı. Kiralar, önemli ödemelerde sıkıntı oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 link atıyorum.
bence sen yanlış biliyorsun. TR'de 7/24 eft yapan banka yok. 17:00 sonrasında geç eft yapabiliyorsun bunu da ekstra işlem ücreti ile yapıyorsun. geç eft ile yaptığın işlemde de para eft saatlerinde ulaşmış oluyor. yani perşembe gece geç eft yaptın, para cuma günü sabahtan yapılır, araya hafta sonu yada tatil girerse, bitene kadar para karşı tarafın hesabına geçmez.
çöp olduğu şöyle belli kripto borsalarda işlem yapanların kullanamayacağı bankadır. çünkü kripto borsa işlemlerinden elde ettiğin paraları bu bankaya yapılan eft ve havaleler geri dönüyor. banka kabul etmiyor.
ülkenin muhafazakar cumhurbaşkanı paranın dini olmaz derken, kraldan fazla kralcılık yapan katılım bankası kripto para caiz değildir diye işlem yapamıyorsa o banka çöptür.net
hem kullandığın banka hakkında işlem detaylararını bilmiyorsun, hemde kalkıp savunuyorsun ya komik olmuş
https://www.albaraka.com.tr/tr/dijital-bankacilik/internet-subesi#islem-limitleri-and-saatleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 12 Kasım 2020; 14:22:56 >
-
Enparadan enparaya EFT yaparken zaman sınırlaması yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Diğer bankalar arasında da olması çok güzel bir şey olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
en pardan en paraya yaptığın işlem eft değil havale olur zaten çünkü düz mantıkta qnb'den qnb'ye para gönderiyorsun
alıcı ve gönderici bankası aynıysa (şube farklı olabilir yeter ki banka aynı olsun) havale
Alıcı ve göndericilerden birisi farklı ise eft / 17:00 dan sonra işlem yaparsan geç eft. geç eft için normalde işlem ücreti ödemezken, geç eft de işlem ücreti alır
ama geç eft ile işlemi yapsanda para hesaba ertesi gün sabah 09:00 da geçer.
-
ne gibi özelliği var arkadaşlar
-
Çok şükür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek yeni bir ödeme sistemi olarak duyuruldu, Allah bilir, her seferinde bizi kaç para söğüşleyecekler.
-
Nihayet!
gece tarifesinden ücret alır bu yamyamlar
-
hangi bankalar olacak
Bedava mı olucak sanıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBeyne gibi özelliği var arkadaşlar
akşam 8-9'da bile birisinin banka hesabına para gönderebileceksin işte.
forumda ki çek satışcılar yaşadı. hepten işleri açılır
-
quote:
Orijinalden alıntı: ressi1Demek yeni bir ödeme sistemi olarak duyuruldu, Allah bilir, her seferinde bizi kaç para söğüşleyecekler.
FAST sistemiyle ekstra allah bilir kaç para isteyecekler, burası can sıkıcı nokta tabii. Transfer edilen para arttıkça aldıkları komisyonlarında artacağını düşünecek olursak pek hoş rakamlar çıkmayabilir. Zaten altında böyle ekstra para alma işi gibi bir durum olmasa ne diye uğraşsınlar 24 saat olması için. aynı sistem devam ederdik sonsuza kadar
-
Artık Albaraka Türk hesaplarınızdan, EFT saatleri dışında da Nöbetçi Transfer hizmetimiz sayesinde TL para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Nöbetçi Transfer hizmetimizden yararlanabilmeniz için İnternet / Mobil Bankacılığı kullanıcısı olmanız yeterli.
Nöbetçi Transfer Nedir?
- Hafta içi EFT saatleri (08:30-17:15) dışında ve hafta sonu da 24 saat TL para transferi yapmanızı sağlar.
- İnternet Şubemiz ve Albaraka Mobil üzerinden işlem gerçekleştirebilirsiniz.
- Nöbetçi Transfer işlemi yapılabilecek güncel bankalar: Akbank, DenizBank, Fibabanka, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Şekerbank, VakıfBank, Ziraat Bankası
- İşlem ücreti, aracı kurum hizmet bedeli dâhil toplam 8 TL’dir.
- Nöbetçi Transfer üzerinden yapılan para transferlerin gerçekleşme süresi ortalama 20 dakikadır.
* Nöbetçi Transfer hizmeti üzerinden gerçekleştirilen işlemler, 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları hakkındaki kanun çerçevesinde BDDK tarafından faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilir
bu bankayı kullanıyorum diye birşeyci olmak zorunda değilim. saçma sapan yaftalama burada.
bir ikincisi kripto falan benim kullandığım birşey değil. benim için hizmet ve aidatsız kart önemli. Bu hizmetin karşılığınıda layıkı ile yerine getiriyor.
-
İyi güzel
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
çöp bankalarla iş görmüyorum |
2 link atıyorum. bence sen yanlış biliyorsun. TR'de 7/24 eft yapan banka yok. 17:00 sonrasında geç eft yapabiliyorsun bunu da ekstra işlem ücreti ile yapıyorsun. geç eft ile yaptığın işlemde de para eft saatlerinde ulaşmış oluyor. yani perşembe gece geç eft yaptın, para cuma günü sabahtan yapılır, araya hafta sonu yada tatil girerse, bitene kadar para karşı tarafın hesabına geçmez. çöp olduğu şöyle belli kripto borsalarda işlem yapanların kullanamayacağı bankadır. çünkü kripto borsa işlemlerinden elde ettiğin paraları bu bankaya yapılan eft ve havaleler geri dönüyor. banka kabul etmiyor. ülkenin muhafazakar cumhurbaşkanı paranın dini olmaz derken, kraldan fazla kralcılık yapan katılım bankası kripto para caiz değildir diye işlem yapamıyorsa o banka çöptür.net hem kullandığın banka hakkında işlem detaylararını bilmiyorsun, hemde kalkıp savunuyorsun ya komik olmuş https://www.albaraka.com.tr/tr/dijital-bankacilik/internet-subesi#islem-limitleri-and-saatleri |
Artık Albaraka Türk hesaplarınızdan, EFT saatleri dışında da Nöbetçi Transfer hizmetimiz sayesinde TL para transferi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Nöbetçi Transfer hizmetimizden yararlanabilmeniz için İnternet / Mobil Bankacılığı kullanıcısı olmanız yeterli. Nöbetçi Transfer Nedir? * Nöbetçi Transfer hizmeti üzerinden gerçekleştirilen işlemler, 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları hakkındaki kanun çerçevesinde BDDK tarafından faaliyet izni verilen Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilir bu bankayı kullanıyorum diye birşeyci olmak zorunda değilim. saçma sapan yaftalama burada. bir ikincisi kripto falan benim kullandığım birşey değil. benim için hizmet ve aidatsız kart önemli. Bu hizmetin karşılığınıda layıkı ile yerine getiriyor. |
Tercih eden sayısı az.
7/24 olması gerek zaten. Bayramı seyranı da olmamalı. Kiralar, önemli ödemelerde sıkıntı oluyor. |
en pardan en paraya yaptığın işlem eft değil havale olur zaten çünkü düz mantıkta qnb'den qnb'ye para gönderiyorsun alıcı ve gönderici bankası aynıysa (şube farklı olabilir yeter ki banka aynı olsun) havale Alıcı ve göndericilerden birisi farklı ise eft / 17:00 dan sonra işlem yaparsan geç eft. geç eft için normalde işlem ücreti ödemezken, geç eft de işlem ücreti alır ama geç eft ile işlemi yapsanda para hesaba ertesi gün sabah 09:00 da geçer. |
Benzer içerikler
- suriye"de araba fiyatları
- discord neden açılmıyor
- magdy hussein mourad mohammad
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- erlik kimdir
- telefon kayıt ücreti 2025
- ioniq 5 n
- 40 türkiye"de üretilen arabalar
- her şey yanımda
- 2025 telsiz kullanım ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X